Můj ne.Má zásadní chybu-víc jak 2 dveře.Bolo píše:Tak tohle bude můj další (za pár let) . Ale jedině kombík. Moc hezké auto a doufám že se s ním na srazu Morava 2011 svezu
Vzhled i40
Moderátor: Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzhled i40
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
A proč máš coupé? To je snad třídvéřák ne?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Třetí "dveře" jsou vchod jen pro hosty-na srazu tě svezu jako hosta tě uvnitř uvítám u třetích dveří.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Musim sa podeliť o svoje dojmy z i40. Z fotiek sa mi moc nepozdaval dizajn ale naživo velmi krasne autičko vnutro takisto pekne(v poslednom čase sa mi všetky interieri od lubia) priestoro naokolo som mal dosť ale strecha je strašne nizka...mam 180cm sedačku som mal uplne dole(aspoň myslim) a klaustrofobicky pocit ktomu nechapem pretože aj v Genesis Coupe som mal viac miesta nad hlavou ale inak pohoda
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
do riti je to fakt krasavec...akorát ta cena bude asi mimo oblast mé ochoty a možností fakt se eště neví, za kolik půjde do světa?
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
Dnes jsem ho viděl v Globusu v Chomutově,je moc hezké a vypadá luxusně,jsem zvědavej na cenu
Dnes jsem se byl domluvit na předávce naší nové ix20 a zrovna měli v autosalonu i40, tak jsem si ji ošahal
Toto jsou mé dojmy z 15 minutového posedávání a okoukávání:
+ design exteriéru se opravdu velmi povedl to auto prostě má šťávu, záď se krásně svažuje což ještě více dodá na sportovnosti auta
+ krásná přední maska a světlomety
+ krásný zadek i když bych některé chromopitominky odstranil
+ elektricky ovládaný kufr
+ sklápění zrcátek je velmi efektní sklápí se jako u sporťáku nahoru
+ dostatek místa na šířku a délku, vzadu je to tak akorát, ale mondeo ani superb to není
+ navigace, nevím zda je stejná jako u jiných modelů, ale tahle je prostě dobrá a user friendly
+ velmi dobrý sound system
+ přístrojovka pěkná přehledná
+ kvalitní materiály
+ loketka je opravdu loketka se vším všudy
+ celkově docela dost odkládacích prostor i pet láhve se vlezou do dveří
+/- sedadla jsou pohodlná byla vyhřívaná a odvětrávaná nicméně je tu jistá příbuznost s ix35 kde mi sedadla připadají dost otřesná
- strop je nízko já mám 185 a měl jsem nad hlavou tak 8-12 cm a to jsem měl sedačku dole.
- celkově je interiér méně vzdušný a člověk se cítí stísněně
- palubovka je poměrně hodně masivní a hluboká zemnéna prostřední konzola je masivní
- výhled dopředu není podle mě nic moc čelní sklo je malé a díky hluboké palubovce hodně vepředu i spolu s A sloupky
- linije zadních dveří, podle mě je mohli trochu jinak vykrojit trochu mi nekorespondovali s celkouvou liníí auta a získali by i více místa pro nastupování a vystupování
- malá odkládací schránka spolujezdce
Jinak auto už má opravdu vše co od auta střední/vyšší střední očekáváte (vyhřívání a odvětrávání sedaček, vyhřívání i zadních, elektrickou parkovací brzdu, přepínání do sport režimu atd...zajímavostí bylo šest parkovacích senzorů na předním nárazníku, ale to asi byl line assist system...)
Celkově je to auto o třídu jinde než i30cw, ale maličko je přeplácáno není to zklamání, ale přirovnal bych to k novému FOCUSu ten oproti předchozí verzi nabral na extravaganci, která mě prostě nesedí. Nekdy trochu střídmosti nezaškodí.
Vše je, ale třeba brát s rezervou auto je předsériový kus výráběn a sestavován ručně. Sériovka bude někde jinde co se týče kvality a použitých materiálů toto přeci jen mělo nedostatky o kterých nebudu psát to by bylo nefér.
Závěrem chlapcům z Hyundaie gratuluji myslím, že jste zase poskočili o kus dopředu!!! Věřím, že nedostatky v serii nebudou a nebo je odladíte v rámci faceliftu.
Toto jsou mé dojmy z 15 minutového posedávání a okoukávání:
+ design exteriéru se opravdu velmi povedl to auto prostě má šťávu, záď se krásně svažuje což ještě více dodá na sportovnosti auta
+ krásná přední maska a světlomety
+ krásný zadek i když bych některé chromopitominky odstranil
+ elektricky ovládaný kufr
+ sklápění zrcátek je velmi efektní sklápí se jako u sporťáku nahoru
+ dostatek místa na šířku a délku, vzadu je to tak akorát, ale mondeo ani superb to není
+ navigace, nevím zda je stejná jako u jiných modelů, ale tahle je prostě dobrá a user friendly
+ velmi dobrý sound system
+ přístrojovka pěkná přehledná
+ kvalitní materiály
+ loketka je opravdu loketka se vším všudy
+ celkově docela dost odkládacích prostor i pet láhve se vlezou do dveří
+/- sedadla jsou pohodlná byla vyhřívaná a odvětrávaná nicméně je tu jistá příbuznost s ix35 kde mi sedadla připadají dost otřesná
- strop je nízko já mám 185 a měl jsem nad hlavou tak 8-12 cm a to jsem měl sedačku dole.
