vlado1979 píše: Isto sa bude argumentovať tým, že diesel má menšiu spotrebu, ale po 61 tisíc km jazdím za 6,1.
Předpokládám ale, že při Tebou udávané spotřebě si těch otáček a rychlostí, které uvádíš moc neužiješ
Moderátoři: Martun, Moderátoři
vlado1979 píše: Isto sa bude argumentovať tým, že diesel má menšiu spotrebu, ale po 61 tisíc km jazdím za 6,1.
tombas píše:Souhlasím, že pěkných, vyvážených a atraktivních sedanů je u nás jako šafránu, především v nižší střední třídě. Stávající generace accenta není žádná miss sedan, ale nový model působí hodně dynamicky a elegantně zároveň. Pokud by byla na vyšší úrovni kvalita použitých plastů + odhlučnění, výbava airbagy a hlavně lepší tlumiče a podvozek obecně, hodně by nový accent zahýbal trhem.
Vypíchnu jen jednu z výhod sedanu proti HB, hlavně teď v zimě, při otevření kufru neomrznou ostatním pasažérům zátylky.
Tá užasná 1,6 vyvinutá s BMW nie je žiadne terno. Išiel som s ňou v peugeote 308 a motor bol dosť tragický.Mexican píše:mam vyhliadnutu 1,6 od citroenu s 120k. Vyvinuta s BMW. Pocul som nato same chvaly. Nie som typ ktory jazdi okolo 4000 a vyssie. mne i30 a jej motorova ponuka proste nesedi a neexistuje jediny argument v com su lepsie ako 1,6 Vti u Citroenu
Neboj, keď chcem a potrebujem, tak si užijem aj vysokých otáčok, ale besnenie za volantom nevyhľadávam. Chcem sa hlavne dostať bezpečne tam kam potrebujem. Predstava čakať na autobusovej zastávke na bus ráno o piatej pri -10 stupňoch nie je lákavá. Na to je auto k nezaplateniu, ale zážitky treba hľadať inde, nie za volantom v bežnej premávke. Na Slovensku stále platí, že v meste 50, mimo obce 90.vichrus píše:Předpokládám ale, že při Tebou udávané spotřebě si těch otáček a rychlostí, které uvádíš moc neužiješ
Jo, Vildo, dneska jsem jel po týdnu s accentem a byla to hrůzaVilda píše:Zdendo, že by láska k ix20ce ?? ale sedánek je to pěknej i vnitřek se mi líbí ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |