jojo presne tak parozi s katalizatorem:-(... no a jak jsem psal tak cena orig by mela byt tech 20tis.. tak jsem myslel zda nekdo nevi o necem levnejsim:-(..Tiburon_FX píše:dobrý by bylo objastnit co myslíš tim - přední část výfuku? jestli myslíš paroží co vede od hlavy, tak mám stejnej problém, starší verze ho měly zvlášť a vyšlo cca na 8tisíc origo 4 tisíce druhovýroba, jestli máš novější model co ho má v kuse s katalizátorem tak se nedoplatíš....Anonymous píše:zdarek, mam dotaz, koupil jsem si ted Coupecko ale bohuzel jsem mozna i naletel, jelikoz pri kontrole nez jsem si auticko koupil byl jsem v servisu a nechal jsem si udelat zakladni kontrolu stavu a diagnostiku, vse bylo OK, bohuzel ale pak kdyz uz jsem s tim autickem prijel jako s vlastnim tak a nechal jsem si udelat pro jistotu vymenu remenu tak mi nasli praskly vyfuk- predni cas a cena za to 20tis. se mnou to fakt slehlo:-(... nevite tedy o nejakem neautorizovanem prodejci nahradnich dilu.. nastesti to jeste neni moc praskly ale je fakt ze do zimy bych si to chtel nechat dat vymenit.. diky moc
famen
famen