![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
K tým návodom, čo si spomínal, že si ich chcel dať, len si nás nechcel uraziť: Jasné, že to sem daj. Nikto nevie kedy bude čo potrebovať.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Dnes som vymenil pneumatiky na letné. Samozrejme v servise, vrátane vyváženia a dotiahnutia matíc podľa predpísaného uťahovacieho momentu.willy50 píše:A kola si měním 2x ročně sám
Len dúfaj ďalej. Návod možno nebudeš viac potrebovať, ale žiarovky budeš meniť každých 15 tisíc km.trpka61 píše:páni, ten návod je naozaj veľmi dobrý(ja len dúfam, že ho budem používať čo najmenej)
Jde to bez demontáže montáže. U levého světla s trochou nadávání tak jak to je. U pravého je situace jednodušší, když se odšroubuje nádržka s chladicí kapalinou.N2DRFT píše:a teda jak jsem koukal na fotku, tak nová i 30 má asi baterku víc ve předu, já ji mám nalepenou uplně na světlomet teda, tak nechápu, jak to může někdo zvládnout vyměnit bez demontáže když tam nejde ani prostrčit prsty mezi.
bo máš tlapy jak lopatyN2DRFT píše:Já tam prostě nesáhnu, měl jsem problém i u pravého světla s parkovačkou natož levé u baterky
N2DRFT píše:a teda jak jsem koukal na fotku, tak nová i 30 má asi baterku víc ve předu, já ji mám nalepenou uplně na světlomet teda, tak nechápu, jak to může někdo zvládnout vyměnit bez demontáže když tam nejde ani prostrčit prsty mezi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |