GPS Pioneer AVIC 03

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
elem209

GPS Pioneer AVIC 03

Příspěvek od elem209 »

V SantaFe-cku mam radio/dvd/GPS Pioneer AVIC 03. Pretoze tento GPS nepouzivam, niekam som dal dvd s mapami, co boli povodne k nemu a teraz ich nemozem najst.
Po odpojeni baterie v servise sa vsetky nastavenia resetovali a teraz nemozem odstranit neprijemny zvuk gongu pri kazdom tlacitku (- hlasitost, TA, mode... ), lebo to sa da urobit len v rezime gps (navi-menu) a ten zase vyzaduje gps dvd s mapami, ktore namam. Nenajde sa niekto, co by toto dvd pozical, alebo napalil? Staci stara verzia (cca 2roky), a je uplne jedno, ci zap., alebo vych. Europa, potrebujem len kvoli nastaveniu tohoto strasneho zvuku, bez toho sa to neda. Odmena = flasa dobrej slivovice :-)
Reklama

Norton
*

Re: GPS Pioneer AVIC 03

Příspěvek od Norton »

noo taka dobra slivka :) mozme sa dohodnut. Mam aj pôvodne a aj tusim zatial poslednu z 2010. Daj vediet ci mas zaujem.

Příspěvek od elem209 »

Ahoj. Dik za ponuku, zaujem by som mal a ako som napisal, kludne moze byt stara mapa, (pouzivam I go, lebo ten pioneeracky gps je oproti ostatnym absolutny shit!) ide mi len o to, aby ma system autoradia pustil dalej v sekcii gps kvoli nastaveniu. Ako by sme to vedeli zrealizovat? Osobne, alebo nejako vzajomne postou? Ja som od TN. Navrhni, pripadne mi hod mailik na elem209@gmail.com
Norton
*

Příspěvek od Norton »

Ahoj,
poslal som Ti email.

Příspěvek od elem209 »

Ahoj,
bohuzial mi nic neprislo, skusal som testnut a pouzit uvedenu mail adresu a - je v poriadku, vsetko, co som na nu poslal tam v okamihu bolo... neviem, co sa mohlo s tym Tvojim mailom stat.
Ak Ta mozem poprosit, posli mi to este raz. Dik. Lubo
Norton
*

Příspěvek od Norton »

Ahoj,
tak som to poslal este raz. Skus sa pozriet do spamu. Gmail niektore spravy hadze rovno tam.

Zpět na „SANTA FE II“