Tobě se stává něco podobnýho???Myslím tím že sem píšeš a někdo řiká tvojí přítulce co si zač???Jenže já sem nejdřív před srazem psal že asi vezmu mladou atd...Mak ona nechtěla a já už ani nevím a on ji říkal jakto že je doma,když jsem psal na netu že jede.Obvinil mě že jsem si tam vzal někoho jinýho atd... Hajzl...macháček píše:Jsem taky jednoznačně pro. A Kyrgliku kdyby potřeboval pomuchlat nejen fasádu,tak ti klidně pomůžu, po posledních týdnech přesně chápu vo co go, (pakáž jedna úchylácká) - na budku si zaslouží, i když bude za louží .Kyrglik píše:Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízluje Asi mu pomuchlám fasádu Pač co já tady napíšu tak hned běží za mladou a řekne jí co tady píšu Takže si dávám pozor na to co sem dávám Zmetek...black_sheep píše:jeste mam jeden navrh - co takhle zavest sekci kterou by videli jen REGISTROVANI clenove a mohli bysme si v klidku popovidat aniz by si to cetl kazdej nouma?
Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Reklama
Dej mu do zubů šmejdovi!! Aby Ti nedolejzal za Tvou mladou,když si třeba na srazu!!! Jo řekni nám jeho jméno a pošlu na něj ukrajinský advokáty!Kyrglik píše:Tobě se stává něco podobnýho???Myslím tím že sem píšeš a někdo řiká tvojí přítulce co si zač???Jenže já sem nejdřív před srazem psal že asi vezmu mladou atd...Mak ona nechtěla a já už ani nevím a on ji říkal jakto že je doma,když jsem psal na netu že jede.Obvinil mě že jsem si tam vzal někoho jinýho atd... Hajzl...macháček píše:Jsem taky jednoznačně pro. A Kyrgliku kdyby potřeboval pomuchlat nejen fasádu,tak ti klidně pomůžu, po posledních týdnech přesně chápu vo co go, (pakáž jedna úchylácká) - na budku si zaslouží, i když bude za louží .Kyrglik píše: Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízluje Asi mu pomuchlám fasádu Pač co já tady napíšu tak hned běží za mladou a řekne jí co tady píšu Takže si dávám pozor na to co sem dávám Zmetek...
P.s To se nedělá fuj!!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Raději posílám SZ, jeden nikdy neví.Kyrglik píše:Tobě se stává něco podobnýho???Myslím tím že sem píšeš a někdo řiká tvojí přítulce co si zač???Jenže já sem nejdřív před srazem psal že asi vezmu mladou atd...Mak ona nechtěla a já už ani nevím a on ji říkal jakto že je doma,když jsem psal na netu že jede.Obvinil mě že jsem si tam vzal někoho jinýho atd... Hajzl...macháček píše:Jsem taky jednoznačně pro. A Kyrgliku kdyby potřeboval pomuchlat nejen fasádu,tak ti klidně pomůžu, po posledních týdnech přesně chápu vo co go, (pakáž jedna úchylácká) - na budku si zaslouží, i když bude za louží .Kyrglik píše: Tak já jsem určitě pro...Protože jeden hajzlík mi tady špízluje Asi mu pomuchlám fasádu Pač co já tady napíšu tak hned běží za mladou a řekne jí co tady píšu Takže si dávám pozor na to co sem dávám Zmetek...
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to pro mne taky, hlavně poslední dobou. Neni den kdy bych sem nemusel. Dneska ráno to nějak nešlo načíst a byl jsem z toho dost nervozní, protože ta parta tady - to je live & best of.Kyrglík píše:Pro mě fórum začíná bejt jako droga.Jak tady jeden den nejsem,hned je něco špatněFarmář píše:Tak to sem rád kluci....
jinak svatá pravda... ještě,že to fórum máme
Presne tak ... ja sem chodim i ctyrikrat denne ... je to zavislost ... Ale krasna ...macháček píše:Jo tak to pro mne taky, hlavně poslední dobou. Neni den kdy bych sem nemusel. Dneska ráno to nějak nešlo načíst a byl jsem z toho dost nervozní, protože ta parta tady - to je live & best of.Kyrglík píše:Pro mě fórum začíná bejt jako droga.Jak tady jeden den nejsem,hned je něco špatněFarmář píše:Tak to sem rád kluci....
jinak svatá pravda... ještě,že to fórum máme
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
tak tak. Moje přítelkyně mi také říká ať se s autem a internetem oženim, že budeme krásnej pár. Mno trávim tu tolik času že tomu ani sám už nevěřim
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94