Accent 1,5 96 sedan SPOJKOVA SADA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent 1,5 96 sedan SPOJKOVA SADA
Caute potrebujem zohnat na mojho accenta nejaku spojkovu sadu podla moznosti novu ale nejak sa mi nedari nikde na nete nic najst neviete nikto o niecom?? nemusi to byt nic extra kludne staci nejaka lacnejsia za kazdu radu by som bol vdacny lebo uz mi auto stoji od leta v garazi lebo mam druhe takze to nebolo take dôlezitee ale uz je najvysi cas dat to dokopy
Hyundai Accent 1,5 White
- Reklama
Re: Accent 1,5 96 sedan SPOJKOVA SADA
Ahoj, v Senici je autokelly tam maju spojku od nipparts za 180e sada
alebo od starline 156e /radcej by som nipku/...
Pripadne zajdi do Hyundaiu v SE a urcite ti pomozu..
Vedia kupit v autokelly a namontovat pricom im iba dovezies - dotiahnes auto a oni sa o vsetko postaraju..
1H roboty 20e, ale neviem kolko by im to trvalo...
Ja som tam tak riesil rozvody a vyslo to financne fantasticky
Este som nasiel v Elite Valeo za 135e /s elitom spolupracuje chlapik v senici co ma prevacku na hlavnej ceste pred odbockou vpravo na Priemyselnu ul. ked sa ide z ba stale po hlavnej.. predava tam ND na auta a scootre/
alebo od starline 156e /radcej by som nipku/...
Pripadne zajdi do Hyundaiu v SE a urcite ti pomozu..
Vedia kupit v autokelly a namontovat pricom im iba dovezies - dotiahnes auto a oni sa o vsetko postaraju..
1H roboty 20e, ale neviem kolko by im to trvalo...
Ja som tam tak riesil rozvody a vyslo to financne fantasticky
Este som nasiel v Elite Valeo za 135e /s elitom spolupracuje chlapik v senici co ma prevacku na hlavnej ceste pred odbockou vpravo na Priemyselnu ul. ked sa ide z ba stale po hlavnej.. predava tam ND na auta a scootre/
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No na auto majaček měli spojkovou sadu 23zubou mam ten dojem, za 2tis. 20 zubou za 3tis. Oboje Valeo.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
No ja som kupil nakonec QH za 100 a uz je aj v aute tak uvidiim snad bude dobra nehal som sa uniest cenou tak neviem co od toho cakat sak uvidiim
Hyundai Accent 1,5 White