Rakušaci tě odstavěj a dokud nepředěláš na H4 nebo H7 tak nejedeš.
Jsem rád že konečne na ty pitomce co si to doma zbastlí a pak oslnují dostihla ruka zákona. Jen tak dál.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tohle začíná taky špatně, zjištují max svítivost, spousta aut splnuje max svítivost jenom s klasickými svetlomety, pokud dáš přídavné jsi přes tuto svítivost.kuschall píše:Tak Tak je to dobrá věc ale za cenu problémů, to už je lepší koupit na dálku 100W na tlumený né a dát tam s větší svítivostí a máš pokoj tak sem to udělal já a má ještě přídavný HELO dva páry v tom 100W to když roužnu tak je jak ve dne
No není, nesmíš přesahnot max. svítivost, je to v candela ale přes nějaký přepočet jednotek, na auto je myslím max 75 bodu a pokud jich dosáhneš nemůžeš už dát přídavné a to ted už splnuje vetšina hlavních světel. Jediná varianta je zapojit je jako pracovní, a za jízdy bys je měl mít zakrytá.carre1 píše:Smajloch promiň budu ti odporovat když budou světla umístěné podle vyhlášky a na STK mi je schválí tak je vše v pořádku nemyslíš!
svítivost dálkových světel se kontroluje podle číselných kódů a maximální svítivost všech dálkových světlometů nesmí překročit součet 75 /225 000 cd/ na dálkových světlometech jsou vyznačeny svítivosti poblíž homologační značky.
Je nutné aby světlomety byly homologovány podle směrnice EHK a dálkový světlomet byl označen dle EHK.
dále jedno dálkové světlo u volva je 25, takže součet je 50 a zůstává 25, tudíž policajt nemusí nikde lízt neb jedno světlo na té rampě má 2O a on to ví...............to je 80+dole 50=130
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |