omezovač
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
omezovač
tohle téma bude asi jen dočasné a nebyl jsem si jistý, kam ho přesně dát, ale když kouknu třeba sem http://www.youtube.com/watch?v=P64p06Rm ... re=related tak je slyšet nakonci ten zvuk jak je to jakoby zaseklý, to bude omezovač, pokud se nepletu, ale tohle moje auto nějak asi nedělá nebo jsem to alespoň neslyšel. A pokud ho vytočím kam to jde, tak to jde asi jen do 7000 otáček nakonec to nikdy nevyleze, tak čím to je? možná je to hloupý dotaz, ale zajímalo by mě to
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW
- Reklama
Re: omezovač
No,já jsem zkoušel nejvyšší možné otáčky a dostal jsem se něco za 6000 a něco,zřejmě omezovač mi dál zabránil.Prostě jak kdyby přestal jít motor
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
Mne to raz seklo, keď som to vytočil, lebo som sa nevedel dostať na hlavnú cestu. Skoro som sa posr....lebo auto malo mesiac a ja som nevedel, čo sa deje.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
no myslel jsem na neutrál, ale jednou jsem vytočil na jedničku kam až to šlo a ono to vyplo vstřiky zřejmě jsem se lekl jako nikdy
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
obmedzovac sa tusim najskor prejavy stratou vykonu a az potom keby neuberies plyn alebo nepreradis zacne to sekanie
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Každý asi funguje jinak, mě to dělá bordel a praská na omezovač
nevim kolik mas najeto, ale auticko mas asi vcelku kratce - je to dobrej napad ho takhle protahovat?N2DRFT píše:tohle téma bude asi jen dočasné a nebyl jsem si jistý, kam ho přesně dát, ale když kouknu třeba sem http://www.youtube.com/watch?v=P64p06Rm ... re=related tak je slyšet nakonci ten zvuk jak je to jakoby zaseklý, to bude omezovač, pokud se nepletu, ale tohle moje auto nějak asi nedělá nebo jsem to alespoň neslyšel. A pokud ho vytočím kam to jde, tak to jde asi jen do 7000 otáček nakonec to nikdy nevyleze, tak čím to je? možná je to hloupý dotaz, ale zajímalo by mě to
omezovac se mi projevil pri spadnutim otacek/vykonu motoru, uz ani nevim o kolik, bylo to myslim kolem 6500 ot. ale nejsem si jist...(zavodeni na letisti )
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
Omezovac u 1.4 je 6450 ot/min. Ridici jednotka pritom samozrejme odpojuje vstriky.
Opravdu bych chtel videt jak to superdrift vytocil do 7tis
Opravdu bych chtel videt jak to superdrift vytocil do 7tis
www.michalpavlik.com
i30 1.4cvvt, evo V
i30 1.4cvvt, evo V
Typický člen TF, který jen umí mluvit píčoviny
Vysvetlit Protoze jinak si o tobe zacnu myslet ze si opravdu hloupej.
www.michalpavlik.com
i30 1.4cvvt, evo V
i30 1.4cvvt, evo V
Chytráčka si běž dělat na jiné fórum. Tady se narozdíl od těch opravdovejch debilů nehádáme.
No libovy uvitani
Nicmene tady je diskuze o omezovaci, tak sem napisu jak to je a ze 7tis. opravdu i30 1.4 nevytoci. A ty tu zacnes placat nejaky blbosti
Nicmene tady je diskuze o omezovaci, tak sem napisu jak to je a ze 7tis. opravdu i30 1.4 nevytoci. A ty tu zacnes placat nejaky blbosti
www.michalpavlik.com
i30 1.4cvvt, evo V
i30 1.4cvvt, evo V
Tak střelil to od oka, nejspíš nestuduje brožuru kolik to má přesně rpm v omezovači. To je jedno, omlouvám se za špatné chování ale mám toho plnou prdel na TF natož číst takové řeči už i tady.
-
- *
Nedávno jsem to podržel a dával za 5 když cuknul omezovač,tachometrových 170km/h.
Na otáčky jsem nekoukal v tom fofru.
Jestlipak to někdo už zkusil naplno,kolik jde?
Na otáčky jsem nekoukal v tom fofru.
Jestlipak to někdo už zkusil naplno,kolik jde?
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
180 a islo by aj viac ale boli auta predomnou tak som musel brzdit
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...