![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ona je ta vybava malinko jinak, ale ten MOTOR, to je zaklad
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Dnes uz ma Pekelny stroj pres 17500kmFelotron píše:Je cas udelat prvni hodnoceni auta.
Mam ho skoro 4 mesice, najeto 9500km. Spotraba se drzi kolem 9 litru na 100km podle jizdniho stylu - cekal jsem vyssi spotrebu.
Zavady:
Spatne funguje topeni - vydechy topeni u spolujezdce prakticky netopi, v servisu objednano nove topeni (asi bude spatna nektera klapka)
Koroze - objevila se bodova koroze na patych dverich, coz je pro me velkym zklamanim
Original lite disky bylo nutne vyvazit - to pokladam za solidni trapas vyrobce (zjistil jsem to minuly tyden, protoze auto jsem prebiral na zimnich kolech)
Hadice od airboxu drzely dva srouby. Zmizely... to jsem jeste nezazil.
i30 ted poputuje do servisu na odstraneni popsanych problemu, tak doufam, ze pak uz bude OK.
S autem jsem zatim spokojen, zejmena s volbou motoru, ale hodne mi vadi ta koroze, ta se mela objevit nejdriv za 10 let
netvrdím že nemáš pravdu, ale chtěl bych si to vyzkoušet. V mojí sonatě fuknu zpátečku palcem pravé ruky klidným tahem za méně než sekundu, v druhé je to relativně podobné, takže zpátečku já můžu jenom pochválitrazeni zpatecky nic moc (holt klasickej Hyundai).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |