pokec.............
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Re: pokec.............
nárazník potřebuju zavařit taky, tak až najdeš někoho, dej vědět.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
mám známé co vaří plasty ale bohužel jsem z Prahy ale kdyby někdo potreboval tak to muzu domluvit.
Škoda Favorit 1.3 rv 89. prodáno
Škoda Felicia 1.3 asi 50 kw rv 99 Mámy auto
Mazda 626 2.0i rv 96 16V 88Kw sedan prodáno
Hyundai Sonata rv.99 2.0 16V 100Kw sedan
Škoda Felicia 1.3 asi 50 kw rv 99 Mámy auto
Mazda 626 2.0i rv 96 16V 88Kw sedan prodáno
Hyundai Sonata rv.99 2.0 16V 100Kw sedan
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/auto/234262-hyund ... otory.html - asi nebude zachvilku co do té kastle dát
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
čau, chci se optat pořád si dávám za cíl mít nějaký sporták, rok výroby min 2002 a min 200kw a do 300tisíc a aby vypadalo originalne, takže zadny bmw..jediné, co mi porad problikava je Infinity g35 coupe (a hodne se mi libi), ale nemuzu najit zadny zkusenosti od ceskych jezdcu. Co si o ne myslite? nekdo by rekl, ze je lepsi v te nece 350z,ktery je na stejny platforme, ale pro me jsou nutna dve nouzova sedadla vzadu (zvyk s coupe:))
Hyundai coupe 1.6 98 16V
fuj, to je ale ošklivé auto . a až náhradní díly asi nebudou na každém rohu. Jinak za 300 už koupíš i porsche ne?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
a co takhle starší Eva nebo Imprezy?
(sice to není přímo "sporťák (jako třeba Scoupé ) a je jich trochu víc, ale může to bejt v pohodě auto)
edit: a nebo teoreticky RX8 (taky sice není super sporťák, ale ty zadní dveře se mi hrozně líběj)
(sice to není přímo "sporťák (jako třeba Scoupé ) a je jich trochu víc, ale může to bejt v pohodě auto)
edit: a nebo teoreticky RX8 (taky sice není super sporťák, ale ty zadní dveře se mi hrozně líběj)
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- Piskotkiller
- Moderátor
imprezy a eva jsou asi jezdecky super, ale pro me jsou to vzhledem krabice tak akorat na really po horach o interiu nemluve. rx8 neni nejosklivejsi ale ten motor, ktery se musi po case vymenit je naprd.
Hyundai coupe 1.6 98 16V
mě se u RX8 líběj ty dveře
ale ten wankel bude asi problém, no....
jinak porsche do 300 tisíc tak akorát Boxster a to je teprv auto pro ženský !
ona je dost limitace v tom roku výroby no.....
ale ten wankel bude asi problém, no....
jinak porsche do 300 tisíc tak akorát Boxster a to je teprv auto pro ženský !
ona je dost limitace v tom roku výroby no.....
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mne sa strasne paci G37, ktora nema az tak velmi daleko od G35.
http://www.youtube.com/watch?v=tRFIG9X5z4w
http://www.youtube.com/watch?v=tRFIG9X5z4w
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- black_sheep
- Moderátor
RX8 motor nahovno, osobně se mi to vůbec nelíbí - blé ty dveře jsou beztak na to tam jen prostrčit taškudelphino píše:imprezy a eva jsou asi jezdecky super, ale pro me jsou to vzhledem krabice tak akorat na really po horach o interiu nemluve. rx8 neni nejosklivejsi ale ten motor, ktery se musi po case vymenit je naprd.
a EVO nebo WRX, potazmo STi jsou sice super hracky, ale 90 % casu je ani nevyuzijes. servisni naklady vysoky a pritom normalni auto s vyssim vykonem. a impreza konkrétně je dost malá.
v zime paráda, ale kvuli trem mesicum bych to teda nekupoval. navic neznam cloveka kterej by casteji nekde zapadal nez kolegu s imprezou WRX, protože jezdí i tam kam si prostě jinak netroufneš dokud si to nekoupil tak se mi to líbilo taky
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
tak si kup coupe V6, rok 2002. a za zbytek peněz z toho udělej 200kW sporťák. do tři set se vejdeš tak akorát abys tomu dal všecko co potřebuješ nebo kup něco staršího; pokud to má bejt jen víkendové ježdění tak to nevadídelphino píše:čau, chci se optat pořád si dávám za cíl mít nějaký sporták, rok výroby min 2002 a min 200kw a do 300tisíc a aby vypadalo originalne, takže zadny bmw..jediné, co mi porad problikava je Infinity g35 coupe (a hodne se mi libi), ale nemuzu najit zadny zkusenosti od ceskych jezdcu. Co si o ne myslite? nekdo by rekl, ze je lepsi v te nece 350z,ktery je na stejny platforme, ale pro me jsou nutna dve nouzova sedadla vzadu (zvyk s coupe:))
I ❤ cars
No jako pravda, že vzít V6 a objednat přímo na něj nějakej pěknej turbo kit, by mohlo bejt zajímavý
A nebo holt to 350Z .... a nebo, kdyby si trošku připlatil...mě napadlo i tohle, z trochu jiného soudku
http://www.sportovnivozy.cz/17410-ford- ... -gt-v8-46l
A nebo holt to 350Z .... a nebo, kdyby si trošku připlatil...mě napadlo i tohle, z trochu jiného soudku
http://www.sportovnivozy.cz/17410-ford- ... -gt-v8-46l