scoupe II. sraz mimon

Hyundai srazy a jiné

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

dracku napsal jsi to moc hezky, a hodne trefne. Je to opravdu tak, jak rikas.. neni to moje prvni holka a bohuzel jsem uz par rozchodu stihl, takze ledacos jsem uz vedel, ale nikdy jsem nepoznal takovou lasku a je to pro me moc tezky to rozchodit a pochopit ze uz to neslo dal. Uz s ni jsem si daval pozor odzacatku nez jsem dal lasce zelenou, pac jsem nechtel aby to takhle dopadlo, a proto jsem si byl tak moc jistej v ni kdyz jsem zjistil ze ji opravdu zboznuju a donaselo se mi jak o me uzasne mluvi.

Opravdu jsem byl s ni stastnej jako nikdy predtim, ona taky ale posledni dobou to uz asi takovy nebylo, a samozrejme ze me zajima co to zapricinilo.. Nevim proc mi nic nenaznacila, kdyz si ctu zpravy od ni za posledni tydny tak byli porad plne te lasky co driv, az od te doby co se s nim sblizila, trvalo to asi tejden, najednou vse zmizelo. Rikala ze ho nehledala, ze by chtela dal a nedokazala se rozhodnout co chce radsi, nakonec se se mnou radsi rozesla a pac aby ji to stalo za to, musela si v nem bejt asi hodne jista, v coz jsem ale odmital verit kdyz se to stalo behem nekolika dni, nevim cim ji tak dostal..

Snad se mnou na to kafco nekdy zajde a promluvime si o tom vsem a pochopim co ji k tomu vedlo, rad bych to vedel pro priste... ona byla holka co splnovala my predstavy, bude mi trval opet dalsich par let nez zase na takovou narazim, mozna diky ni tak dobre vim, co chci a co je pro me dulezity..
Reklama
 

pener_jack
**
Příspěvky: 281
Registrován: 24 črc 2006, 16:45
Bydliště: Praga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pener_jack »

Jo ROMCIS, vim presne o cem mluvis.
Ja takhle delal driv hodne do muziky kytara beatbox a hiphopjazz.
Pak prisla jedna uzasna slecna {o tom jsem byl tehdy presvedcen} a vsechno tohle jsem kvuli ni zahodil. Ona totiz ty undergroundovy kluby nemela rada, na kamose jsem se taky jak blbec vykaslal... Nastesti byly kamosi v pohode a kdyz se ona semnou rozesla tak oni me podrzeli!
Clovek dela hodne hlouposti kdyz je zamilovanej.
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

kdyz o tom tak premejslim tak jsem kvuli ni nemusel moc objetovat, teda spis vubec nic... divne, ze by me sla az tak moc vstric? to me taky nak nenapadlo... :cry:
Uživatelský avatar
Vita
******
Příspěvky: 2520
Registrován: 30 lis 2005, 08:20
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Blacku ...
Ja vim, ze je tezky ti napsat nejakou kouzelnou vetu a tobe se ulevi ...
Ani nevis, jak rad bych to udelal....
Jediny, co ti reknu, a ostani jiste burou souhlasit, ze to vsechno spravi az cas ...
Ty ostre hrany, ktere ted mas, tak ty se otupi az casem .... zalezi na kazdym, jak dlouhy ten cas bude ...

Ja jsem se rozchazel v dobe prvniho srazu ... (proto jsem nebyl)
takze vim, o cem to je .... A jak to tak ctu, tak to vime vsichni .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
MartasZ
*****
Příspěvky: 2154
Registrován: 14 pro 2005, 11:47
Bydliště: Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

black_sheep píše:kdyz o tom tak premejslim tak jsem kvuli ni nemusel moc objetovat, teda spis vubec nic... divne, ze by me sla az tak moc vstric? to me taky nak nenapadlo... :cry:
Tohle je zajímavá myšlenka.. zkus se nad tim ještě zamyslet, protože na tom opravdu něco je.. člověk si to ani neuvědomí, ale zkus se zamyslet nad tim, co třeba musela ona obětovat kvůli tobě, hm :-)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

kluci je konec mymu trapeni.. mozna mi ted bude smutno jeste chvili, ale je konec bolestem bych rekl... pac jsem VSE POCHOPIL!!


