Mno amaize, jestli má i10 taky 5 let záruku, tak má Amalfi ty servisní knížky 4. Jestli ne, tak má určitě 3.amaize píše: určo má dvě , jelikož má doma 2x
a ty máš ty servisky obě stejné ? nebo manuál a servisku ?
Havros tak promiň, nenapadlo mě, že prodejci od jednoho dealera budou mít různý přístup. Příště se polepším. Dával jsem paní(slečně?) v Bohušovicích šanci, ale nevyšlo to.havros píše:Pche, to je drzostisquash píše:Háša na naše auto toho moc nepředvedl, tak neprodal.
Máte mi napsat, něco se dá vždy vymyslet
Minimálně to co v Průhonicích, slevu na auto + nějaké dárečky. Jako např. zamykání zpátečky a zimní pneu.David PLEVA píše:To isquash: Jen bych chtěl vědět, co by měl Háša předvést, aby auto prodal.
Teď otázka k majitelům i20. Taky vám šla tak blbě nasadit zadni RZ? Jsem to zkoušel v pondělí, ale jelikož už byla tma, tak jsem to nechal na úterý. Včera za světla se mi to jakž takž povedlo, ale na 100% to není. Vzhledem k mrazu a nalomeným západkám odkládám dodělávku na teplejší počasí. Jestli to nepůjde, tak budu muset držák RZ spustit kousek dolů, abych mohl v horní části zapáčit.