Díky.
Mně se zdálo, že je tam méně místa, ale pokud se to dá tak to je super. Naposledy jsem dělal sám rozvody na 120ce a tam je prostor královský
rozvod sonata 97
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- Reklama
Re: rozvod sonata 97
Jsem se ptal na kolik by vyšlo udělat rozvody na té moji slečně a docela mě překvapil Balvín v Brně 3000 bez dph. Zdá se to moc, ale pak jsem zašel do dvou servisů alá garážmistrů a jeden mě rovnou řekl, že z mých dílů to dělat nebude jedině když to vezmu přes něj (trochu to chápu jede na provize i z dílů), ale celkovou cenu mi řekl 8000,- s tím, že rozvody asi pět takže za práci chce to co autorizovaný servis.
Druhý servis v podstatě to samé sic by to udělali i z dílů co si donesu, ale počítal tak celý den práce a suma sumárum 3200 bez dph (zde lze ale domluvit, že to bude bez dokladu a bez dph).
Můžete mi někdo vysvětlit kdo to dělal co v tom je proboha za práci na celou šichtu pro mechanika, který má nářadí a má alespoň nějaké zkušenosti? Při této ceně mi vychází Balvín nejlíp. Recenze či zkušenosti z těch dvou servisů stejně nemám. No trochu mám zkušenost s tím druhým kdy mi kdysi dělali favo a cena se bez oznámení vyšplhala o hodně výš.
Opravdu nevím jak moc tam je prostor a jak je to složité, ale když si vezmu lancii 2,4tds pětihrnek kde jsem na rozvody koukal tak mi to nepřijde zas tak složité když je tam vidět a ví se kam sáhnout. Chápu Balvína, že jede na tabulky, ale u těch dvouch mi i jen ten nástřel hodin přijde hodně vysoký.
Asi počkám na teplejší počasí a udělám si to fakt sám. Prostě zvednu auto na zvedák, sundám kolo, shodím plasty a co půjde, sednu si před to a budu si pomalu spekulovat co dál. Když to bude u mě v garáži nebude mi vadit když to budu dělat i dva nebo tři dny. Nejsem debil a nějaké informace už mám a něco seženu a půjde to.
Kurnik jak o tom mluvím tak čím dál víc uvažuju nad tím, že to zvládnu sám i když jsem původně nechtěl. Jen si musím dát bacha jsem trochu choler a do Lancie jsem nejednou třískl ve vzteku a udělal šrám na karoserii.
Druhý servis v podstatě to samé sic by to udělali i z dílů co si donesu, ale počítal tak celý den práce a suma sumárum 3200 bez dph (zde lze ale domluvit, že to bude bez dokladu a bez dph).
Můžete mi někdo vysvětlit kdo to dělal co v tom je proboha za práci na celou šichtu pro mechanika, který má nářadí a má alespoň nějaké zkušenosti? Při této ceně mi vychází Balvín nejlíp. Recenze či zkušenosti z těch dvou servisů stejně nemám. No trochu mám zkušenost s tím druhým kdy mi kdysi dělali favo a cena se bez oznámení vyšplhala o hodně výš.
Opravdu nevím jak moc tam je prostor a jak je to složité, ale když si vezmu lancii 2,4tds pětihrnek kde jsem na rozvody koukal tak mi to nepřijde zas tak složité když je tam vidět a ví se kam sáhnout. Chápu Balvína, že jede na tabulky, ale u těch dvouch mi i jen ten nástřel hodin přijde hodně vysoký.
Asi počkám na teplejší počasí a udělám si to fakt sám. Prostě zvednu auto na zvedák, sundám kolo, shodím plasty a co půjde, sednu si před to a budu si pomalu spekulovat co dál. Když to bude u mě v garáži nebude mi vadit když to budu dělat i dva nebo tři dny. Nejsem debil a nějaké informace už mám a něco seženu a půjde to.
Kurnik jak o tom mluvím tak čím dál víc uvažuju nad tím, že to zvládnu sám i když jsem původně nechtěl. Jen si musím dát bacha jsem trochu choler a do Lancie jsem nejednou třískl ve vzteku a udělal šrám na karoserii.
Kdyz si dodas dily a budes mit cestu do Prahy tak ti to muzu udelat za 1100,-Je to prace tak na cca 3,5 hod.Jen si dej pozor kdyz to budes delat sam,je na to potreba pripravek mezi vackove kola Uz sem delal,spise predelaval mraky presazenych rozvodu prave na vackach!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Oproti cenám v servisu by se mi vyplatilo i dojet ale díky za nabídku a uvidím. Teď to bohužel musím nechat aneb bez práce nejsou doláče a servis.
3,5 hodiny a teď mi řekni co tam kur*va chce servis dělat 8 hodin. To ten motor snad i naleští a pak mu udělají dobře a dají mu nějakou samičku
3,5 hodiny a teď mi řekni co tam kur*va chce servis dělat 8 hodin. To ten motor snad i naleští a pak mu udělají dobře a dají mu nějakou samičku
Zdravim..tak trochu jsem zdědil sonatu a chtěl bych udělat rozvody..sám si na to netroufnu. když bych dodal díly byl by tu někdo ochotný je udělat??