Navigace v ix35
Moderátor: Moderátoři
Re: Navigace v ix35
Všetko je už OK. Ráno som prišiel do auta, zapol som rádio a všetko fungovalo. Nechápem!?
Hyundai ix35 2.0i CVVT Premium 4x4, Sirius silver
- Reklama
Dnes mi to zasa nedalo a rozhodol som sa pre update. Všetko prebehlo OK! Nejakých 15min s naštartovaným motorom. Len zasunúť USB a ide to samo.
Hyundai ix35 2.0i CVVT Premium 4x4, Sirius silver
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pozor na viry
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Prodejce mi nabídl tuto navigaci: CLARION NX 501
Popis tady: http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... primo.html
Nemáte ji už náhodou někdo v autě?
Jaká je spokojenost?
Jaká je spokojenost?
Santa Fe 2.2 CRDi 114kW 2007 (na prodej)
Mitsubishi Carisma GLX (sold)
Opel Astra 1,4i (sold)
Škoda 120L (sold)
Mitsubishi Carisma GLX (sold)
Opel Astra 1,4i (sold)
Škoda 120L (sold)
Dobrý den všichni
Řešíte tady všichni navigaci do Hyundai IX 35 a čtu zde různé názory. Někteří velmi zatracují integrovanou multifunkční navigaci, prý proto, že je z Číny. Když pominu, že z Číny je všechno včetně značkových produktů tak musím zásadně nesouhlasit s tím, že se jedná o špatný výrobek. Navigace je v něm skvělá, displej a jiné funkce taky. Za tu cenu netvrdím, že to je zázrak na zemi, ale ve voze to vypadá skvěle a funguje velmi dobře s plnou podporou kompaktibility. Jsem prodejce těchto zařízení a proto vím co říkám. Tyto zařízení prodáváme a montujeme již několik let a tudíž zkušenosti jsou rozsáhlé. Neposlouchejte jen názory lidí, kteří daný výrobek nikdy neviděli ale nechte si vše vysvětlit také z druhé strany. Pak si udělejte názor. Možná, že kdysi byly výrobky technicky slabší, ale technika a náročnost jde velmi rychle dopředu a ty časy jsou dávno pryč. Je třeba si uvědomit, že Čína nevyrábí nekvalitně z podstaty věci, ale nýbrž vyhovuje západním objednavatelům, kteří díky cenovému diktátu požadují po Číně vyrábět vše co nejlevněji. No a Čína jim to vyrobí. Pak se tady divíme, že kvalita není bůh ví jaká. Dnes je situace podstatně jiná a tlak na technickou a funkční kvalitu je výrazně vyšší. Zkuste kouknout na tato videa a udělejte si názor. Pokud nebude něco jasné ptejte se lidí, kteří tomu rozumí a kteří vám na své slovo dají záruku podloženou letitými zkušenostmi a kamenným zázemím.
Videa z montáže:
http://www.astoncb.cz/a10996-fotografie ... ndai-ix-35
http://www.astoncb.cz/a10658-fotografie ... i-santa-fe
http://www.astoncb.cz/a10559-fotografie ... ndai-ix-35
http://www.astoncb.cz/a10387-fotografie ... ndai-ix-35
Řešíte tady všichni navigaci do Hyundai IX 35 a čtu zde různé názory. Někteří velmi zatracují integrovanou multifunkční navigaci, prý proto, že je z Číny. Když pominu, že z Číny je všechno včetně značkových produktů tak musím zásadně nesouhlasit s tím, že se jedná o špatný výrobek. Navigace je v něm skvělá, displej a jiné funkce taky. Za tu cenu netvrdím, že to je zázrak na zemi, ale ve voze to vypadá skvěle a funguje velmi dobře s plnou podporou kompaktibility. Jsem prodejce těchto zařízení a proto vím co říkám. Tyto zařízení prodáváme a montujeme již několik let a tudíž zkušenosti jsou rozsáhlé. Neposlouchejte jen názory lidí, kteří daný výrobek nikdy neviděli ale nechte si vše vysvětlit také z druhé strany. Pak si udělejte názor. Možná, že kdysi byly výrobky technicky slabší, ale technika a náročnost jde velmi rychle dopředu a ty časy jsou dávno pryč. Je třeba si uvědomit, že Čína nevyrábí nekvalitně z podstaty věci, ale nýbrž vyhovuje západním objednavatelům, kteří díky cenovému diktátu požadují po Číně vyrábět vše co nejlevněji. No a Čína jim to vyrobí. Pak se tady divíme, že kvalita není bůh ví jaká. Dnes je situace podstatně jiná a tlak na technickou a funkční kvalitu je výrazně vyšší. Zkuste kouknout na tato videa a udělejte si názor. Pokud nebude něco jasné ptejte se lidí, kteří tomu rozumí a kteří vám na své slovo dají záruku podloženou letitými zkušenostmi a kamenným zázemím.
Videa z montáže:
http://www.astoncb.cz/a10996-fotografie ... ndai-ix-35
http://www.astoncb.cz/a10658-fotografie ... i-santa-fe
http://www.astoncb.cz/a10559-fotografie ... ndai-ix-35
http://www.astoncb.cz/a10387-fotografie ... ndai-ix-35
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nooo, dost dlouho jsme tu řešili skrytou reklamu na toto téma... Teď sem přijdete vy a zaregistrujete se záměrně pro tuto odpověď (podle statistik váš první příspěvěk) Já proti těmto produktům nic nemám, naopak. Ale nejsem si jist zda Vám takováto "nezávislá reklama" pomůže v prodejích... Kdyby to v sekci prodám, tak ani nemuknu...
