Brzdy

Moderátoři: miooo, Moderátoři

saman
**

Re: Brzdy

Příspěvek od saman »

jo tak nakonec po výměně ( teda údajné) vakuovky a stále stejném výsledku prej spuchřelé hadice tak je vyměnili, no zatí dobré ale výměna vakuovky a masná platba asi zbytečná. Prostě servisáci dnes opravdu umí - nezná někdo dobrého machra v Praze či středočeském kraji? Popřípadě i poblíž raděj dojedu než se modlit co zas ti blbouni v servisu vykoumají.
Sonata 2,4 2009
Reklama

kiwinr

Re: Brzdy

Příspěvek od kiwinr »

Dobry den, v poslednej dobe mam tiez problem s brzdou :? Obcas pri stlaceni by sa akoby prepadol pedal (ale nie uplne az na podlahu) zacne brniet a vydavat zvuk akoby nieco drhlo,,,Chvalabohu brzdi. Po pusteni a opatovnom zosliapnuti ide opat normalne (mozno prvykrat troska tuhsie) V servise nic nezistili,,Doteraz to robilo len pri zosliapnuti (vsade-na snehu,na suchej ceste,na rovine,do kopca aj dolu kopcom) Az do vcera-vcera sa prvy krat stalo,ze to spravil aj pri nezosliapnuti (nemal som ani len nohu na brzde,len zrazu ten zvuk)
Nie je to moc prijemne :/ (stale mam v zivej pamati spomienku zo stareho auta,kedy mi v meste v 60km rychlosti dolu prudkym kopcom vypovedal nozny pedal sluzbu :-& proste som sliapal do prazdna) Nevie niekto co by to mohlo byt ? za kazdu radu budem vdacny
Hyundai Santa Fe 2,0 CrDi 12/2001
Odpovědět

Zpět na „Santa Fe - Podvozek a řízení“