Veru, ako som už kdesi písal, červená i30-tke veľmi pristane - osobne si myslím, že dokonca najviac
To walach: Čo to máš za nálepku pod ľavým reflektorom?
To si tam nalepil prodejce,tím drobným pod logem je jenom -Hyundai motor Zlín a.s.Někdy vám tu hodím detail,teď jdu na hokej.Jinak barva je to zajímavá ,ve stínu klasická vínová metalíza,že zadní světla jsou světlejší něž lak a na slunci je to pravý opak ,ta barva se úplně rozzáří .
Ahoj, já mám stejnou káru (i barvu), akorát v cw. Jak Ti to točí na šestku ve stotřicítce? Z toho šestikvaltu jsem celkem zklamaný, moc ty otáčky neklesly. Myslel jsem, že i spotřeba bude luxusní, ale PP mi háže 8,5-8,8 l aktuální spotřebu při tempomatové stotřicítce.
Skús vypnúť tempomat a rovnakú trasu prejsť tak, že sa budeš s plynom "pohrávať" a medzitým sledovať PP. Niekedy stačí povoliť plyn o cca 1mm, rýchlosť ani otáčky nejak drasticky neklesnú, ale okamžitá spotreba hej. Pri ustálenej 140-tke nie je tá spotreba, ktorú uvádzaš nijako dramaticky vysoká, si myslím. Ani keby si šiel celú trasu po ideálnej rovine a v bezvetrí, čo určite nie je pravda. Ja sa takto zabávam na diaľnici, keď sa akurát neponáhľam a poviem ti, že sa dá takto ušetriť dosť benzínu. Má to len tú nevýhodu, že nejdeš komfortne ustálenou rýchlosťou a prídeš do cieľa o pár minút neskôr.
Jefe: co je pro tebe luxusni spotreba? Co by sis na dalnici pri 130kmh a nejakych 3800ot. predstavoval? Trochu zapominas treba na odpor vetru a taky na to, ze tempomat nesnizuje spotrebu, spis je to naopak, protoze nohou plyn muzes mnohem lip korigovat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
No čekal bych s šestikvaltem spotřebu okolo sedmi litrů. Ale trochu se uklidňuji tím, že auto je nové a v záběhu. Většinou všem spotřeba minimálně o litr až 1,5 l klesne. Já jsem ten tempomat zkoušel poprvé, takže jsem ještě nezjistil, jaký je rozdíl ve spotřebě, když ho mám zapnutý a když ho mám vypnutý
Se 130konovym benzinem pri 130kmh za 7 litru? To by pri 100kmh muselo zrat 5
to zase zpatky na zem, nebo jsi mel koupit naftu, ta pri tech 130kmh zhruba 7 litru + zere...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT