Venkovní teploměr
Moderátor: Moderátoři
Venkovní teploměr
Ahoj, chtěl bych si koupit teploměr do auta na měření venkovní teploty, ale nevím, kam umístit čidlo a kudy protáhnout kablík. Už jste to někdo dělal? Poradíte jak na to?
Hyundai i10
- Reklama
Re: Venkovní teploměr
U mého staršího auta (Suzuki Swift) jsem měl čidlo umístěné u předního kola v podběhu. "Tamtudy někudy" byly také protaženy kablíky, ale kudy přesně, to ti nepovím
Hyundai i30 1.4 Patriot - Cashmere Brown - k prohlédnutí
Díky, ale já bych potřeboval spíš jestli někdo nemá zkušenosti s i10
Hyundai i10
Zakoupil jsem autoteploměr asi za 180 Kč, který ukazuje hlouposti. Baterie v tom nevydržela ani týden, měl jsem smůlu, je to krám vyrobený v Polsku. Nenašel jsem ani vhodný průchod pro venkovní čidlo, tak jsem ho měl umístěný u předních dveří na sloupku u pantů. Po týdnu jsem to vyhodil. Na přístrojové desce není moc vhodného místa na umistění, estetika nic moc.Yuris píše:Díky, ale já bych potřeboval spíš jestli někdo nemá zkušenosti s i10
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 12/2010 - 31.12.2012 = 6,34/100 km - ujeto celkem 15 500 km
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jestli můžu poradit, tak například koncern PSA dává u některých modelů čidlo do vnějšího zrcátka spolujezdce (dírka na čidlo v plastu). Je tam lepší drátový přístup než někam přes svorkovnici do motoru a pak sundavat přední nárazník...
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out