Kola,disky,pneu i dle TP
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Kola,disky,pneu i dle TP
Celkom dobré disky (a hlavne za dobré ceny ) som našiel na: http://www.topdisky.sk/search/products
Dúfam že ozaj pasujú - majú byť priamo na i20.
Dúfam že ozaj pasujú - majú byť priamo na i20.
i20 1.4 CRDi, 55kW, Comfort, Ice blue - od 2.3.2011
Opel Corsa 1.3 CDTi, 51kW, od 6.11.2003
Opel Corsa 1.3 CDTi, 51kW, od 6.11.2003
- Reklama
- Stanci11111
- *
Aj ja som ich uz pozeral ale myslim ze cena sa aj rovna kvalite neriskoval by som to.Aj ked cena je lakava ale co stoho ked made in china
Hyundai i20 1,4 74kW COMFORT 128000km
Já bych to s tím "made in China" až tak neviděl.
Myslím,že Bopss jsou Poláci a mají na ně certifikát ISO i VIA a dávají na ně 3 roky záruku.
http://www.bopss.pl/
Právě se chystáme do Gliwice (PL) na autoburzu a doufám,že tam budou k sehnání.
(Takový typ D1085 B v červené barvě by byla věc! )
(Takový cirkus by ale manželka asi nepřekousla )
Myslím,že Bopss jsou Poláci a mají na ně certifikát ISO i VIA a dávají na ně 3 roky záruku.
http://www.bopss.pl/
Právě se chystáme do Gliwice (PL) na autoburzu a doufám,že tam budou k sehnání.
(Takový typ D1085 B v červené barvě by byla věc! )
(Takový cirkus by ale manželka asi nepřekousla )
Hyundai i20 Family Plus 1,2i / 57 kW Elektric Red
- Stanci11111
- *
To s tou chinou som len priklad uviedol nepatral som po vyrobcovy zatial ale asi by som sadil na istotu Dezent Dotz Enzo a pod ale ak by boli kvalitne aj tieto tak by som nevahal. Ak nieco o nich zistis blysie daj vediet
Hyundai i20 1,4 74kW COMFORT 128000km
no jo teď si to napsal jasně ale předtím to zrovna vypadalo jak by jsi měl s nima skušenost a nakonec né , no pak kdo se v tom má vyznatStanci11111 píše:Aj ja som ich uz pozeral ale myslim ze cena sa aj rovna kvalite neriskoval by som to.Aj ked cena je lakava ale co stoho ked made in china
,nic já už elektrony mám, a taky bych nešel do "zázračně" levných , pořád platí,že levné maso psi žerou ...
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Tak jsem byl v Gliwicích na autoburze a je to docela kalamita.
Takových 40% je to tam neuvěřitelné vetešnictví,karosářské díly z dovezených (Francie apod.) a rozebraných aut
(možná i kradených).Pneu i nové-ceny jsem nezjišťoval,dost prodejců chladičů všeho druhu,akumulátory,světlomety,
zrcátka,puklice (fakt pěkné imitace aludisků) a spousty drobností (magnety,baterky,rádia atd.)
Několik prodejců pneu mělo i disky,ale většinou jen velké a obuté.
Tak já dnes koupil (v pneuservisu Magika) RSW (vím,že je to china a u nás nejsou schválené).
I s obutím,vyvážením,středícími podložkami,ventilky,maticemi a montáží na auto mě to přišlo
na 6.500Kč + 110Kč přelepky .
No,uvidíme co to vydrží.
Takových 40% je to tam neuvěřitelné vetešnictví,karosářské díly z dovezených (Francie apod.) a rozebraných aut
(možná i kradených).Pneu i nové-ceny jsem nezjišťoval,dost prodejců chladičů všeho druhu,akumulátory,světlomety,
zrcátka,puklice (fakt pěkné imitace aludisků) a spousty drobností (magnety,baterky,rádia atd.)
Několik prodejců pneu mělo i disky,ale většinou jen velké a obuté.
Tak já dnes koupil (v pneuservisu Magika) RSW (vím,že je to china a u nás nejsou schválené).
I s obutím,vyvážením,středícími podložkami,ventilky,maticemi a montáží na auto mě to přišlo
na 6.500Kč + 110Kč přelepky .
No,uvidíme co to vydrží.
- Přílohy
-
- Už i s lištama - proti slunci na telefon.
- h1b1.jpg (74.99 KiB) Zobrazeno 1280 x
-
- Docela zaprasený ale je březen...
- Hjundík4.jpg (142.8 KiB) Zobrazeno 1418 x
Naposledy upravil(a) Poka dne 06 dub 2011, 21:36, celkem upraveno 2 x.
Nevypadaji spatne a ta cena je dobra. Ja potrebuju taky kola. Neco mam vybrane Platin P53 Matt Black ale cena na auto 9000 - no holt se neda nic delat.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
No já nevím,jsou to sice němci a kvalita to určitě bude.
Mně ale ty celé černé disky zdálky přijdou jak plechy bez puklic.
(Zřejmě máš kotouče i vzadu-zblízka je to hezké ale zdálky... No nevím.)
