Zdravíčko borci už jsem dlouho sledoval vaše forum až jsem se taky zaregistroval. Tak vás všechny moooc zdravím. A chci se optat na nějaké rady ohledně uprav pdvozku na Terru. Předem díky za podměty co mohu autí provézt. Zatím páček
Tak to je super každá rada dobrá a jak říkáš je to na každém jak se rozhodne. Ale já se raději poptám a udělám si jasno než se do něčeho pustit na slepo a pak něco poničit. Určitě se zajedu kouknout hned jak pojedu kolem. Já dost jezdím do Jihlavi tak to mám krásně po cestě.
Tak můžeš auto nejede mám vyndané sání zítra budu dávat dohromady má přijít těsnění tak Horní pěna 602464903 dá se ke mě jéct už z Dolního Ždáru doprava
Zdravim. Mam taký problem s terracanom. Mam na ňom väčšie gumy ako maju byť a trochu mi to dre plasty v predu. Nove gumy by ma vyšli dosť draho a preto som rozmyšlal že existujú nejaké podložky pod pružiny ale na internete som na terracana žiadne nenašiel. Nevedeli by ste mi s tým pomôcť?
Zdar Ivane tak jsem to včera konečně zvedl přesadil jsem torzky a přitáhl, je to mnohem lepší i na jízdě už není ten předek tak měkej. Trochu jsem to přehnal tak jsem musel spouštět. Tak zatím zdatek a díky za radu.