proste byli dve moznosti, bud me prestala milovat, proste zjistila ze nejsem ten koho k sobe chce a nevidela to - nechtela videt, jen citila ze ji neco chybi ale bylo nam spolu moc fajnove a klapalo nam to, tak si to nechtela sama pripustit, jenze potkala jinyho kterej ji to neco dal, a zamilovala se do nej, ikdyz zpocatku myslela ze k nemu citi jen pratelstvi, o tom jsem s ni taky mluvil a nahravalo to jiny pravde.. proto nam bylo porad tak uzasne az do konce, jenze po ty spolecny parbe s nim ji to zaclo dochazet jak je to vazny, ten tejden se mnou nemluvila a pak kdyz se rozhodla, napsala to pres sms. Pro ni samotnou to bylo tezky pac nam bylo dobre, takze ji chapu ze mi to do oci nemohla rict..

Je skoda ze jsme si nesedli a nepopovidali o tom, ale vim ze by to pro ni bylo tezky. Jen mozna, mohla trosku vic podstoupit tu bolest a nenechat me v tom 14 dni koupat, skoro nejist, nespat, hosi jsem uplne utahanej z toho vseho trapeni, ale vim ze mi nelhala, jen mi to nedokazala vysvetlil co se stalo a ze uz to bylo asi trosku dyl v ni, jen to sama nevedela a jak jsem to pak mohl tusit ja...

A prave proto, jsem nabyl pocitu ze je to moc rychly a ze si to nerozmyslela poradne, travila s nim vic casu a proste ji dostal necim, ale nechapal jsem ze ji to za to stalo ze opustit kdyz se tim tejrala, tak jsem jen cekal kdy se ozve, ze udelala chybu a ze se rada vratila.. To je ta druha moznost, ted uz vim, ze mylna prave proto ze ona by to bez rozmysleni prece nemohla udelat, vzdyt je dost rozumna a doslo mi, ze ona sama mela tezkej boj v sobe a proto mi to podala cely tak vselijak ze to znelo jako ze to je narychlo..... Mozna casem dojde i me ze jsem ji tolik nezboznoval jak jsem si myslel, kdo vi, kazdopadne je to moc fajn holka a zalezi mi na ni, mam ji moc rad a nemam ji nic za zly, budu na to mit hezky vzpominky.. Sance na navrat k sobe ani moc nevidim, pokud me prestala milovat, nebude moct uz nikdy a tim padem ani ja ji, ale doufam, ze se s ni jeste obcas uvidim... tim tohle moje okenko do soukromeho zivota konci, jdu hledat jinou holku, ktera ji doufam, bude v mnohym podobna, pac ona mela hodne blizko k holce s jakou bych rad byl, ale holku, ktera bude mit podobny predstavy o me a bude si s nima jista.. ikdyz ted vim, ze i po takovy dobe v sobe muze najednou najit, ze se myli a budu si davat pozor jeste daleko dyl, proste uz jsem si byl nasim vztahem moc jistej a dost tomu napomahalo okoli, vsici nas proste videli spolu jak nam to klapalo, cloveka pak i dorazej takovy kraviny jako horoskop a krasny veci vycteny kartarkou ze to mame spolu na dlouho, pritom jsme byli skoro jediny komu to rekla, to se tomu par uveri snadno.. Jenze hluboko do svyho srdicka, vidi jen ona a jak je videt tak i ona do nej videla dost spatne, takze, pozor na to priste, je to dalsi zkusenost, konecne taky naka lepsi zkusenost a kdovi co prinese cas...

