Ahojte,
prosím vás poraďte mi ako dať dole nárazník na Santa Fe r.v. 2007. Na čo si treba dávať pozor a tak.
Ďakujem.
nárazník
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: nárazník
Predevcirem jsem ho sundaval Pro jeho sundani je treba vyndat svetla (povolit dva srouby nahore a jednu matku ze zadni strany, odpojit kabelaz od svetel), svetlo tlacit smerem ven, aby vyklouzlo ze zapatky, pravdepodobne se ti zasekne na spodni hrane o naraznik, chce to trosku vic sily a nejaky plast cim bdes odtlacovat naraznik od vystupku na svetle Po vyndani svetel a nebo jeste pred jejjich vyndavani (ja to delal pred) povol a vytahej vsechny plastove rozperky, krete drzi naraznik po obvodu, je tam i par sroubu, ktere je nutno vysroubovat. Nejvice jich je nahore a dole Jestli se ted dostanes rukou dolu k mlhovkam, tak z nich odpoj kabely, jestli ne, tak je odpojis, az uvolnis vic naraznik. Naraznik by uz mel drzet jen na plastovych zamcich pod svetly a taky na boku, kde se dotyka blatniku. Zamky u svetel jde nadzvednout sroubovakem, ale zamky u blatniku ne, tak tam to chce naraznik tlacit nahoru a tahat smerem od blatniku. Kdyz budes mit stesti, tak to vycvaknes, aniz by jsi roztrhl nejaky z plastovych zamku Jakmile uvolnis obe strany a mas-li stale pripojene mlhovky, tak ted je cas je odpojit Naraznik sundas i s hornim plastem kolem zamku, je to spojeny, tak se to nesnaz odtrhnout solo Jestli ho budes odstrojovat, tak "good luck" to mi trvalo dele nez ho sundat, je tam kupa plastovych zamku a sroubku Zamky jsem vycvakaval pomoci kovove spachtle
Sorento 2.2CRDi TOP 4x4 (2021)
Sportage 1.6T-GDi GT line 4x4 (2017)
Stinger 3.3 V6 T-GDi (2017)
Prodáno:
Santa Fe 2.2CRDi GLS 4x4 (2008)
Sorento 2.2CRDi Premium 4x4 (2013)
Sorento 2.2CRDi (2010)
Santa Fe 2.2CRDi (2007)
cee'd 1.6CRDi (2007)