Accent 97 - výměna prasklé kliky
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent 97 - výměna prasklé kliky
Ahojte, nemátě někdo s tímto zkušenosti. Nějak mi ta plastová klika zůstala v ruce. Taky by mě zajímalo, kolik taková věcička může stát nová. Díky moc za reakce...
- Reklama
Re: Accent 97 - výměna prasklé kliky
Jestli si ji náhodou neulomilMcSatek píše:Ahojte, nemátě někdo s tímto zkušenosti. Nějak mi ta plastová klika zůstala v ruce. Taky by mě zajímalo, kolik taková věcička může stát nová. Díky moc za reakce...
Vytoč nejbližší /-/ servis a zeptej se Podle tipu a roku Ti řeknou jak cenu, tak číslo dílu. Druhá možnost je oběhnout vrakáče, kde to asi bude podstatně levnějní. Ale zvaž najezdit 100 nebo taky 200 km kvůli tomu, že jí seženeš o 200 Kč levněji
Re: Accent 97 - výměna prasklé kliky
Ahoj, tak tenhle problém jsem řešil ještě minulý týden . Tedy jestli jde o vnější kliku? Trvalo mi skoro 2 měsíce než jsem sehnal starší na vrakovišti.McSatek píše:Ahojte, nemátě někdo s tímto zkušenosti. Nějak mi ta plastová klika zůstala v ruce. Taky by mě zajímalo, kolik taková věcička může stát nová. Díky moc za reakce...
Výměnu dělal syn, protože teď má prázdniny, tak ať něco dělá . Říkal, že mu to trvalo asi 1 a půl. Jinak ten mechanik na vrakáči jí měl vyndanou za 15 minut a řekl si za ní 200,- Kč.
Hned jsem jí vzal, protože cena za novou je strašná .
Hyundai ACCENT '95 1,5i 12V
Jestli máš z ulomené kliky všechny díly, tak doporučuji zalepit vteřinovým lepidlem Samson plast - červené lepidlo. Můžu Ti zaručit, že to bude držet.
Stojí asi 40,- Kč, ale není všude k dostání. V Č.B. je např. v Globusu.
Stojí asi 40,- Kč, ale není všude k dostání. V Č.B. je např. v Globusu.
Mitsubishi Lancer Sportback 1,6
Accent 1,4I Dynamic Space Silver Mica r.v. 2008- prodán
Lantra 1.5 GLS 12V, r.v.1997 - 65 kW - prodána
Accent 1,4I Dynamic Space Silver Mica r.v. 2008- prodán
Lantra 1.5 GLS 12V, r.v.1997 - 65 kW - prodána