Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Hyundai coupe ke koupě
tak co nevi někdo o něčem?????
- Reklama
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej
Bude: Tuscani Elisa 2.7 V6
to mi neříkej že nic nemužeš najít?? nebo nemáš prachy?Lektromar píše:tak co nevi někdo o něčem?????
já když jsem chtěl auto tak jsem vybíral asi týden a měl jsem ho doma
To jo, já píča už ho měl v 17 protože jsem se nemohl dočkat
Prachy mam ale za 130 000 je těžkej výběr mit třeba 160 000 tak už taky davno jezdim
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Nooo,konečně první rozumný příspěvek od tebe,s kterým bez výhrad souhlasím.StanleyV6 píše:To jo, já píča už ho měl v 17 .....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
to se ti asi vyplatí si půjčit (ideálně v rodině) a koupit pořádný než vrak za 130 a to pade do toho nacpat.Lektromar píše:Prachy mam ale za 130 000 je těžkej výběr mit třeba 160 000 tak už taky davno jezdim
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Coupe 2002
Měl bych prosbu. Zvažuji koupi Hyundai Coupe 1.6 2002 v tomto stavu. http://www.autobazar.cz/inzerat/582927/ ... coupe-1-6/
Jediný z čeho mam strach je, že potřebuji spolehlivý auto do kterýho nebudu muset moc vrážet dál. Nevím, kde se dají shánět náhradní díly, kde se dají koupit díly k tuningu a cca za jake ceny. Můžete mi prosím poradit s rozhodnutím? Díky moc
Jediný z čeho mam strach je, že potřebuji spolehlivý auto do kterýho nebudu muset moc vrážet dál. Nevím, kde se dají shánět náhradní díly, kde se dají koupit díly k tuningu a cca za jake ceny. Můžete mi prosím poradit s rozhodnutím? Díky moc
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coupe 2002
Ty kilometry to bude asi vtip od autobazarníka Za druhý je to facelift RDčka a těch se tu nikdy moc neprodalo. Takže pokud budeš chtít jít pro díly na vrakáč tak docela pohledáš. Za třetí je to 9 let starý auto takže od něj nemůžeš čekat, že do něj něco nevrazíš. Za čtvrtý je tu tlačítko hledat či tahle sekce nebo sekce Coupé a pak podsekce Coupé 1g, kde najdeš hromadu informací, které potřebuješ. A za páté tohle auto tam hnije už docela dlouho takže to buhví jaká kára nebude
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
jj jak už bylo řečeno viz. výše a za několikáté, za ty prachy seženeš novější model
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- black_sheep
- Moderátor
zaprvé:
moje 15 let staré coupé z roku 1996 je lepší než tohleto. a to proto, že ty auta jsou uplně stejné, žádné zlepšení (motor, podvozek, brzdy - stejné), jen vzhled je z mého pohledu daleko, daleko horší (nepovedený a laciný facelift). tenkrát s tím korejci přišli tak trošku honem, honem aby měli nějakou novinku i u coupé, protože jiné modely dost omlazovali. od roku 2002 se však dělala již novější generace a tam je ten rozdíl opravdu mezigenerační.
zadruhé:
kolem tohodle bazaru jezdím 2x-4x za týden, tak pokud chceš můžu s tebou na to mrknout, tyhle auta znám velice dobře. kdysi v tom bazaru pro kamaráda testoval coupé před tímhle faceliftem, a bylo vcelku pěkné, jen potřebovalo docela dost údržby. 120.000 korun je však cena tak před pár lety; ačkoliv pokud jsou ty km skutečné tak to je docela good, hlavně jestli to bylo v garáži tak to vydrží ještě 10 let vypadá z fotek opravdu jako nové. nicméně osobně tak ještě 30 tisíc došetřím na tu druhou generaci, už jen proto, že je to opět hezké auto.
moje 15 let staré coupé z roku 1996 je lepší než tohleto. a to proto, že ty auta jsou uplně stejné, žádné zlepšení (motor, podvozek, brzdy - stejné), jen vzhled je z mého pohledu daleko, daleko horší (nepovedený a laciný facelift). tenkrát s tím korejci přišli tak trošku honem, honem aby měli nějakou novinku i u coupé, protože jiné modely dost omlazovali. od roku 2002 se však dělala již novější generace a tam je ten rozdíl opravdu mezigenerační.
zadruhé:
kolem tohodle bazaru jezdím 2x-4x za týden, tak pokud chceš můžu s tebou na to mrknout, tyhle auta znám velice dobře. kdysi v tom bazaru pro kamaráda testoval coupé před tímhle faceliftem, a bylo vcelku pěkné, jen potřebovalo docela dost údržby. 120.000 korun je však cena tak před pár lety; ačkoliv pokud jsou ty km skutečné tak to je docela good, hlavně jestli to bylo v garáži tak to vydrží ještě 10 let vypadá z fotek opravdu jako nové. nicméně osobně tak ještě 30 tisíc došetřím na tu druhou generaci, už jen proto, že je to opět hezké auto.
I ❤ cars
Čau kluci tak jsem tu zase po dlouhe době:) zatim jsem nic nenašel v nabídce vubec nic neni tak když budetě o něčem vědět mužete psat budu moc rad:)
Tak sem narazil na tohle http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8871714
Sám ted shanim Coupe, nejste nekdo z okoli Pardubic? Ze byste ho nekdo zkouknul ja jsem az z chomutova.
Sám ted shanim Coupe, nejste nekdo z okoli Pardubic? Ze byste ho nekdo zkouknul ja jsem az z chomutova.
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej