Hyundai coupe ke koupě

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi vozu Hyundai (ne Hyunday).

Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři

Odpovědět
Lektromar
*

Re: Hyundai coupe ke koupě

Příspěvek od Lektromar »

tak to byl chlapci šrot, když to přijelo krasny tak jsem si řikal tak to je moje:D ale Hujer mě to hezky projel a taky mu za to děkuji a všechno špatný zadní brzy nebrzděj atd:D se divim že stim vubec chlap z Chomutova dojel:D tak budu hledat dal no :? :hyu:
Reklama

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Přesně o tom jsem psal.Raději bych volil prodané v ČR,serviska,první majitel.Z venku každý přitáhne ten největší šrot,za co nejmenší peníze-trochu navrch načinčá a hrne se vydělat balík na někom nedočkavém,kdo skočí na první pohled.
Udělal jsi dobře,že jsi vzal Hujera sebou.Každý,kdo to auto má nebo důvěrně zná,ti je na místě výběru k nezaplacení.Pozná,že třeba hadice,chladič...nejsou origo,chybí kryty....atd.Prostě pozná slepeninu po havárce. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Tyjo s takovým přístupem mi jebne v hlavě a prodám ti svoje ať máš klid a auto v dobrém stavu :D
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Tak oni si dali u me sraz!Malem nam to sjelo ze zvedaku protoze me pan majitel zapomel ric ze rucni brzda vubec ale vubec nebrzdi(zajemci se zminil ze obcas se stalo ze hur brzdila) a kdyz jsem si pri vyrazeni nastartoval motor a oprel se o auto pri vylejzani tak se nam na zvedaku samo rozjelo!Pro pripadne zajemce vyjmenuju na co jsem prisel:Auto neni po zadne rane,vsechny body origo,lakovany predni naraznik dal sem nestudoval.Zadni brzdy komplet ko.Brzdice zarezly,lano na prave starne nic moc,kotouce a desky na zahozeni.Predni brzdy jsou tez na vymenu.Vadne pozisko na pravem prednim kole,praskle zberne potruby pomerne dost(cena cca 25000 za nove) predni pletenec pred smrti(rozervana vrchni vrstva) gumy na zadnim stabilizatoru.Jinak geo na pr a zadni naprave vypadala v pohode.H-scen jsem ani nepripojil protoze bylo jasne ze zajem nebude a nemelo cenu se stim dale zabivat.Ja osobne bych za to 90 000,- nedal!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Lektromar píše:tak to byl chlapci šrot, když to přijelo krasny tak jsem si řikal tak to je moje:D ale Hujer mě to hezky projel a taky mu za to děkuji a všechno špatný zadní brzy nebrzděj atd:D se divim že stim vubec chlap z Chomutova dojel:D tak budu hledat dal no :? :hyu:
Neni zac!Pan me krapet dostal kdyz me rekne ze si mam tam dat tvarnice kdyz vyradim! :-D A ktomu jeste ta arogance!To jsem teda :shock: Ze prej je auto v top stavu! :lol: Ze slecna dela v :hyu: v Chomutove!Tak tam budou teda borci! =D>
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Lektromar
*

Příspěvek od Lektromar »

taky za všechno děkuju:)
Lektromar
*

Příspěvek od Lektromar »

ten pan byl fakt debil a hlavně si hodně moc vymejšlel a ani bych od takoveho kretena auto fakt nechtěl:)
-JxD-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -JxD- »

hmm, zadní brzdy dead, ručka dead, že by se pán pokoušel o FWD drifty? :lol:
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
Naahk
**

Příspěvek od Naahk »

Hujer tak to bych si měl nechat prohlédnout od tebe to svoje.Kupoval jsem ho v Ačkách jako nebourané a taky v top stavu.Zatím se mi nic kromě spojky nevys.... Ale když jsem tu měl zájemce o koupi tak mi tvrdily že to bylo rozsekaný na kaši :-) Myslím že hráli na cenu.Ale je dobrý vědět na čem člověk je.Já jsem celkem laik na to poznat co a jak :lol: ](*,) :D
Matrix 1.6

Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
Lektromar
*

Příspěvek od Lektromar »

hold budu muset překousnout, že nebude červený no ale co mam dělat když žadny za dobry prachy neni:( stříbrna bude taky dobra:) :hyu:
Naahk
**

Příspěvek od Naahk »

Lektromar píše:hold budu muset překousnout, že nebude červený no ale co mam dělat když žadny za dobry prachy neni:( stříbrna bude taky dobra:) :hyu:
Tak si ho můžeš nechat stříknout.Chvástáš se kolik nemáš peněz a pořát ti není žádný dost dobrý.Mě jsi třeba ani do dnes nedal vědět jak jsi se rozhod.Porád máš jenom řeči o problémech že je to amerika.Ale že tu jezdí to auto 7 let a vžy prošlo technickou bez problémů už ti nedochází co?
Matrix 1.6

Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
Lektromar
*

Příspěvek od Lektromar »

uvidíme jak to dopadne s uživatelem tommy_coupe ten prodava krasnej kousek :tus: :lol:
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Naahk píše:Hujer tak to bych si měl nechat prohlédnout od tebe to svoje.Kupoval jsem ho v Ačkách jako nebourané a taky v top stavu.Zatím se mi nic kromě spojky nevys.... Ale když jsem tu měl zájemce o koupi tak mi tvrdily že to bylo rozsekaný na kaši :-) Myslím že hráli na cenu.Ale je dobrý vědět na čem člověk je.Já jsem celkem laik na to poznat co a jak :lol: ](*,) :D
Tak az budes mit cestu do Pha tak se stav! :D Ti to skouknu! :wink: At vis na cem ve skutecnosti ses!
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Jinak nechapu cloveka ze prodava auto v " TOP STAVU" a nenecha aspon stocit soustruznikem kotouce a neda na to aspon ty nejvetsi sracky desticky hned by to jinak vypadalo!Co se tyce rucky tak to je kapitola sama o sobe!
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Nexus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nexus »

Lektromar píše:hold budu muset překousnout, že nebude červený no ale co mam dělat když žadny za dobry prachy neni:( stříbrna bude taky dobra:) :hyu:

máš snad něco proti stříbrné? :!: :mrgreen:
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG

†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Odpovědět

Zpět na „Koupě ojetého nebo nového vozu Hyundai“