Diky vsem za podporu a moudra co jste mi davali, myslim ze mam za sebou prvni opravdu velikou zivotni lasku a tech uz moc neprijde, ale kazdopadne me cekaji dalsi vztahy a pokusy najit tu pravou...... :lol:
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

jeste dodatek: fak cumim, ze i po tolika rozchodem, i par vetsich, me dokazal rozchod takhle zlikvidovat, ale zasveceni vedi a je to opravdu blba souhra nahod ze to vypadalo jako ze si jeste mam delat nadeje.. Je to skoda, me bylo opravdu moc fajn, ji taky, ale za posledni pulrok jsem se do ni tak zblaznil, pac jsem si zacal bejt ji tak jistej, ze jsem nevidel ze ona si tak jista asi neni, mozna, to nevidela ona sama a to je pak tezky...... :roll:

taky je mi jasny ze muzu bejt rad ze to prislo driv nez byli veliky zavazky.. je mi jasny ze bude jeste takhle velika laska, a dam si jeste vic pozor na to jak moc se s ni zavazuju diky tyhle zkusenosti........

Taky vsem doporucuju v podobny situaci nepsat ty holce pak uz jak si to vyrikate, ikdyby to bylo malo probrany, nebude chtit o tom mluvit a lejt to na nekoho jinyho kdo vas vyslechne a poradi, myslim ze se mi to osvedcilo a diky Vam klucii, ze jste to ode me vsecko nachytali a odpovidali mi, hrozny jak jsem zacal bejt zase naivni, ale prijde mi, ze jsem to docela pobral a resil s rozumem, nebejt tech predchozich zkusenosti tak jsem uz asi uplna troska po tom vsem.. napsal jsem ji, ale jen jeden pokus, ale nevyslo to a pak kaslat na to, nepodlejzat, bylo by to jeste horsi.. ale byl to hustej tejden, nedelat si iluze ikdyby to vypadalo sebevic nadejne, NIKDY, ale, to si asi clovek musi sam prozit a nekolikrat! :lol:
Uživatelský avatar
ryba
***
Příspěvky: 955
Registrován: 15 pro 2005, 08:20
Bydliště: HK

Příspěvek od ryba »

ty jo blacku vis co mi prijde? Ze jses trochu moc namekko. Podle me ti proste dala kopacky obzvlast neprijemnym zpusobem (po SMS), ne aby ti to aspon rekla. To neni nic za co by jsi ji mel omlouvat. Neni silna, je slaba, proto ti to nerekla.

Jo a neboj, prijdou novy a lepsi.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Uživatelský avatar
macháček
***
Příspěvky: 632
Registrován: 14 lis 2005, 23:30
Bydliště: Strakonice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macháček »

Blacku, tak jsem to upravil, protože jsem přišel s křížkem po funuse. Drž se a ať nová láska zahojí staré rány. My všichni jak tady jsme Ti to ze srdce přejeme. P. S. SZko jsem Ti již odeslal tak promiň, že neni aktuální. Měj se moc fajn a vzhůru k šťastnějším zítřkům.
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

diky za SZ, mas tam odpoved, sic trosku strucnejsi ale nejak zjistuji ze se v tom uz nedokazu pitvat protoze to pak boli jeste vic...


Ryba: ja ani necitim, ze bych se ji mel omlouvat, myslim ze jsem vsecko delal jak nejlip jsem umel.. Mrzi me to, strasne a to ze je slaba, neznamena ze je spatna, proste je videt ze ji na me zalezelo a tak ji to bolelo moc a nedokazala to prekonat, neuvedomila si pres vlastni bolest, ze me to pak bude o to vic bolet... Nekdy si s ni o tom popovidam..
pener_jack
**
Příspěvky: 281
Registrován: 24 črc 2006, 16:45
Bydliště: Praga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pener_jack »

black_sheep píše:diky za SZ, mas tam odpoved, sic trosku strucnejsi ale nejak zjistuji ze se v tom uz nedokazu pitvat protoze to pak boli jeste vic...


