![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Podívej se do ceníku na motorizaci 1,6i a s tou ti přijde šestikvalt. Cena je stejná, tj. Classic za 314.900, Comfort za 329.900 a Style za 394.900 Kč
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
no oni to tam páni odbiker píše:to walach: na kolik tě přijde ten 6-ti kvalt? Nacházím se těsně před nákupem i30SW 1.4CVVT v Classicu, ale v nabídce Hyundai ani po konzultaci s obchodníkem z Kolínskýho salónu jsem o kombinaci benzínu s 6-ti kvaltem neslyšel. Jen po zhlédnutí nabídky Hyundai na Slovensku jsem zjistil, že ji tam nabízí, ale jen v kombinaci s nejvyšší výbavou.walach píše:Tož nazdar ogařihlásím sa k vám do partie.Tento týden jsem si taky objednal nový kočár i 30 1,6 cvvt šestikvalta a taky comforta , když jsou ceny tak příznivé.Ještě v létě byl o 30 000 drahší a jen 5 M
.Už se nemužu dočkat ,až ho vyměním za ten svuj starý žebřinák (forman z 93 roku )Barva bude ta nová red glower,viděl jsem ji v prodejně naživo a je šik.A navíc je za pulku ceny - 5 900.Tak zatím zdar.
Měl jsem 1.4-ku na týden půjčenou a po normálních silnicích vpoho vč. výletu do hor. Na D1 už to bylo horší. Tam ta 6-ka bude určitě platná. Jen mi přijde, že víc hluku bylo způsobeno aerodynamikou a podvozkem než motorem.
Teď jen záleží na rozdílu v ceně.
Tak to mám zas o čem přemýšlet. Nemáte někdo zkušenost s tím 6-ti kvaltem na benzín, kolik točí při 90ti, 130ti, od jaké rychlosti to jede na 6-ku, jak to řadí ...walach píše:no oni to tam páni odbiker píše:to walach: na kolik tě přijde ten 6-ti kvalt? Nacházím se těsně před nákupem i30SW 1.4CVVT v Classicu, ale v nabídce Hyundai ani po konzultaci s obchodníkem z Kolínskýho salónu jsem o kombinaci benzínu s 6-ti kvaltem neslyšel. Jen po zhlédnutí nabídky Hyundai na Slovensku jsem zjistil, že ji tam nabízí, ale jen v kombinaci s nejvyšší výbavou.walach píše:Tož nazdar ogařihlásím sa k vám do partie.Tento týden jsem si taky objednal nový kočár i 30 1,6 cvvt šestikvalta a taky comforta , když jsou ceny tak příznivé.Ještě v létě byl o 30 000 drahší a jen 5 M
.Už se nemužu dočkat ,až ho vyměním za ten svuj starý žebřinák (forman z 93 roku )Barva bude ta nová red glower,viděl jsem ji v prodejně naživo a je šik.A navíc je za pulku ceny - 5 900.Tak zatím zdar.
Měl jsem 1.4-ku na týden půjčenou a po normálních silnicích vpoho vč. výletu do hor. Na D1 už to bylo horší. Tam ta 6-ka bude určitě platná. Jen mi přijde, že víc hluku bylo způsobeno aerodynamikou a podvozkem než motorem.
Teď jen záleží na rozdílu v ceně.nepíší ,ale 1,6i se dělají už jenom 6M (asi potřebují vyprodat skladovky s 5M)Taky jsem nemyslel na comfort,ale jak padly po novém roce ceny (rozdíl cen mezi 1,4 a1,6 jen patnást -místo třiceti + ta 6-stka)tak nebylo co řešit .Jen si myslím,že tento rozdíl nebude trvat věčně.Jinak mám objednaného i 30 1,6i comfort za 309 900
.Tak volba je teď na Tobě v čem se budeš chtít vozit
.
Nabízí mi 'klasika' za 260t. ze starých zásob, ale sem 2. v pořadí. Dnes se to rozsekne.walach píše:Nechápu kde pořád bereš tak velký rozdíl ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |