Tak třeba dnes Třebíč okolo 15:00 až 15:30 jsem potkával v Kanciborku GALA I a pak o kousek níž GALA II a pak i nějakej další teréní H.... Někdo odsud či nějak srázek???
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
A někdy tam můžeš potkat mě s SkupáčemBLESK007 píše:V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
Ještě jsem Tě asi nepotkal, jinak X3 je na Třebíčsku asi 9 kousků o kterých vím, z toho 3 znám osobně. Pravidelně ráno potkávám LC červené a někdy stříbrné. Lantry ani nepočítám těcch je zde dost. Ale Gala jsem zde viděl v pátek poprvé a hned I a za ní i II.........Piskotkiller píše:A někdy tam můžeš potkat mě s SkupáčemBLESK007 píše:V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
ZdeněkH píše:Jo tohle téma mi tu chybělo. Občas potkám po městě někoho a netuším jestli je odtud nebo ne. Kolikrát jsem už viděl elantru, accenta, sonatu novější i starší modely, gala jsem nedávno potkal a další.
Nejsem úpně z Třebu,ale z JaromekBLESK007 píše:Ještě jsem Tě asi nepotkal, jinak X3 je na Třebíčsku asi 9 kousků o kterých vím, z toho 3 znám osobně. Pravidelně ráno potkávám LC červené a někdy stříbrné. Lantry ani nepočítám těcch je zde dost. Ale Gala jsem zde viděl v pátek poprvé a hned I a za ní i II.........Piskotkiller píše:A někdy tam můžeš potkat mě s SkupáčemBLESK007 píše:V Třebu těch acentů taky moc nejezdí a dnes jsem potkal dvě LC a dva G a nějaké lantry....
Jinak kde se sejdeme na pokec? Možná bych sehnal nějaké dalšínadšence...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |