Defend-Lock - zámek řazení
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Defend-Lock - zámek řazení
Mám namontovaný Construct 2 dny a je z boku, nejde de facto vůbec vidět.ilcas píše:Nemáte tam někdo Construct? Dost by mne zajímalo, jak to tam dávají, jestli je zámek z boku tunelu nebo je nahoře... Jestli to nehyzdí interiér...
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
z boku? To se ještě dělá?
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Aha. Díky. A kde jsi si to nechal dělat? V Hyundai servisu, nebo přímo v Constructu?Flufi píše:Mám namontovaný Construct 2 dny a je z boku, nejde de facto vůbec vidět.ilcas píše:Nemáte tam někdo Construct? Dost by mne zajímalo, jak to tam dávají, jestli je zámek z boku tunelu nebo je nahoře... Jestli to nehyzdí interiér...
ix35 1.7 CRDi Comfort
ilcas píše:Aha. Díky. A kde jsi si to nechal dělat? V Hyundai servisu, nebo přímo v Constructu?Flufi píše:Mám namontovaný Construct 2 dny a je z boku, nejde de facto vůbec vidět.ilcas píše:Nemáte tam někdo Construct? Dost by mne zajímalo, jak to tam dávají, jestli je zámek z boku tunelu nebo je nahoře... Jestli to nehyzdí interiér...
Nechal jsem to dát přímo v Hyundai. Cena 7500,- včetně práce.
nemáte někdo foto jak to vypadá v autě?
NOVÉ NÁHRADNÍ DÍLY ZA ZAJÍMAVÉ CENY
HYU ix35 2.0CRDi 4WD Trikolor+PaketStyle, Audi A6 2.5TDi, VW Polo 1.2i, Škoda Fabia 1.4TDi
HYU ix35 2.0CRDi 4WD Trikolor+PaketStyle, Audi A6 2.5TDi, VW Polo 1.2i, Škoda Fabia 1.4TDi
ja mam construct a jsem snim spokojen,nemam ho primo od prodejce nechal jsem si ho namontovat v autorizovanem servisu V Praze bez straty zaruky na za 6200- a piskovani vin kodu zdarma
tak už jsem nechal inštalnout MedvědBloka
NOVÉ NÁHRADNÍ DÍLY ZA ZAJÍMAVÉ CENY