ix35 - Závady, poruchy, problémy
Moderátor: Moderátoři
Re: ix35 - Závady, poruchy, problémy
Když pojedeš kolem servisu , tak se zastav. Může být tam být něco povoleného. Určitě tím nic nezkazíš.
Technici vědí kam kouknout.
Přeji ti, ať je v šechno v pohodě.
Technici vědí kam kouknout.
Přeji ti, ať je v šechno v pohodě.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra
- Reklama
Tak uz idem aj ja s prvou reklamaciou za dealerom. Buchaju mi obe napravy a pravdepodobne na vsetkych styroch kolesach. Cize predpokladam, ze to budu tycky stabilizatorov. A to mam zatial len 21000 km.
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
Hyundai ix35 2.0i Style 4x4 .... biely - predaný
Renault Megane 1,6 2013 .... Ženiné auto :)
Suzuki Jimny 1,3 VVT 1999 .... totalka v 2009
Nissan 200sx s14a (Silvia) .... (280HP) predane
Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení
IX 35 1,6 Confort---sirius silver
Mám pocit, že prům.spotřeba se mi ukazuje stejná. Ráno se na to zaměřím a dám vědět.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra
Kdyz mam cerstve natankovano, tak spotreba mi take hned po startu roste. Cim vic mam najeto, tim mensi vliv na prum. spotrebu ma ranni start. asi tak... Mam ale dotaz k majitelum 1.6: nenili slyset neco jako nepravidelne chrochtani od motoru? Pozoruju to delsi dobu ale neni to nic hrozneho a je to dost nepravidelne. Na servis jsem jeste nejezdil... Az bude jeste neco navic ...
renault megane grandtour limited, 1,6 16V 81kW
ix35 1.6GDi prodano
ix35 1.6GDi prodano
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřebyjiří1 píše: Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Spíš bych se zeptal, komu to nedělá?FISHkaa píše:vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřebyjiří1 píše: Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení
Už opravdu iX 35 2,0D HP 135 kw Style
Suzuki Intruder C 1800 LC (motorka)
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Citroen Xantia 1,9 TDI a 2,0 HDI
Daewoo Espero,Nexia
a spousta favoritů a jiných škodovek počínaje Š 110 L
Suzuki Intruder C 1800 LC (motorka)
Volvo S 70 TDI, S 60 D5
Ford Mondeo CRDI
Citroen Xantia 1,9 TDI a 2,0 HDI
Daewoo Espero,Nexia
a spousta favoritů a jiných škodovek počínaje Š 110 L
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to netuším, ale v servise se na mě posledně tvářili jakože o tomhle problému vůbec neví Ale nebyl sem ještě ve svém matežském servise...
Člen Hyundaiclub.cz
Mne to nerobi.Véna píše:Spíš bych se zeptal, komu to nedělá?FISHkaa píše:vítej do klubu majitelů PP s automatickým a náhodným resetem průměrné spotřebyjiří1 píše: Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení
Hyundai Santa Fe 4WD CRDi Premium .... Phantom Black
A co přední sedadlo u řidiče, také vám pořád pomalu padá dolů,tak to už vyrazím za prodejcem do v Pardubicích.
ix1,6
ix1,6
Po výjezdu mi stoupne spotřeba, ale záleží jak se rozjedu. Když šlapu na plyn s citem a s úsměvem na tváři , tak poskočí pr.spotřeba o 0,2-0,5l/100, ale když "hodím cihlu na pedál" a pořádně prohrábnu , tak spotř. je o 1 a více litrů vyšší. Ráno jedu jenom 5km a tak spotřeba moc neklesá.jiří1 píše: Tak už mám najeto 1 370Km ? Mé zjištěné závady ROLETKA KUFRU vrzala ,to byla docela deprese pro holky, vyndal jsem jí a opřel o stěnu a asi 30 krát jsem jí rychle zmáčk a už si nevrzne? další věc KDYŽ RÁNO NASTARTUJI TAK MI CELKOVOU SPOTŘEBU SE 7,8,L VYLETÍ NA 12,L A POTOM NAJEZDÍM TŘEBA 30KM NEŽ TO ZASE KLESNE NA TĚCH 8,L A KDYŽ JSEM SE PTAL TAM KDE JSEM TO KOUPIL TAK MI ŘEKLI ŽE TO TAK JE, TAK NEVÍM, BRÁCHA MÁ FORD C MAX A TOMU PRŮMĚR ZŮSTÁVÁ STEJNÝ, PORADTE? Jinak zatím nic jiného, velká spokojenost,pěkné svezení
Přepnul jsem si na okamžitou spotřebu, a výpočtu prům.spotřeby se nedivím . Proto se koukám před sebe na díry a jedu podle citu, k pumpě stejně budu muset zabočit.
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já už na spotřebu prdím, protože když nelechtám plyn tak to krásně frčí po jehličí a ten zvouček po vytočení motoru nad 4tis ot/min je kráásnej
žijeme jenom jednou
žijeme jenom jednou
Člen Hyundaiclub.cz
Jo souhlas, za 3,4,(pěkně do otáček) tak to je start a pak už jenom za 6
Měl jsem vysledovaný spotřeby u služebních vozidel(nalítal jsem ročně 45-50tis.Km)
Octavie 1,6 75kW ..............7-8l/100 BA
Octavie 1,9 TDI 77kW 4x4 ...6,5-7,5 l
Tak to taky neřeším
Měl jsem vysledovaný spotřeby u služebních vozidel(nalítal jsem ročně 45-50tis.Km)
Octavie 1,6 75kW ..............7-8l/100 BA
Octavie 1,9 TDI 77kW 4x4 ...6,5-7,5 l
Tak to taky neřeším
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra
Poprosim majitelov slabsieho 100kW dieslu o info s nasledujucim problemom: mame najazdenych cca 11.000km, a stale zufalo cakame, ze sa spotreba trochu upravi - vsetci vravia ze zabeh moze trvat aj 30-40.000km. Ale nech mi nikto nehovori, ze spotreba tohto motoru v zime v meste 10 az 13 litrov je normalna. A to si dovolim tvrdit ze mam nohu velmi lahku. Ja chapem ze auto je tazke, a stvorkolka si tiez cosi vypyta, ale takmer dvojnasobok normovanej spotreby je uz trochu moc. U benzinu by som povedal ok, ale pri nafte musi byt niekde zrada. A dostavam sa k jadru problemu - nemozem si pomoct, ale podla mna tam v nasom aute musia byt nejake zle mapy plnenia, alebo nejaky nudzovy rezim, alebo cosi, lebo aj pri konstatnej rychlosti 90km/h je aktualna spotreba okolo 10 litrov. Stale mam pocit ako keby tam slo uplne zbytocne vela paliva, aj ked to motor prave vobec nepotrebuje-dojazdy zotrvacnostou s lahkym plynom a pod. Mimo mesta som sa pri velmi lahkej nohe v lete a neobsadenom aute vedel dostat horko tazko na 7 litrov. Podotykam ze papierova kombinovana spotreba je 5,7. Dost som si precital aj o tom FAP kurvitku, a neviem ci to je jedna z pricin takej vysokej spotreby, ak jazdime vacsinou v meste, kratsie vzdialenosti, ale uz najmenej dvakrat som sa stretol s takym javom, ktory si neviem inak ako nejakou chybou motora vysvetlit a sice: po polovicnom zahriati motora teraz v zime zacali volnobezne otacky motora pravidelne kolisat cca od 600 do 800, az mal motor tendencie pri tych najnizsich akoby zdochnut. Mam o tom natocene aj video v mobile. Stretli ste sa s tym niekto? Je to to vypalovanie filtra?? Alebo s tym zajst rovno do servisu na diagnostiku? A este jedna zahada na zaver, ktora s tym moze nejako suvisiet: stratila sa mi postupne cela chladiaca kvapalina z vyrovnavacej nadrzky. Kontrolka nesvieti zatial ziadna, ani teplota nestupa mimo normal, ale evidentne niekde unikla, alebo ju spieklo v motore cez nejaku netesnost. Je to nejak reklamovatelne?? Zatial som nic nedolieval. Prosim poradte, aj predajcovia, ci ste sa s niecim podobnym uz nestretli, a ako to riesit. Je takyto unik chlad.zmesi pri novom aute v poriadku? Olej by som pochopil, ale toto?
Hyundai ix35 Style 4x4 2.0 CRDi 100 kW; manuál v bielej farbe s navi
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nemám naftu ale: FAP by se mělo vypalovat jednou za čas (raději si to nech projet v servisu na diagnostice)
Rozhodně si proměř tlak vzduchu v pneu = spolehl sem se na čidla a když narostla záhadně spotřeba, tak sem zjistil, že bylo ufouknuto.
Pokud to nepomůže, tak bych šupal do servisu, protože máš vyšší spotřebu jak moje 2.0i ve městě!
Rozhodně si proměř tlak vzduchu v pneu = spolehl sem se na čidla a když narostla záhadně spotřeba, tak sem zjistil, že bylo ufouknuto.
Pokud to nepomůže, tak bych šupal do servisu, protože máš vyšší spotřebu jak moje 2.0i ve městě!
Člen Hyundaiclub.cz