zadní lemy
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: zadní lemy
Ahoj. Trochu oživym tohle tema. Zajimalo jestli někdo vite kde sehnat ty plastove lemy i na accenta všude na netu sem našel jen na škodovky. Jeden zadni už sem loni nechal převařit ale druhy už by to taky za chvili potřeboval a předni nevypadaji taky zrovna nejlip. Vždycky to po zimě překytuju a nasřikam ale je to otrava a vražed zase prachy do opravy se mi nechce když už nějakou dlouhou životnost tomu autu nedavam tak 2-4 roky max.
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nech to převařit, pořádně to ošetři a potom tam dej ty lemy. Nevím jak moc mášty lemy chycené, pokud to dáš šikovnému karosáři a nemáš ten lem uhnilý celý tak si ho dodělá, (jako já na sonátě) a vleze se s prací do 1500. Nástřik jednoho dílu pokud je v metalíze i s namícháním do 2000, aspoň u nás to tak stojí. Já jsem si vyvařil oba zadní lemy a spodní část prahu, nástřik obou stran + zadní nárazník mě stál v metalíze 5000. Myslím že se s tím taky popereš než tam rvát škaredý plast, pod který se ti stejně dostane vlhkost a bude to hnít dál. Pouvažuj o tom než zbytečně vyhodíš peníze
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Ahoj, no ja jsem ty lemy hledal strasne dlouho na netu. Nakonec jsem nasel z nerezu asi za 1800kc na cele auto. Ale problem to stejne nevyresi a dle meho to bude pod nim jeste horsi. Pokud nechces po kazde zime tmelit a prestrikavat, tak jak uz je tu doporuceno - nove lemy ... Ja to jak ty pises delal jednou za dva roky... tuhle zimu to zase hnilo, tak uz jsem to resil novym autem...mir4907 píše:Ahoj. Trochu oživym tohle tema. Zajimalo jestli někdo vite kde sehnat ty plastove lemy i na accenta všude na netu sem našel jen na škodovky. Jeden zadni už sem loni nechal převařit ale druhy už by to taky za chvili potřeboval a předni nevypadaji taky zrovna nejlip. Vždycky to po zimě překytuju a nasřikam ale je to otrava a vražed zase prachy do opravy se mi nechce když už nějakou dlouhou životnost tomu autu nedavam tak 2-4 roky max.