Matrix - útlm?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
g

Matrix - útlm?

Příspěvek od g »

Ahojte, chcel by som sa spýtať nasledovnú vec. Uvažujem nad kúpou nejakého menšieho rodinného van-u a Matrix sa mi celkom pozdáva. Keď si však pozriem na webe čo Hyundai plánuje, zdá sa mi že tento typ áut ide do útlmu a Hyundai sa nebude ďalej zaoberať nejakým Matrix2 alebo podobne. Má zmysel kupovať Matrixa, alebo sa radšej poobzerať po niečom inom?
Reklama

Masterixx

Příspěvek od Masterixx »

Preco si myslis, ze Matrix ide do utlmu? Je fakt, ze u nas ich vela nestretnes, ale myslim, ze trh SK nie je urcujuci.
g

Příspěvek od g »

Ako som napísal, mám len taký pocit. Je to preto, lebo nevidno nejaké plány na nejaký nový Matrix, narozdiel od Sonat, Grandeurov, Accentov... Nemal som namysli trh v SK, ale keď si preklikáš International Pages, prípadne USA a nejaké zámery, malé VAN-y tam nevidno. Aspoň ja som nevidel, preto sa pýtam na náory druhých.
Masterixx

Příspěvek od Masterixx »

V USA ho nehladaj, na ten trh nebol nikdy urceny. Aj ked je pre Hyundai asi najvyznamnejsi. Tam idu velke limousiny (Sonata, Grandeur)
V roku 2005 bol maly facelift (mne sa paci) a novy motor (ten sa mi zatial paci este viac).
V kazdom pripade sa asi musis zmierit s tym, ze v EU si Matrix odhryzol maly kusok kolaca. Pozri kto vsetko si kupuje male MPV a kolko typov je na vyber. Odpocitaj od nich ludi, ktori maju predsudky s Hyundaimi a uvidis kto Ti zostane.
Nie som ziadny trhovy analytik, ale takto nejak to vidim ja.
Josef

MATRIX

Příspěvek od Josef »

Oficiální statistika za rok 2005 v kategorii MPV je zde
http://www.sda-cia.cz/statr/2005-12.segSEG_MPVc.CZ.html
Celoročně na 16 místě z 69 sledovaných MPV
paces

Příspěvek od paces »

Kupoval jsem ze stejných důvodů a myslím,že tam kompromis najdeš. Uvnitř a obzvlášt vzadu je místa hafo. Kufr mě zklamal trochu. Dáš do něj kočár trojkombinaci a je plnej. A ještě budeš muset trochu narovnat sedadla. Ale zato toho místa uvnitř,kamaráde,tam bys mohl mít kancelář :wink:
Odpovědět

Zpět na „MATRIX“