Pokud jsme u toho starline tak by mě zajímalo něco víc o té značce znám pár lidí co jí používaj standartně a zatím si nestěžujou
např. brzdy (kotouče, desky) nevidrží tolik jak brembo ale jsou citelně levnější jak brembo sam jsem jednou měl starline brzdy na mazdě a nevidržely kdoví jak dlouho. ale brdili.
Co jsem koukal tak značku o atestaci podobnou maj i oleje ma starline také.
Špatné řazení
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Re: Špatné řazení
Škoda Favorit 1.3 rv 89. prodáno
Škoda Felicia 1.3 asi 50 kw rv 99 Mámy auto
Mazda 626 2.0i rv 96 16V 88Kw sedan prodáno
Hyundai Sonata rv.99 2.0 16V 100Kw sedan
Škoda Felicia 1.3 asi 50 kw rv 99 Mámy auto
Mazda 626 2.0i rv 96 16V 88Kw sedan prodáno
Hyundai Sonata rv.99 2.0 16V 100Kw sedan
- Reklama
Máte pravdu, možná nevydrží, ale výše jsem psal, že najedu pět, šest tisíc ročně..... Tak proč bych měl kupovat přítlačák za dva a půl tisíce, když ho můžu mít za sedm set....
Hyundai Sonata 2.0 16v r.v.1997
jednou sem dal spojku starline ze zoufaltví na brachovou felicii vydržela asi tak 2 měsíce po měsici začalo rachtat ložisko no pak behem měsice našetřil na novou a dala se tam lukacka spojka přítlačak měl o polovinu silnější ty paprsky o kteryý je opřeny ložisko a važil asi tak o 2 kila víc.Typoval bych že ten strvak nevydží o moc dyl když ma sonata tak o 60% větší vykon než filckacecilek píše:Byl to Starline, ale na něm nebylo nic napsaného.... Nevím, kde to Auto Kelly sehnalo... ale funguje pěkně....
Naposledy upravil(a) Jirka186 dne 03 kvě 2011, 21:03, celkem upraveno 1 x.
Sonata 97 2.0l 92kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
přesně tak starline=rovnou rozbyty,nebo na 14dníNexusek píše:otázka jak dlouho bude... starline je jedna z nejhorších cos mohl koupit
Sonata 97 2.0l 92kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
a nejsu ty lidi nahodou taxikaří ja jenom že je to oblibena značka taxikařu a nebo těch co prodavaj auto ja když sem kupoval sonatu tak mi bylo divny proč to až tak moc nebrzdí tak sem si objednal desky a při rozebraní sem zjistil že tam bylo shitline přišly tam desky od nitpartu a auto začalo brzdyt.jediny co bych daldo auta dobrovolně od starlinu je vzduchovej filtr. A o kvalitě oleju se nama ani cenu zninovat ten olej je kolikrat vic černej než ten co se vypustí z motoru a o mazacích vlastnostech nemluvěbobik píše:Pokud jsme u toho starline tak by mě zajímalo něco víc o té značce znám pár lidí co jí používaj standartně a zatím si nestěžujou
např. brzdy (kotouče, desky) nevidrží tolik jak brembo ale jsou citelně levnější jak brembo sam jsem jednou měl starline brzdy na mazdě a nevidržely kdoví jak dlouho. ale brdili.
Co jsem koukal tak značku o atestaci podobnou maj i oleje ma starline také.
Sonata 97 2.0l 92kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
cecilek píše:Máte pravdu, možná nevydrží, ale výše jsem psal, že najedu pět, šest tisíc ročně..... Tak proč bych měl kupovat přítlačák za dva a půl tisíce, když ho můžu mít za sedm set....
pokud najedeš těch 5tis ročně tak doufej že to chvíli vydrží... třeba budeš mít štěstí:)
bobik: brzdy starline? Oh... když spojku tak budiž, pokud se ti vysere zůstaneš stát. Ale když se ti vyserou brzdy v okamžiku, kdy je nutně potřebuješ? Takhle bych opravdu nehazardoval, ale je to věc každého do doby, než kvůli tomu sestřelíš ještě někoho s sebou...
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
to je zas debata tady, a jak poznáte starline nebo jiný čínský díl zabalený v nipparts krabici nebo naopak?? to je dneska uplně jedno jestli koupíš brembo,nipparts, starline nebo uplnou čínu, protože pokud nemáš 100% dodavatele tak nemužeš věřit žádnemu dílu,
vždyť dneska už je problem s kotoučemá brembo co jsou v brembo krabici a s napisem brembo na kotoučích a po pár zabrždění se zvlní nedej bože že ti zahřatej kotouč ochladí voda........ je to uplně jedno všechno je z číny a všechno stojí za hovno, všichni dodavatele dílu kupují levněji díly ruzně po kontejnerech z číny a renomovaní výrobci stojí jen proto aby autokelly ,rall ,apm a další měli o těch pár korun víc.... konec světa tohle to....nejhorší je že se nedá uplatnit žádna reklamace, já ted měl 5 měsícu novej klínák a vodní pumpu original renault parts z značkovýho servisu .. a jezdím jak kolotočář protože mi pýská.....doufám že na tuhle planetu brzo doletí nějaký armagedon
vždyť dneska už je problem s kotoučemá brembo co jsou v brembo krabici a s napisem brembo na kotoučích a po pár zabrždění se zvlní nedej bože že ti zahřatej kotouč ochladí voda........ je to uplně jedno všechno je z číny a všechno stojí za hovno, všichni dodavatele dílu kupují levněji díly ruzně po kontejnerech z číny a renomovaní výrobci stojí jen proto aby autokelly ,rall ,apm a další měli o těch pár korun víc.... konec světa tohle to....nejhorší je že se nedá uplatnit žádna reklamace, já ted měl 5 měsícu novej klínák a vodní pumpu original renault parts z značkovýho servisu .. a jezdím jak kolotočář protože mi pýská.....doufám že na tuhle planetu brzo doletí nějaký armagedon
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
ale oni jsou věci z činy a z činy to je to samý s benzinem všechno se stači v kralupech nebo v litoměřicích a pak se to rozvaží po pumpach akorát si tam každej nechá zvrnout nějakou tu sračku navíc a to samí oleje ale tam taky platí že je olej z jedný fabriky má několik kvalit když nebudu brát normu a to samí plati i u nahradních dílu
Sonata 97 2.0l 92kw
Sonata 03 2.0l 106 kw
Sonata 03 2.0l 106 kw