- celkově je interiér méně vzdušný a člověk se cítí stísněně
- palubovka je poměrně hodně masivní a hluboká zemnéna prostřední konzola je masivní
- výhled dopředu není podle mě nic moc čelní sklo je malé a díky hluboké palubovce hodně vepředu i spolu s A sloupky
- linije zadních dveří, podle mě je mohli trochu jinak vykrojit trochu mi nekorespondovali s celkouvou liníí auta a získali by i více místa pro nastupování a vystupování
- malá odkládací schránka spolujezdce
Jinak auto už má opravdu vše co od auta střední/vyšší střední očekáváte (vyhřívání a odvětrávání sedaček, vyhřívání i zadních, elektrickou parkovací brzdu, přepínání do sport režimu atd...zajímavostí bylo šest parkovacích senzorů na předním nárazníku, ale to asi byl line assist system...)
Celkově je to auto o třídu jinde než i30cw, ale maličko je přeplácáno není to zklamání, ale přirovnal bych to k novému FOCUSu ten oproti předchozí verzi nabral na extravaganci, která mě prostě nesedí. Nekdy trochu střídmosti nezaškodí.
Vše je, ale třeba brát s rezervou auto je předsériový kus výráběn a sestavován ručně. Sériovka bude někde jinde co se týče kvality a použitých materiálů toto přeci jen mělo nedostatky o kterých nebudu psát to by bylo nefér.
Závěrem chlapcům z Hyundaie gratuluji myslím, že jste zase poskočili o kus dopředu!!! Věřím, že nedostatky v serii nebudou a nebo je odladíte v rámci faceliftu.
ix20, 1.6 Style, White
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
- Riddick
- *
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by mely byt sedadla a nebo budou z ix40. Sorry je to z mobilu a rychle. Nejaka sportovni verze a jsou pekne nepohodlne.
NIKAM NEŠÍŘIT!!!
NIKAM NEŠÍŘIT!!!
- Přílohy
-
- i40 nebo ix40
- 04042011240.jpg (60.97 KiB) Zobrazeno 3863 x
-
- Nevite z ceho je to sede? Nejspise asi Grandeur ze? Luxusne se na nich sedi
- 05042011253.jpg (72.18 KiB) Zobrazeno 3863 x
-
- Nevite z ceho je to sede? Nejspise asi Grandeur ze? Luxusne se na nich sedi
- 05042011252.jpg (51.02 KiB) Zobrazeno 3863 x
Naposledy upravil(a) Riddick dne 13 kvě 2011, 20:49, celkem upraveno 1 x.
Trojkolka
kolobežka
Kolo
BMX
Olpran - horské.
Mongoose Tyax Elite II m.2007
Hyundai Lantra 1.5GLSi 5/1994 - prodáno
Seat Toledo 1,9TDi 81kW, 1M2
kolobežka
Kolo
BMX
Olpran - horské.
- Riddick
- *
- Kontaktovat uživatele:
FOTKY
- Přílohy
-
- A JESTE I40 NEBO IX40
- 04042011239.jpg (51.88 KiB) Zobrazeno 3863 x
-
- Bonus
- 05042011254.jpg (43.6 KiB) Zobrazeno 3863 x
-
- Bonus
- 04042011241.jpg (74 KiB) Zobrazeno 3863 x
Trojkolka
kolobežka
Kolo
BMX
Olpran - horské.
kolobežka
Kolo
BMX
Olpran - horské.
Kozene sedacky v i40 maji byt vetrane, ty na fotce nejsou. Hyundaistyl mi to moc nepripomina, vidim to na fake
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ta/8657505
zeme puvodu CR, na poklicich a bez mlhovek, no to me po... a vubec to neni ani i40 ani cistokrevna Sonata, ne?
zeme puvodu CR, na poklicich a bez mlhovek, no to me po... a vubec to neni ani i40 ani cistokrevna Sonata, ne?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tommy.Koppy
- **
ze zadu mě to i40 trochu připomíná, ale předek je jinej:
http://auto.idnes.cz/hyundai-i40-vyrazi ... aktual_fdv
http://auto.idnes.cz/hyundai-i40-vyrazi ... aktual_fdv
VW Golf VIII Variant 1.5 TSI 110kW 08/2021
i30 kombi FL 1.6 GDI červená Trikolor + Komfort 12/2016 - prodáno.
i30 kombi FL 1.6 GDI červená Trikolor + Komfort 12/2016 - prodáno.