Voda v kufru-nejspíš vyřešeno
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Voda v kufru-nejspíš vyřešeno
Nedalo mi to,sundal jsem těsnění a pořádně pročistil a pak do drážky těsnění přišel silikon po celém obvodu.A neteče.Prodělalo pár velkých bouřek a polívání kolem kufru pod tlakem.A ani kapka vevnitř....
Zkuste to.Jestli nepomůže,tak je mi to líto...
Zkuste to.Jestli nepomůže,tak je mi to líto...
Hyundai Accent 1.5 http://img178.imageshack.us/img178/5603 ... so3.jpgGLS
- Reklama
Dogi27,dal jsem nové těsnění a je to účinější než silikon.Bohužel k sehnání je pouze originál za 1 200Kč...
Hyundai Accent 1.5 http://img178.imageshack.us/img178/5603 ... so3.jpgGLS
ahoj!!Tak ja jsem taky resil vodu v kufru,ale vubec mi to neslo kolem tesneni...vybral jsem vsechno z kufru a otec zacal auto polevat a prisel jsem na to,ze mi do auta teklo skrz spoiler na kufru resp. skrz to svetlo ktry je v nem a jelo to az do auta a pak jeste nekde pod zamkem na aute,tam byla nejaka spatna ucpavka a lehce to protykalo pres ni.tak spoiler zatim je vyreseny provizorne nebylo na to jeste pocasi a nebo sis cas,abych to mohl udelat,ale ta ucpava je tam nova a zasilikonovana a musim rict, ze je klid (musim zaklepat!!)
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
No tak ja jsem tam mel driv taky brouzdalko,ted jsem akorat udelal nove tesneni a bez problemu vyzkousel jsem to nekolikrat a ani kapka.. ..Ja jsem dobry tesneni nasel taky v zelezarskech potrebach..Dal jsem za to asi cca 200kc za nekolik metru a tesni to kvalitne..A vypada to taky dobre--Kdykoliv se to da sundat,tak to muzu distak vymyslet do budoucna i jinak,ale tohle mi staci zatim
no me to taky musi tyct nekde jak to jde za svetlo, tak tam, presne jak pise dzakobo. Jinak zatim to mam vyresene tak, ze mam z Accenta "prutokac" jak sou pod rezervovou ta dve gumova tesneni tak sem to na prave strane vymacknul (tam mi totiz ta voda priteka), takze kdyz prsi, tak voda efektivne proteka kufrem a zase odteka spodem, skoro jak pojizdna fontana.
Ale v zime mi tohle delalo paseku, trochu mi chytla plisen na plato a tak sem to vsechno vyhazel a vycistil Savem. Ted mam v aute jen rezervu a na ni polozenej subwoofer, chudak v zatackach tam lita jak svina). Uz aby bylo min prace a ja to mohl dat dokupy.
Ale v zime mi tohle delalo paseku, trochu mi chytla plisen na plato a tak sem to vsechno vyhazel a vycistil Savem. Ted mam v aute jen rezervu a na ni polozenej subwoofer, chudak v zatackach tam lita jak svina). Uz aby bylo min prace a ja to mohl dat dokupy.
Hyundai Coupé 2.0, 97 - prodáno, goodbye "H"
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
jestli mas v zadu kridlo se svetlem,tak mrkni na to.Teklo mi to kolem skrz nej pres levy sroub primo do auta a pak pod zamkem na pravo pres tu ucpavku.Nejlepsi vec,jak na to prijdes je,kdyz sundas ten plast z kufru a vyndas uplne vsecko z kufru a vlezes si do nej zavres a nekdo ti bude hadici kropit kufru a pak si hezky dohledas odkud ti to zateka. drzim ti palce,at na to prijdes!ja nez jsem to nasel,tak jsem taky parkrat vysousel kufr..
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Mam s timhle taky zkusenost. Ale neteklo mi to tak jak vam, ale pres tu gumovou pruchodku, kterou jdou draty k mlhovce. Ta byla uz nejaka spatna. Zadelal jsem to silikonem a mam tam sucho:) Jak je v narazniku mlhovka, tak nad ni je ta pruchodka. Musi se v kufru oddelat kus toho tapecirovani a pak se tam potvurka zjevi. hodne stesti!:)
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
Noo ked dole ako je rezerva tak tam je uchytena tak tadial cez zavit moze pretekat.....alebo su tam take dve gumove hovadiny ktore su vlastne uz vonku a cez tie ti to moze pretekat.......Selshig píše:kurnik ani nevim že tu je takvoe tema to mě jak chčije tak mam v kufru jak je rezerva tak 5cm vody:D ale přes těsněni to nejde to vim stopro musi byt bud dura v podběhu nebo pak mi tam nevim kudy teče:D
no mal som tiez podobny problem. Cele zadne sedadlo bolo premocene. Pod rezervou su take 2 hovadinky pogumovane...pomocou nich som dostal vodu von som ich zastrcil spat a uz voda sa neobjavila. Stale neviem odkial sa tam ta voda dostala, zrejme ta guma pod rezervou bola kus nakrivo. Ine ma nenapada
Hyundai Tucson 2.0 CRDi VGT
Hyundai Accent 1.5 12v rv:1996
Hyundai Accent 1.5 12v rv:1996
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tie som myslel..........podobne su aj v mieste rezervy......temko píše:no mal som tiez podobny problem. Cele zadne sedadlo bolo premocene. Pod rezervou su take 2 hovadinky pogumovane...pomocou nich som dostal vodu von som ich zastrcil spat a uz voda sa neobjavila. Stale neviem odkial sa tam ta voda dostala, zrejme ta guma pod rezervou bola kus nakrivo. Ine ma nenapada