Pneu magiku mám 5km.(Je to v Ov Kunčice) a osobně se vše (středící kroužky,matky,bezpeč.matka)
řeší líp a tak jsem do těch RSW šel.
Mně ale ty celé černé disky zdálky přijdou jak plechy bez puklic.
(Zřejmě máš kotouče i vzadu-zblízka je to hezké ale zdálky... No nevím.)
Pneu magiku mám 5km.(Je to v Ov Kunčice) a osobně se vše (středící kroužky,matky,bezpeč.matka)
řeší líp a tak jsem do těch RSW šel.
- Přílohy
-
- h2a.jpg (92.37 KiB) Zobrazeno 1280 x
Naposledy upravil(a) Poka dne 06 dub 2011, 21:33, celkem upraveno 1 x.
Platin P53 Matt Black v SRACING Trnava 74E = 1800KČ/kus mám ich na letné gumy/silber/ a sú super aj vizuálne. V cene sú matice aj vymedzovacie krúžky. Mám 1,4 Style Electric Red a veľmi mu pristanú. A sú to nemci, zaručená kvalita so všetkymi certifikátmi.
- koloman.brutus
- **
Minulu zimu som stal pred otazkou ci disky alebo elektrony a nakoniec som isiel do diskov. Cena bola zhodna. Jednoducho na profil 175/70 R14 sa mi elektrony nehodia a mozu byt hocijako krasne. Ten elektron sa v tej gume utopi. MOJ NAZOR. Samozrejme nikde nie je napisane, ze musim mat tento rozmer pneu no kym ten profil kolesa nebude aspon ***/45 tak mne sa to jednoducho nepaci. Tej gumy okolo elektronu je na mna privela.
(no a teraz si to zliznem )
(no a teraz si to zliznem )
R.I.P. Opel ASCONA 1,6D 40kW (r.v 1985)
HAIL to new Hyundai i20 1,2 DOHC 57kW/77HP (model Kappa) - Berry Red
58 000km - motoricka porucha ziadna
HAIL to new Hyundai i20 1,2 DOHC 57kW/77HP (model Kappa) - Berry Red
58 000km - motoricka porucha ziadna
VladoM diky, no ja je taky budu mit na leto. Na zimu si nechavam originalni lite kola. Manzelka si vybrala na i10 taky ty stejne kola, takze budou i na i10 (a plechy zustanou na zimu).
Ad. Poka Me auto je barevne docela vyrazne, obzvlaste kdyz je v lete ciste ty kola budou podle mne kontrastovat a ladit. Nejde mi o to vyniknout (aby kazdy trouba vedel co mi muze ukradnout), chci jen neco jemneho. Pred 2 lety jsem uvazoval o kombinaci cerny lak, lestene plochy - jako mas ty, ale nakonec jsem od toho upustil, nechci lakat pozornost nenechavcu. A dalsi vec ... pokud se stane nehoda, tak protoze mas na aute nehomologovanou soucast tak pojistovna odmitne pojistne plneni a pujde vse z tve kapsy - takze se o tom moc nezminuj.
Ad. Poka Me auto je barevne docela vyrazne, obzvlaste kdyz je v lete ciste ty kola budou podle mne kontrastovat a ladit. Nejde mi o to vyniknout (aby kazdy trouba vedel co mi muze ukradnout), chci jen neco jemneho. Pred 2 lety jsem uvazoval o kombinaci cerny lak, lestene plochy - jako mas ty, ale nakonec jsem od toho upustil, nechci lakat pozornost nenechavcu. A dalsi vec ... pokud se stane nehoda, tak protoze mas na aute nehomologovanou soucast tak pojistovna odmitne pojistne plneni a pujde vse z tve kapsy - takze se o tom moc nezminuj.
Kia Sportage 2016 aktualne
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
add koloman.brutus, jasné, že je to otázka individuálneho posúdenia a určite neodsudzujem názor kolegu, ale po plechových diskoch na predchádzajúcich autách a skorej korózie som volil zliatinové disky aj na letné aj zimné pneu. Musím ale konštatovať, že zohnať typ diskov ako sú uvedené v osvedčení pre H i20 15 palcov je skoro nemožné vo verzií aby sa mi aj páčili. Takže súhlasím, že radšej plecháče s pekným estetickým krytom, ale Platin P 53 sú super a som spokojný.
Me osobne mi zajimalo kde poka vzal blinkry na zpetnych zrcatkach u jeho cervene i20, mam verzy style a o tomdle si muzu nechat zdat a ani to nikde nenabizeji. Diky za odpoved
i20 1.6 CRDi 94KW, Diamond Black, Style Edition.
Od 11 září 2009, najeto 38000 km
Od 11 září 2009, najeto 38000 km
Je to verze Family Plus, ktera ma i mlhovky, volant a radicku potazene kuzi atp., coz dnes nenabizi ani nejvyssi vybava.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Podarilo sa mi nájsť disky rovnakého rozmeru ako mám originál plechy: Anzio Vision 5x14 ET 45 4x100, tak dúfam, že i20ke sadnú.
- Přílohy
-
- anzio_vision.jpg (75.49 KiB) Zobrazeno 1319 x
-
- anzio 01.jpg (45.36 KiB) Zobrazeno 1319 x
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km