Kúpa i20
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Kúpa i20
tak tak amalfi má recht,vlastně i od té doby co začali dělat auta v turkish tak se víceméně změnily jednotlivé výbavy, se servisy kolem MB skušenost nemám ale 2x do roka parkuji týden na Náměstí republiky, další cesta 21.7.2011 , tak si můžem dát minisrazík
a pro sysfun , nevím jestli ti tu někdo napíše přímo %, ale je to v každé prodejně jinak,však to zde i někteří uvádějí, jen je třeba ty příspěvky přečíst, ale myslím že jde více o částky než % ,já osobně měl taky slevu , ale 2 roky tomu , no toto letí
a pro sysfun , nevím jestli ti tu někdo napíše přímo %, ale je to v každé prodejně jinak,však to zde i někteří uvádějí, jen je třeba ty příspěvky přečíst, ale myslím že jde více o částky než % ,já osobně měl taky slevu , ale 2 roky tomu , no toto letí
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
- Reklama
No skusal som pretukat par tem, no nemal som velke stastie na tieto udaje, okrem jednej konkretnej (velmi zaujimavej) sumy. Ale tak preco sa nepochvalit, ako kto dobre kupil Ved to nie je tajny udaj ako vyska mzdy Nakolko nekupujem auto kazdy rok (cize som v nevyhode oproti predajcovi, ktory preda niekolko aut rocne), tak by som rad vedel nejaku rozumnu sumu o ktoru sa da ist dole, aby na mna potom predajca nepozeral ako na blbca, alebo popripade aby som prilis nepreplatil. Ved koniec koncov budem tam este chodit minimalne 5 rokov do servisu.
Hyundai i20 1.4 Style
-
- **
Dík za odpoved.Ja som tie príspevky prečítal všetky a som rád ,že mi niekto odpísal.Ani v predajni mi nevedeli povedat,čo všetko bude mat ten voz.Máme objednany Inclusive plus ,1,4 benzín.Objednané 18.3.no a čo pozerám výbavy,tie sa menia,pomaly každý den.Tak som strašne zvedavý čo nám to prikvitne. Boli sme v Sadsky pozret daciu a ked sme sa vracali domu,tak sme pozreli ička.padli nám do oka, najme ix20 ale na to zatím nejsou tintili vantili.ani dvadcitka neni špatná. Recence a testy su tiež dobré.Za fáčko chcu vela doláčov,aj je pravda,že sa mi moc nepáči.Ked to bude možné,tak dáme spicha,budem rád.A ešte radčšej budem ,ked nám do vtedy dovezu korejského turka
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
procitej srazy a na nejaky blizko slovenska urcite narazis a setkame se. Takovy Mayq, ten na srazy jezdi na moravu a je ze Ziliny. To je nadsenec
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
-
- **
ahojte.minule som sa pýtal na rozdiely aut turek-indian.A predajni mi to vyvrátili,nijaké blinkry v zrcátkach a pod. tak nevím komu verit.Ešte nebolo ani zadané do výroby.A výbavy sa nejak líšlia?turek-indián?Predavačka je z toho nejak mimo.
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
Rozdíly Tě nemusí moc zajímat,pokud nekupuješ ojetou i20.
K nám se už vozí jen i20 z Turecka.
Rozdíly:
První vozy z Indie měly zpátečku vlevo,vedle jedničky s tlačítkem.
Teď je zpátečka klasicky vpravo dozadu.
Indické-oranžové podsvícení přístrojů+oranž.displej.
Turek - modré.
Lepší odhlučnění motoru,mírné aerodynamické úpravy přední části-nižší spotřeba.
Dodáváno na pneu Pirelli,dojezdové kolo,hever.
Ta výbava,kterou jsi popsal je pro Family+,nebo v "Paket komfort" za 10000Kč.
(Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, mlhovky, kožený volant a hlavice řadicí páky, USB konektor, směrová světla v zrcátkách, chromová maska chladiče, tónovaná skla, regulace osvětlení palubních přístrojů).
Toto je ale v ČR,na Slovensku máte poněkud jinou nabídku výbavy.
(V ČR jen Classic,Inclusive a Inclusive+)
Rozdíly:
Indické-oranžové podsvícení přístrojů+oranž.displej.
Turek - modré.
Lepší odhlučnění motoru,mírné aerodynamické úpravy přední části-nižší spotřeba.
Dodáváno na pneu Pirelli,dojezdové kolo,hever.
Ta výbava,kterou jsi popsal je pro Family+,nebo v "Paket komfort" za 10000Kč.
(Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, mlhovky, kožený volant a hlavice řadicí páky, USB konektor, směrová světla v zrcátkách, chromová maska chladiče, tónovaná skla, regulace osvětlení palubních přístrojů).
Toto je ale v ČR,na Slovensku máte poněkud jinou nabídku výbavy.
(V ČR jen Classic,Inclusive a Inclusive+)
Hyundai i20 Family Plus 1,2i / 57 kW Elektric Red
-
- **
no to áno.Len ja tu žijem a tu ho budem kupovat.Ale můžu taky psát česky .Já se jenom ptal co mám čekat ,Máme objednaný inclusiv + 1,4 cvvt.Ale ja tak dík za odpověd
-
- **
Lebo minule som tu čítal príspevok -nový majitel-ale to bolo pred rokom a tam písal o modrom podsvícení a blinkroch v zrcátkach,ale to byla asi jiná výbava. :xStyle?!
-
- **
To víš,člověk je tvor zvědavý.Ale ked nebude mat blinkry v zrcátkach,tak to přežijupepe pedro píše:Lebo minule som tu čítal príspevok -nový majitel-ale to bolo pred rokom a tam písal o modrom podsvícení a blinkroch v zrcátkach,ale to byla asi jiná výbava. :xStyle?!
Ty blinkry tam Amalfi napsal omylem.(Modré podsvícení platí)
Je to tak,jak píšu.Být ale Tebou,tak neváhám a ten "Paket komfort" beru.
Bude Tě to stát jen o 10000Kč víc (246 990 Kč) a :
Ono se to nezdá, ale ta kožená páka s volantem je úplně něco jiného než plast,mlhovky dobře vypadají
(bez těch bych se obešel), ale nastavitelné sedadlo řidiče,tónovaná skla a USB konektor jsou potřeba, směrová světla v zrcátkách,regulace osvětlení palubních přístrojů a chromová maska chladiče je takový bonus.
Paket komfort najdeš v konfigurátoru pod "Vnitřní výbava a komfort" a těch 10 000Kč určitě za to stojí.
(Tiež možem písať po slovensky,keby bolo treba)
Je to tak,jak píšu.Být ale Tebou,tak neváhám a ten "Paket komfort" beru.
Bude Tě to stát jen o 10000Kč víc (246 990 Kč) a :
Ono se to nezdá, ale ta kožená páka s volantem je úplně něco jiného než plast,mlhovky dobře vypadají
(bez těch bych se obešel), ale nastavitelné sedadlo řidiče,tónovaná skla a USB konektor jsou potřeba, směrová světla v zrcátkách,regulace osvětlení palubních přístrojů a chromová maska chladiče je takový bonus.
Paket komfort najdeš v konfigurátoru pod "Vnitřní výbava a komfort" a těch 10 000Kč určitě za to stojí.
(Tiež možem písať po slovensky,keby bolo treba)
Naposledy upravil(a) Poka dne 04 kvě 2011, 00:22, celkem upraveno 1 x.
-
- **
tak to nepůjde,řekla mi vedoucí.Ked sme auto objednávali ,nebolo to v nabídce a ted se to nedá.Bol som tam sobotu.Zaujmavé,auto ešte neni vo vyrobe a taký detail sa nedá priobjednat
No to neni celkom pravda - záleží u akého motora - ja mám turka a spiatočku cez tlačítko doľava a dopredu (čo mi aj tak lepšie sedí- rovnaká schéma ako v Corse)Poka píše:Rozdíly Tě nemusí moc zajímat,pokud nekupuješ ojetou i20.
Rozdíly:
i20 1.4 CRDi, 55kW, Comfort, Ice blue - od 2.3.2011
Opel Corsa 1.3 CDTi, 51kW, od 6.11.2003
Opel Corsa 1.3 CDTi, 51kW, od 6.11.2003
Tak to se omlouvám,
mám 1,2 na předváděčce jsem byl s 1,4 a obě měly
zpátečku vpravo dozadu.S dieselem jsem nejel.
Má to "R" vedle 1 ? On to až takový problém není,
mně ale víc vyhovuje klasika.
mám 1,2 na předváděčce jsem byl s 1,4 a obě měly
zpátečku vpravo dozadu.S dieselem jsem nejel.
Má to "R" vedle 1 ? On to až takový problém není,
mně ale víc vyhovuje klasika.
Pouze 1,2i má zpátečku doprava dozadu. Ostatní motorizace mají zpátečku s pojistkou "pod jedničku"
Je jedno, zda je to indická nebo turecká výroba
Je jedno, zda je to indická nebo turecká výroba