Problém EPS - posilovač řízení
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Problém se servem řízení
Přesně, to by museli chtít - respektive mít snahu něco udělat v záruce. Jen kdybych tam přijel jako zákazník, který má po záruční době, tudíž na místě platící to by cejtili a odhalili vadných věcí, až by Vám přecházel zrak ..... i vrzat ventilky v kolech, by slyšel Takhle máš pocit, že si s Tebe dělá normálně srandu ... jo, a kouzelná větička o nesvítící kontrolce EPS taky proběhla ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Tak tomu nevěř, že by slyšeli i trávu růst. Já byl s ácou po záruce v servisu kvůli hluku od motoru a vibracím a všichni byli postiženi stejnou ztrátou sluchu, hmatu, citu, čichu a snad i zraku, jako obvykle. Prostě ať zadarmo nebo za peníze, mechoši nejsou ochotni přidělávat si jakoukoli práci, než je naprosto nezbytné z titulu evidentních poruch a havárek.
Teď, jak začalo být teplo, tak jsem si všimnul, že na volnoběh se zapnutou klimou mi motor a potažmo celé auto citelně vibruje, za jízdy je to OK. Přisuzuji to příliš nízkým volnoběžným otáčkám, odhadem 600-700, případně nevyvážené vrtuli větráku na chladiči, ale jestli se to dá nějak řešit nevím a dohadovat se zase v servise s těmi hlušci nemám chuť.
Teď, jak začalo být teplo, tak jsem si všimnul, že na volnoběh se zapnutou klimou mi motor a potažmo celé auto citelně vibruje, za jízdy je to OK. Přisuzuji to příliš nízkým volnoběžným otáčkám, odhadem 600-700, případně nevyvážené vrtuli větráku na chladiči, ale jestli se to dá nějak řešit nevím a dohadovat se zase v servise s těmi hlušci nemám chuť.
Accent 1,4 Dynamic, 2007, Celadon Blue
tombas píše: dohadovat se zase v servise s těmi hlušci nemám chuť.
Tak asi budeš muset změnit servis a najít něco, kde se hold budou víc snažit ... pokud si dobře vzpomínám, tak s Oplem, ani s Renaultem jsem problémy, jako na místě platící zákazník v servisech neměl a u Rendlíka ve Zličíně vůbec ne ... ochota, úslužnost, spokojenost ... u Accenta mám ještě rok a půl záruku, takže to nemůžu posoudit, jak se budou chovat, až budu mít po ní. Zatím jsem ještě nebyl se servem v NuboCaru Zbraslav a to, že jsem tady napsal něco v tom smyslu, že to tam bude asi stejný, je jen moje hypotéza ..... třeba budu mile překvapen a třeba taky ne .... ale zkusit to musím a když to nepůjde ani tam, tak prostě budu hledat dál .. hned tak flintu do žita nezahodim
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Nejde ani tak o neochotu, přejímací technik vždy ochotně a úslužně vyslechl moje výlevy, udělal poznámky, někdy i na to kouknul, ale pak to skončí na tom, že se na to mechanici podívají a řeknou mi co našli.
No a výsledkem je, že nic nenašli.
Prostě budu dál normálně jezdit a počkám, až něco upadne nebo přestane fungovat. Jinak asi nemá smysl to řešit.
No a výsledkem je, že nic nenašli.
Prostě budu dál normálně jezdit a počkám, až něco upadne nebo přestane fungovat. Jinak asi nemá smysl to řešit.
A až ti něco upadne, a pokud to přežiješ a ty to přineseš do servisu a řekneš že chceš ještě daší finanční náhradu za poškození jiných věcí, způsobených touto vadou.. tak ti řeknou žes měl přijít dřív!! Vsaď se!tombas píše: a počkám, až něco upadne nebo přestane fungovat. Jinak asi nemá smysl to řešit.
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Auto je po záruce, mě už nikdo nic nedá
Ahoj, mam pokazene servo na 1.4. benzin, zhanam búračky, niečo sa mi podarilo vypátrať, ale idem sa spýtať ..
servo riadenie na benzinaku 1.4 je totozne so servom na crdi ?
budem vdacny za odpoved..
servo riadenie na benzinaku 1.4 je totozne so servom na crdi ?
budem vdacny za odpoved..
Hyundai Accent, 1,4 Elegance - Ebony Black
- cert
- Kontaktovat uživatele:
atrex:
mrkni se sem jestli má benzín stejný servo s naftou: http://144.162.92.233/faculty/shop/hyun ... anuals.swf
Jinak pokud budeš kupovat použitý servo, tak od r.v. 2008 by mělo být inovovaný (a údajně lepší - informace z servisu).
mrkni se sem jestli má benzín stejný servo s naftou: http://144.162.92.233/faculty/shop/hyun ... anuals.swf
Jinak pokud budeš kupovat použitý servo, tak od r.v. 2008 by mělo být inovovaný (a údajně lepší - informace z servisu).
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Servo bolo modifikovane 3x posledna modifikacia prebehla niekedy leto 2010.... Servo ktore bolo modifikovane niekedy 2008 mi tiez odislo
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Teda žil jsem v tom, že mám to poslední a budu mít klid - tos mě ranil....
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Diky za odpovede,
nasiel som servo z buračky, je to rok 2008, 1.4 benzín .. ja mám 2006 1.4 benzín .. čísla, ktoré sú na mojom serve a na tomto co chcem kupit su uplne rozdielne .. myslite ze by vyrabali hyundai s viacerymi modelmi serva? alebo to bude pasovať... hmm..
doplnenie: prave som dostal inu - cenovo vyhodnejsiu ponuku na servo z buraneho diesela 2007 .. bude pasovať? dilema
vdaka za pripadnu odpoved
nasiel som servo z buračky, je to rok 2008, 1.4 benzín .. ja mám 2006 1.4 benzín .. čísla, ktoré sú na mojom serve a na tomto co chcem kupit su uplne rozdielne .. myslite ze by vyrabali hyundai s viacerymi modelmi serva? alebo to bude pasovať... hmm..
doplnenie: prave som dostal inu - cenovo vyhodnejsiu ponuku na servo z buraneho diesela 2007 .. bude pasovať? dilema
vdaka za pripadnu odpoved
Nepoviem ti presne cisla servo riadeni, ale bolo to priblizne 1faza - 2006-2007, 2faza 2008-2010 3faza 2010 - xx finalna...
To, ze nesedi cislo dielu moze byt ina faza serva, vresp. odstranene chyby.. 3faza by mala byt ok...
To, ze nesedi cislo dielu moze byt ina faza serva, vresp. odstranene chyby.. 3faza by mala byt ok...
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
Dakujem za odpovede, pomohli ste .. servo som objednal, ak by niekomu odišlo servo na accente a zhanal by pouzite z nejakej buracky, mam kontakty na dve ďalšie serva ktore mi ponukali .. rocniky 2007 a 2008 .. cena 250€ a 280€.. Po vymene dám info či som mal šťastie na funkčný kus
pekný deň všetkým
pekný deň všetkým
to je super, modlím se , abych ty tvé kontakty nikdy nepotřeboval.
pani, tak mne to menili treti krat minuly tyzden. je to v podstate 4 servo. (1. z vyroby, 2. po ubehnuti x km, 3. par tyzdnov pred koncom zaruky, a 4. kus uz bola reklamacia mimo zaruky - reklamoval sa reklamovany kus). Som zvedavy, kedy mi to odide zas a uz ma trafi slak... hovorim a tukani/klepotani................
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige