Tak konecne som si nasiel cas umyt a osetrit tatosa.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Postup bol nasledovny :
-odstranenie musiek, pouzil som pripravok Cinol, kupil som to uz davnejsie v mototechne
-umytie samponom Sonax so zvysenou koncentraciou ktory nie je PH neutralny, umyval som prvy krat s rukavicou s ovcej koze a to je proste uplne ina uroven umyvania na aku som bol zvyknuty so spongiou.
-vysusesnie auta silikonovou stierkou a mikrovlaknovym uterakom. Medzi uterakom a jelenicou ktoru som pouzival az taky velky rozdiel nie je. Uterakom som utieral karoseriu a jelenicou prahy.
-nasledovalo pouzitie Clayu, cakal som ze na prednej kapote a prednom narazniku bude riadny bordel, ale nebolo tam skoro nic, celkovo na aute nebolo vela bordelu, najviac ho bolo v oblasti kolies a podbehov.
Tento proces umyvania a clayovania som robil v stredu priblizne od nejakej 5 do pol 9 vecer.
-Dnes nasledovalo dalsie umytie, vstaval som uz o 6
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Umyval som samponom AutoGlym. Sampon celkom dobre lubrikuje.
-opat nasledovalo vysusenie ako tomu bolo pri prvom umyvani, len teraz som vysusil este navyse disky.
-nasledovala oprava skrabancov s AutoGlym paint renovator. Nanasal som ho mikrovlaknovym aplikatorom. Musim povedat ze som od neho cakal viac, aj male skrabanceky som musel dlho drhnut a ked som nepritlacil tak to nefungovalo, zas ked som pritlacil vela, tak robilo flaky, cize som musel znovu jemne.
-po paint renovatore prisiel na rad AutoGlym ultra deep shine. Nanasal som ho aplikatorom od AG. A tu nastala obrovska zmena, moj doposial pouzivany turtle wax mi prisiel oproti tomuto ako nejaky sajrajt. Ultra Deep Shine krasne zbavoval lak nedokonalosti, maskoval vlasocnice. Pri rozlestovani isiel hravo dole a najvacsim plus co mu prisudzujem je fakt ze nezanechava po sebe bordel vo forme bieleho prachu ako tomu je u turtle wax.
- na osetreny lak prisiel AG Extra Gloss Protect. Nanasal som ho penovym aplikatorom, po zashnuti rozlestoval mikrovlaknom. Bol som celkom rad ze to islo tak krasne rozlestit, lebo ma uz dost boleli ruky od lestenia
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-na disky naniesol UDS a rozlestil
-na gumy prisla ochrana v tekutej forme od Pneubel, ktory vytvara mokry vzhlad a dobre na gumach drzi. Konzervujem s nim aj pneumatiky pri uskladneni mimo sezony. Gumy ostanu krasne vlacne a ako keby mazlave v pohode celu letnu sezonu.
-nakoniec prisli na rad svetla a okna na ktore som pouzil Clin
Plastove casti som nenainpregnoval pretoze mi dosiel silikon
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...