Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
... tak se tady vitam ...
... auta stoji, troni jedou ...
- Reklama
Re: ... tak se tady vitam ...
Bud zdrav Flotronuv bracho ....ales píše:... auta stoji, troni jedou ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No to jo, ale zase by měl něco navícKyrglik píše:Petikoruna ještě jdu.Pajcr nebo sekera je mnohem horšíFelotron píše:dream23: Tak hlavne at ti ho nejaky zavistivy kolega neobehne s petikorunou
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Navíc???Myslíš jako sklo na sedačce???Samozřejmě rozbitýJouda píše:No to jo, ale zase by měl něco navícKyrglik píše:Petikoruna ještě jdu.Pajcr nebo sekera je mnohem horšíFelotron píše:dream23: Tak hlavne at ti ho nejaky zavistivy kolega neobehne s petikorunou
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Nééé já myslel ty rejhy od pětikorunyKyrglik píše:Navíc???Myslíš jako sklo na sedačce???Samozřejmě rozbitýJouda píše:No to jo, ale zase by měl něco navícKyrglik píše: Petikoruna ještě jdu.Pajcr nebo sekera je mnohem horší
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Ty si ale raubíř....Já bych autíčku neublížil.Ani kdyby bylo mojeJouda píše:Nééé já myslel ty rejhy od pětikorunyKyrglik píše:Navíc???Myslíš jako sklo na sedačce???Samozřejmě rozbitýJouda píše: No to jo, ale zase by měl něco navíc
Hyundai Coupé 2.0 16v
-
- *
Souhlasím s Váma, ale při čtení těchto příspěvků jsem si vzpoměl, že jsem viděl kdysi velmi zajímavé foto. Někdy okolo roku 1981-82 se do TUZEXU začali dovážet nové auta z východu pod zn. VAZ (žigulik). Jeden takovýto automobil si koupil chlapík, který pracoval v zahraničí (mimo jiné pěkná vyhlášená zelená guma). Údajně cca za 3 dny mu jeho "věrný ctitel" zasekl krumpáč do střechy a to ve směru jízdy. Ještě měl něco připsána na skle a kapotě, to už si ale nepamatuji.
Dost drsná fotka.
Nechtěl bych se dožít, aby mi někdo takto projevoval svou náklonost.
Dost drsná fotka.
Nechtěl bych se dožít, aby mi někdo takto projevoval svou náklonost.
LANTRA 1.8/G4GM GLS; ročník 1997
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi
Jsem tu úplně fungl novej a jestli tu vůbec budu (čili jestli budu mít Hyundaie) bude tak trochu záležet na tom, co se dozvím na svůj dotaz v sekci Lantra/Elantra. Ale stejně se můžu alespoň představit. Tak jsem Martin, nebo spíš Marty, z Prahy. U nás v rodině Lantra už jednou byla, měl ji brácha a docela spokojenost. Tak uvidím, jestli navážu na tradici. Jestli ne, tak se potichu vytratím, ale jestli jo, budu tu asi častým hostem...
MARTY
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahoj lidi
No Martine a o tom to je!!!!!! Jsi tu vítám pod podmínkou koupi Hyundai, ale neber to tak jako, že Tě tu tejka nechci je to do budoucna jestli koupíš a nebo néé, tejka se zatím ptáš na spokojenost s vozem Lantra, tak buď vítán!!!Martin Mrázek píše:Jsem tu úplně fungl novej a jestli tu vůbec budu (čili jestli budu mít Hyundaie) bude tak trochu záležet na tom, co se dozvím na svůj dotaz v sekci Lantra/Elantra. Ale stejně se můžu alespoň představit. Tak jsem Martin, nebo spíš Marty, z Prahy. U nás v rodině Lantra už jednou byla, měl ji brácha a docela spokojenost. Tak uvidím, jestli navážu na tradici. Jestli ne, tak se potichu vytratím, ale jestli jo, budu tu asi častým hostem...