Vybava Elanter
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Vybava Elanter
JoKo: aha, Kosice bych tipoval na Ko, ale to bude asi komarno...tak jsem se zase zemepisne vzdelal:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
ko je kontrola originalityHardcam píše:JoKo: aha, Kosice bych tipoval na Ko, ale to bude asi komarno...tak jsem se zase zemepisne vzdelal:)
kosice su ke, alebo ki
komarno ma kn
ko nema zatial ziaden okres na svk pridelene
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
- Tomi_san
- *
- Kontaktovat uživatele:
Čaute mám Elu 1.6 r.v.2002 výbava GLS.
Obsahuje: palubný počítač, manuálna klíma, 4x el. okno, el. zrkadlá s výhrevom, ABS s EBD, lakťová opierka vodiča,
lakťová opierka na zadných sedadlách, vysúvací držiak na nápoje /vzadu/, anténa manuálna , výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča s bedrovou opierkou, 4x airbag, 4x kotúčové brzdy, nastavenie intenzity podsvietenia budíkov, 6x repro, centrál
Som s autom vrcholne spokojný. A keby sa niekto dostal ku cenníku s výbavou tiež by ma zaujímal.
Obsahuje: palubný počítač, manuálna klíma, 4x el. okno, el. zrkadlá s výhrevom, ABS s EBD, lakťová opierka vodiča,
lakťová opierka na zadných sedadlách, vysúvací držiak na nápoje /vzadu/, anténa manuálna , výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča s bedrovou opierkou, 4x airbag, 4x kotúčové brzdy, nastavenie intenzity podsvietenia budíkov, 6x repro, centrál
Som s autom vrcholne spokojný. A keby sa niekto dostal ku cenníku s výbavou tiež by ma zaujímal.
ELANTRA XD GLS
Tomi_san píše:Čaute mám Elu 1.6 r.v.2002 výbava GLS.
som na tom tak isto akurat nemam central a vzadu mam bubnove,to nastavenie intenzity podsvietenia budikov je.....ta kktina po lavej strane volantu nad tym malym suplikom vedla (asi zadnej hmlovky'????
- Tomi_san
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to vedľa tlačidla na zadnú hmlovku.
A vieš aj názov stupňa výbavy?
A vieš aj názov stupňa výbavy?
ELANTRA XD GLS
Hardcame, nic z uvedených příplatků nemám.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
A vieš aj názov stupňa výbavy?[/quote]
neviem co myslis,aky stupen, neviem
neviem co myslis,aky stupen, neviem
mam elu 1.6, rocnik 2001, manualna klima,central,alarm,vyskovo nastavitelne sedadla,el. okna,el. zrkadla + vyhrievanie,ale je mozne aby som nemal ABS? nejako mi to nejde do hlavy
Hyundai Elantra 1.6 79kw ,2001
Jediné, co mi skutečně vadí, je nemožnost pořádně si upravit výšku sedadla. Tak jsem si dal pod zadek polštářek, což není ideální, ale dostatečné. Výbavu bych nazval social edition plus
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4