Člen Hyundaiclub.cz
Vůbec se mi nejedná o skrytou reklamu, protože jsem se jasně představil. Přesto, aby nebyly pochybnosti. Jmenuji se Martin Proško a jsem majitel firmy na prodej multimediální elektroniky. Zvyšovat prodeje tímto způsobem určitě nepotřebuji. Jen nemám rád, když se mluví tzv. o věcech, kterým nikdo moc nerozumí a kolují kolem nich zkreslené a nepodložené informace. Můžete být ujištěn, že kvůli zvyšování prodeje to opravdu nedělám. Máte li pocit, že k danému tématu nemám co říci, ihned se odhlásím a zruším účet na tomto fóru, abych vás všechny neobtěžoval svými názory.
Zdravim, navigacia CLARION NX 501 uz namontovana? Ako to dopadlo? Aj ja uvazujem o tejto navigacii, preto ma zaujima aka je spokojnost. DIK
Sice nevlastním Hyundai,ale provádím montáž navigací do všech Hyundai už pár let.Hyundai dodávali navigace Alpine,Autonet,Clarion nx509e a teď CLARION NX 501 do ix55 a mohu potvrdit,že tato navigace je nejkvalitnější a má o mnoho funkcí více než předešlé a má krásný jemný obraz.Hf je už integrované,takže žádný přídavný modul jako to bylo u modelů před tím.Jedinou chybou je kdyby jste montovali do vozu kde je navi umístěná dole a ne jako to má ix55 v úrovni volantu,že bude hůře čitelný.Předchozí navi byli vyklápěcí a nastavitelné,ale v ix35 to nebude mít chybu.Tak jsem snad někomu pomohl.
Ahoj,dvojan1 píše:Sice nevlastním Hyundai,ale provádím montáž navigací do všech Hyundai už pár let.Hyundai dodávali navigace Alpine,Autonet,Clarion nx509e a teď CLARION NX 501 do ix55 a mohu potvrdit,že tato navigace je nejkvalitnější a má o mnoho funkcí více než předešlé a má krásný jemný obraz.Hf je už integrované,takže žádný přídavný modul jako to bylo u modelů před tím.Jedinou chybou je kdyby jste montovali do vozu kde je navi umístěná dole a ne jako to má ix55 v úrovni volantu,že bude hůře čitelný.Předchozí navi byli vyklápěcí a nastavitelné,ale v ix35 to nebude mít chybu.Tak jsem snad někomu pomohl.
ak mas "nejake " skusenosti s navigacnymi v Hyundai,nevies poradit, v iX35 mam navi s radiom a po kazdom nastartovani mi radio hraje hlasno /prednastavena hlasitost vyrobcom/ ,podla predajcu sa to neda znizit.Pokial nevypnem motor mozem s radiom vsetko,ale ked vypnem a znova nastartujem je to zase povodna prednastavena hlasitost-je to hlasne.Predpokladam,ze sa to da upravit softverovo,len to vyrobca nema zaujem riesit.Dik za tvoj nazor,postreh,radu....
Ahojdodo_C píše:Dnes mi to zasa nedalo a rozhodol som sa pre update. Všetko prebehlo OK! Nejakých 15min s naštartovaným motorom. Len zasunúť USB a ide to samo.
Mam taký problém z pripojením cez Iphone4 a bluetoth sadu v originál rádií s navigáciou a firmware "AVN_Update_ix35_4.5.7.2Q1v2".Pri spárovaní telefónu s rádiom vypadá že všetko je OK ale keď začnem volať málokedy sa dovolám a keď už sa dovolám strašne zle a sekano ma je počuť neviete niekto čí nie je už novší firmware ?
Chcem sa opytat tych co montuju dodatocne navigacie do aut, ci v pripade straty GPS signalu (tunel, huste stromoradie a pod.) sa navigacia zacne orientovat podla kompasu a tachometra v aute? Toto by mala byt jedina vyhoda oproti externym navigaciam, ktore sa daju zohnat za nepomerne menej penazi.
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
Ahoj prosim ta mozes napisat aky mas firmware v aute ?? mas novsi ako som vyssie popisoval ??mirecix35 píše:Ahojdodo_C píše:Dnes mi to zasa nedalo a rozhodol som sa pre update. Všetko prebehlo OK! Nejakých 15min s naštartovaným motorom. Len zasunúť USB a ide to samo.
Mam taký problém z pripojením cez Iphone4 a bluetoth sadu v originál rádií s navigáciou a firmware "AVN_Update_ix35_4.5.7.2Q1v2".Pri spárovaní telefónu s rádiom vypadá že všetko je OK ale keď začnem volať málokedy sa dovolám a keď už sa dovolám strašne zle a sekano ma je počuť neviete niekto čí nie je už novší firmware ?
Ahoj mam ji v IX 55 tce a je super. Řeším jen jeden problém. Nevím jak vypnout hlášku "signál GPS ztracen". Je to fakt voprus když rodina v autě spí a já vjedu do tunelu, jsou všichni hned vzhůru. Jinak je fakt dobrá.karlmarx píše:Prodejce mi nabídl tuto navigaci: CLARION NX 501
Jaká je spokojenost?
TERRACAN 2.9 MT
SF 2.2.CRDI AT ELEGANCE
IX 55 Premium
SF 2.2.CRDI AT ELEGANCE
IX 55 Premium
Pre vsetkych, co maju problem s navigaciou
www.youtube.com/watch?v=VprQ0eFoxM0
www.youtube.com/watch?v=VprQ0eFoxM0
main car - 2013 - Audi Q7
before
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
before
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS