No z obrázku se mi nejvíc zamlouvají kola v bílém provedení. A jako další varianta by nemusela vypadat zle kombinace leštěného hliníku s čenou barvou kol..
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
jednozncane 2. od vrchu. Aj ta prva je dobra, len je trochu moc kriklava. Tmavo seda by sa hodila k bielemu autu, ta biela sa k tomu jednoducho nehodi a navyse uz si biele disky mal
Skus to spravit ako by to vyzeralo s touto farbou http://www.ooparts-international.co.jp/ ... es/tc2.jpg
No práávě, že už mám bílé teď.. tyhle kola se hodí do jiné barvy kvůli tvaru, ta bílá splyne a vypadají v závěru skoro stejně jak ty Borbet. Černá vypadá super na nich ale už by to bylo přehnané s tou černou na celém autě. Gunmetal vyhrával ale ta bronz mi ještě dost vrtá hlavou
já bych tam dal č.2 a nebo č.3
první návrh ne moc křiklavý a čtvrtý do bíla už máš udělaný z origo disku.
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
Ja by som dal nejaku co nik naokolo nema,teda aspon nie taku co ma kazdy stvrty-ako napriklad bielu,takze asi 1 alebo 2...Ja som volil fialovo-ruzovu,bal som sa ako to bude vyzerat ale na zivo to vyzera uplne super,kazdy sa za tym obzrie a doteraz som pocul len kladne nazory....
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
Z výběru bych nedal nic -žádná z nabízených barev se tam IMHO vůbec nehodí. Když už bych musel vybrat tak č. 3, ale já bych si to na auto nedal (také mám černé coupe)
To je jen tak orientačně, v reálu to má být oranžová, zlatá, gunmetal a bílá. Ta zlatá zatím vede, ještě jsem uvažoval o tmavém chromu nebo prostě leštěné.
Jako hezky vypadaj vsechny , ale ja bych dal ty treti , protoze nejsou tak vyrazny a to se mi libi , ale urcite at vyberes jakykoliv , tak to autu bude sluset
/-/Yundai Accent 1997 , třídvéřko , 1.3i 12 ventil , tmavě červený , uz to valim přes 205 000