Klepe volant!!!!!!!
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Klepe volant!!!!!!!
Zdar tak se mi zda že se probleému nezbavím už delší dobu mi klepe volant tak někde kolem 130....je to čím dál tím horší koukal ...zkoušel jsem dotáhnout svisláky a jsou bez vůle no nevim jestli by to mohlo být něco jiného poradí někdo??,,, když přesahnu 140 tak to je v pohodě i při 200 ale zrovna 100-130 to prostě klepe docela mě to s.... je to rychlost kterou člověk normálně jezdí a to vibrováni volantu je dost nepříjemné .
Jo abych nezapoměl když brzdím z větší rychlosti tak to klepe abnormálně dííík za rady a názory
Čus všicíííí
Jo abych nezapoměl když brzdím z větší rychlosti tak to klepe abnormálně dííík za rady a názory
Čus všicíííí
Lantra 1.8GT 16V-klima --stařičká ale výkoná!!!!----
- Reklama
kola klepy klep
taky mi to delalo kolem 120 , nechal jsem si vyvazit kolesa a bylo po problemu
To znam moc dobre - od cca 120 do 130. Jedina pricina: Od vyroby krivy pneumatiky. Samozrejme to muze byt i necim jinym, ale ja to zazil a kdyz jsem videl kolo na vyvazovacce, tak jsem se nedivil
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus vyvážit kola, když to nepomůže.. přehoď disky z předku na zadek.. jestli to pomůůže, máš bouchlý disky, nechat srovnat.. a jestli ti to i potom bude vibrovat při brždění, buď nechat stočit, ale já bych teda radši rovnou vyměnil kotouče...
Věř mi, moc dobře to znám, mám sedmnáctky a stačí málo, a už to hází...
Věř mi, moc dobře to znám, mám sedmnáctky a stačí málo, a už to hází...
no to jsem ani ne4ekal takovejch odpovědí ale děkuji ...s tím vyvážením mě to napadlo taky kdyýž řízení žádné vůle nemá jsem s tím najel 2500km když jsem byl na dovče v chorvacku a můžu říct že je to dost nepříjemný ale na druhou stranu alespoň člověk neusne
Zdar
Zdar
Lantra 1.8GT 16V-klima --stařičká ale výkoná!!!!----
-
- *
Re: Klepe volant!!!!!!!
me se to deje taky v kolech to asi nebude nechavam je vyvazovat po kazdy vymene a letni/zimni mam na jinych diskach
klepe se to pro 130 a pak pri brzdeni ve vysokych rychlostech
desticky jsou novy... matne si vzpominam ze driv pri meneni kol v pneuservisu se me ptali jestli mi neklepe volant na dalnici (tenkrat jeste neklepal)... nejaky "podlozky u predniho kola zbrousit" (rikali myslim)? nevite co by to mohlo byt? dik
klepe se to pro 130 a pak pri brzdeni ve vysokych rychlostech
desticky jsou novy... matne si vzpominam ze driv pri meneni kol v pneuservisu se me ptali jestli mi neklepe volant na dalnici (tenkrat jeste neklepal)... nejaky "podlozky u predniho kola zbrousit" (rikali myslim)? nevite co by to mohlo byt? dik
Naposledy upravil(a) peterblack dne 17 čer 2011, 10:44, celkem upraveno 1 x.
jo, asi máš neoriginální kola a nesedí ti přesně na náboji - opírají se o šrouby co drží brzdový kotouč, asi mysleli toto - takže bud podložky nebo jiná kola nebo udělat záseky do kol. Pokud toto není příčina, pak může být v háji homokintický kloub na poloose nebo ložisko nebo křivý kotouče.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Mě se to dělo taky a příčina byla v tom ,že jsem měl odešlý zadní tlumiče, který poničili pneumatiky-měly na sobě nerovný vzorek a když jsem měnil zimní pneu za letní tak jsem dal zadní pneu na předek a volant se mi při týhle rychlosti začal třást-vyměnil jsem jak zadní tlumiče tak všechny kola a od té doby je vše ok.