Moje nove cupe 1.6 16V 85KW
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Moje nove cupe 1.6 16V 85KW
Tak a som v klube. Je to ročnik 98 , naj. 167 000km . Mam otazku , mam meniť rozvody ? je tam remeň alebo reťaz ? , vonkajšie klinove remene su trochu v horšom stave miestami trochu popraskana guma ale nič hrozne. Predošlý majitel vravel ze rozvody boli pred dvomi rokmi menene ale neviem či tomu mozem verit. Prosim o radu či meniť atď. + chyba mi časť, resp neviem čo tam ma byť ako ide škrtiaca klapka od tade ide vzduchova hadica potom je vzduchovy filter a chyba presne ta čast ktora vychadza zo vzduchoveho filtra ... prosim o radu Ďakujem.
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Moje nove cupe 1.6 16V 85KW
pokud jsou takhle rozpraskany tak doporučuju klínové řemeny vyměnit, at nekde nezustanes stat....
rozvody je otazka, jak moc veris ze byli delany. kazdopadne coupe ma jak remen, tak i malej retizek na opacny strane a spojuje vacky
rozvody je otazka, jak moc veris ze byli delany. kazdopadne coupe ma jak remen, tak i malej retizek na opacny strane a spojuje vacky
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Menit, bez mihnutia oka... lepsie dat 300eur do udrzby po kupe ako novy motor zhanat kade tade
Klinove remene tiez, otazka par eur
Klinove remene tiez, otazka par eur
Prosim kontakt na daku lacnu stranku alebo lacne diely na rozvody kde to mozem objednat ?
este aky olej tam dam? viem ze 10w40 ale znacku atd?
Mobil, Valvoline, tymi nieje myslim co pokazit, rozumny olej za slusnu cenu...
a co castrol? a kolko litrov?
http://www.hyundairaj.cz/modelrady.php? ... =28&view=3
Je dost diskusii o olejoch a polovica ospevuje a druha zatracuje tuto znacku, vzdy to vyvola burlivu diskusiu a cakal som otazku k tejto znacke. Z mojho pohladu postacia vyssie menovane, vzdy sa da prejst aj na Castrol
Je dost diskusii o olejoch a polovica ospevuje a druha zatracuje tuto znacku, vzdy to vyvola burlivu diskusiu a cakal som otazku k tejto znacke. Z mojho pohladu postacia vyssie menovane, vzdy sa da prejst aj na Castrol