Ryba: ja ani necitim, ze bych se ji mel omlouvat, myslim ze jsem vsecko delal jak nejlip jsem umel.. Mrzi me to, strasne a to ze je slaba, neznamena ze je spatna, proste je videt ze ji na me zalezelo a tak ji to bolelo moc a nedokazala to prekonat, neuvedomila si pres vlastni bolest, ze me to pak bude o to vic bolet... Nekdy si s ni o tom popovidam..
Ty si asi rybu pochopil spatne, on to myslel trosku jinak...
A ja snim docela souhlasim, ostatne to jsme uz probirali.

Petr
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

jo koukam, ja jsem jen blbe cetl.. :) no, asi bych nemel, to mate pravdu, ale je to mlada holka 18ti leta, nevi co chce jeste a diky tomu to mela ona sama tezky, a nedokazala to... nemejte ji to za zly... :wink:
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

kluci jak jsem se prestal trapit tak jsem jeste premyslel, uz v klidu, co jsem asi delal spatne, abych se napravil pro priste.. nasel jsem v sobe obrovskou chybu kterou jsem ji ublizoval, pac slo o vec pro ni nejvic dulezitou a tou je jeji RODINA!!!

nebudu to tu rozebirat, je to moc osobni a po netu bych psal hodiny a hodiny, je to spis na pokec o tom, a kdyz jsem to zkousel psat pener_jackovi tak me proste nechape, hosi v tomhle jsem jinej, uz se tim netrapim, neresim nas vztah, vim ze po tom se ji nemuzu podivat do oci pac jsem byl tak slepej.. :( timto se ji chci moc omluvit, ze jsem to podaval tak, ze vysla jako ona ta co nevi co chce, vim co chtela a ja ji to nedaval a ten kluk ji to prave presne dava, vsecko mi to doslo a vim, ze musim bejt sam sebou v tomhle a neprebirat spatny vlastnosti po rodicich, pac by takhle nikdy moje rodina nefungovala, presne tak jako nefunguje nase ikdyz bydlime vsici pohromade a nasi jsou spolu.... jak rikam, je to moc osobni vec, ale nasel jsem opravdu chybu v sobe a ne v ni, jen jsme to nedokazali resit a ji to trapilo az se odhodlala k tomuhle..

a trest, ac moc krutej, byla ztrata fajn holky ale vim, ze pokud chci holku jako je ona, musim se zmenit nebo bych ji zase ublizoval..... snad me nekdo pochopi!
Uživatelský avatar
macháček
***
Příspěvky: 632
Registrován: 14 lis 2005, 23:30
Bydliště: Strakonice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macháček »

Jasně blacku chápu Tě v plné míře. Člověku v této situaci začne naplno šrotovat mozek, přehraje si jisté úseky dosavadního života a pak se snadno přijde na to kde se stala chyba a vlastně co kdo pro toho druhého mohl udělat ale neudělal a zdali naplnil jeho očekávání a tužby. Nic si z toho nedělej ,takový holt už jsme mi lidé a život probíhá po určité sinusovce, kdy jednou jsi nahoře, podruhé dole a někdy uprostřed. Kdyby byl každý bez chyby, tak by byl život bez děje ,nudný a bez emocí které všichni bez rozdílu zažíváme a zažívat ještě budeme. Buď v poho a uvidíš že zase budeš nahoře a v dalším vztahu se stejné chyby nedopustíš. V tom je ten život poučný a člověk je tvor přispůsobivý. Měj se fajn.
Uživatelský avatar
Dráček
**
Příspěvky: 170
Registrován: 09 úno 2006, 16:09
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dráček »

No lidi, Black uz je zase mezi nami, coz je dobre ;)

A je nacase aby se reklo, kdo nikoliv 9. v patek, ale 11. srpna v patek :) prijede na Mimon....

Muzete se ozvat koho bych tam teda eventuelne mohl potkat...?
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni :)
Odpovědět

Zpět na „Srazy“