Výměna zadní nápravnice - silentbloky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Re: Výměna zadní nápravnice - silentbloky
Montážní pěnu do dutin? Nasákne ti vodu a za rok ti upadne i s celou krásnou nápravnicí!
Lantra J2 fl 2,0 r.v.1999 LPG
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
to teda... to byl teda fakt blbej napad sefe. reseni by bylo asi zadelat ty diry uplne ale zase voda si tam vzdycky cestu najde a kudy bude odtekat to kdovi...Jam píše:Montážní pěnu do dutin? Nasákne ti vodu a za rok ti upadne i s celou krásnou nápravnicí!
jinak na tu barvu jeste nacpi neco takovyho mekkciho na podvozky, takovou tu mrchu co odolava kameni a bordelu co do toho bude narazet jinak ti to opada a zacne ti to hnit jeste rychleji nez kdybys to bejval byl nechal jak to je. ja to koupil ve sprayi v OBI...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
a ja myslel ze montazni pena odpuzuje vodu tak to jsem asi teda nazvladl clovek asi nesmi moc myslet jak se řika.skusim to ořezat a prolit to rezistynem.jinak dik panove za radu človek se pořad učí
Kde se prosím vás nechá koupit i ta nová nápravnice? Díky
- black_sheep
- Moderátor
I ❤ cars
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Silentbloky řešil nedávno brácha na své kombi a tuším,že je kupoval na autopb a cena byla někde kolem stovky za kus
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
- black_sheep
- Moderátor
silentbloky tady mám ve skříni, vyměnil jsem pak celou nápravnici včetně ramen jako celej, z jiného auta... takže to nebylo potřeba jsou z autoPB, je to originál... ale nápravnici nekoupíš jinde než v
I ❤ cars
zdravíčko, nedávno jsem pořídil dvojkovou Lantřičku , na pohled a rejpání byla nápravnice slušná...no a při odrezování na mne pod puchýřkem kukla díra ... volal jsem do Hyundaiservisu ve Zlíně a sdělili mi že holá nápravnice je za 7,5 tis. věděli by jste, kde sehnat levněji?
- Přílohy
-
- nápravnice.jpg (102.19 KiB) Zobrazeno 1599 x