Santa ne a ne nastartovat
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: Santa ne a ne nastartovat
Tak když tam není růčo napumpovat naftu do čerpadla, tak odpoj přívod paliva u čerpadla a zkus startovat, jestli vůbec teče nafta, ale nevím kde to má čerpadlo na naftu
- Reklama
Tak pánové santíci poslouchejte dobře jak to je:1) jsem odemknul auto klíčkem protože to bylo bez baterye a votevřel jem kapotu namontoval čerstvou bateryji a skoušel startovat no a nešlo to jak sem popisoval.2.)no a byl to imobilizér chyby byli následujíci mněl jsem namontovat bateryji potom zavřít kapotu a dveře auta zamknout centrálním zamikáním(ovladačem)na klíčích pak zase odemknout a pak teprve zastartovat a motór běží to byla sláva hurááááá.
Hyundai santa fe 2,0 CRDI 4WD Automat
Tak vidíš, nakonec to byla taková 3,14čovinka .
Koho by napadlo, že tam bude takový postup...
No to byla konzultoval jem tento problém s mechanikam v Čestlicích v MANu a věc se má takto imobilizér mněl v sobě chaos tím že po odpojení stratil kontakt se světem a to na delší dobu a pamět po namontování bateryje měla velký zmatek vsobe tak se to zablokovalo mechanici mi to vysvětlovali tak že pamnět při zavřených dveří ma zaznamenáno jako čislici 0 a při otevření 1 a pak dyž nejsou všech šest čísel shodných tak se pamnět imobilizéru nedostane dál a neodemkne zapalování u moderních nakladáku se po odpojení bateryje na delší dobu musí načíst a odblokovat některé sistémi manualně počítačem a to je ta horší stranka to jen tak na okraj no jsem rát že to finguje.MIDAR2007 píše:Tak vidíš, nakonec to byla taková 3,14čovinka .
Hyundai santa fe 2,0 CRDI 4WD Automat
No, hlavně aby za chvíli nefingoval něco jiného
Ahoj a když jsi zkoušel startovat, točilo to, nebo to ani neškytlo. Mám ten samej problém, točím, ale nechytnu...
vitek.jes------------------------------------------
Santa Fe 2.0 CRDI aut. 2003 black
BMW 525 tds Touring e39 aut. 1998 blue
BMW 318i cabrio E36 man. 1996 arctig grau
Santa Fe 2.0 CRDI aut. 2003 black
BMW 525 tds Touring e39 aut. 1998 blue
BMW 318i cabrio E36 man. 1996 arctig grau