Tak kucí, rade622 z Tyglíka jsem udělal Kyrglíka a z Meredit Meredithrade622 píše:Vypsal jsem lidi, kteří se ozvali a chtěli by přijet.
Pokud jsem na někoho zapoměl, ozvěte se prosím.
Přijedou v pátek:
Farmář
Cypisek
Vita
Lubin 1281
Mylis
Dráček
Ivan
Grafx
Mirka Pekárková
Zaludnikrs
Tyglík alias Kyrglík
Stepan.P
Hjugo
PKovačka
Bruce_lee
Přijedou v sobotu ráno
TomášH
Přijedou v sobotu v noci
Borek
Ještě neví přesně
Felotron
Jindrix
Gardovič
Možná že jó, možná ne
MartasZ
Black_sheep
Meredit alias Meredith
Rade622
Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
no nějak se mi nechce, ikdyž mám před sebou ráno plno práseKyrglík píše:Jééé,já už jsem zase já Kuju Joudí!!!!Hned je veselejc.Co že ještě nechrupeš??
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Mno nejedeme, ale za to jedeme o něco více blíž a to do Mostu, neboj ještě se uvidíme, třebas v Mimoni!! A já počítám s tím, že si konečně dáme závod Coupé facelift x Accent 1.3Kyrglík píše:Já jsem v práci teď a už to budu balit..heč!!!Jo jinak...Vy teda na MOravu nejedete???Škoda
Nechci nějak podceňovat vaše autíma,ale proti mě nemáte šanci Jedině byste museli dán motor o pár kobyl silnější a to asi neuděláte,hm??Jouda píše:Mno nejedeme, ale za to jedeme o něco více blíž a to do Mostu, neboj ještě se uvidíme, třebas v Mimoni!! A já počítám s tím, že si konečně dáme závod Coupé facelift x Accent 1.3Kyrglík píše:Já jsem v práci teď a už to budu balit..heč!!!Jo jinak...Vy teda na MOravu nejedete???Škoda
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
V poho, chceš pár kobyl?? Přehodím 1.3 motor Hyundai za kua co to jen je 900(??? nejní to moc?) TrabiKyrglík píše:Nechci nějak podceňovat vaše autíma,ale proti mě nemáte šanci Jedině byste museli dán motor o pár kobyl silnější a to asi neuděláte,hm??Jouda píše:Mno nejedeme, ale za to jedeme o něco více blíž a to do Mostu, neboj ještě se uvidíme, třebas v Mimoni!! A já počítám s tím, že si konečně dáme závod Coupé facelift x Accent 1.3Kyrglík píše:Já jsem v práci teď a už to budu balit..heč!!!Jo jinak...Vy teda na MOravu nejedete???Škoda
Oprava
Jo, díky.
Pro oči nevidím.
Rade622
Pro oči nevidím.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
To Borek.
Borku, no jo, je to fofr, požádání o ruku přišlo nečekaně a já neodolala, lepšího chlapa bych nenašla . Věděla jsem, že je to ten pravý již po pár dnech.. No jo no, tak došlo i na mě a na starý kolena se vdám . Koláčky ještě nejsou a než bude sraz, tak to budou tvrdý, to by sis je musel máčet tak akorát do kafe . Jestli ty koláčky mermomocí chceš ochutnat, tak musíš leda přijet na svatbu .
Na sraz se těším, jako Meredith i Meredit .
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005
Re: To Borek.
Tyjo,Borek bude jako kachna a jídlo si bude namáčet Já aby si pak Borek nepřipadal staře,pač moje prababi si jídlo taky namáčela,pač neměla zuby....Tak nevím nevímMeredith píše:Borku, no jo, je to fofr, požádání o ruku přišlo nečekaně a já neodolala, lepšího chlapa bych nenašla . Věděla jsem, že je to ten pravý již po pár dnech.. No jo no, tak došlo i na mě a na starý kolena se vdám . Koláčky ještě nejsou a než bude sraz, tak to budou tvrdý, to by sis je musel máčet tak akorát do kafe . Jestli ty koláčky mermomocí chceš ochutnat, tak musíš leda přijet na svatbu .
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava
V pohorade622 píše:Jo, díky.
Pro oči nevidím.
Rade622
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Neberte mi Tyglíkááááááááá.Bééééééééé ,já chci poznat TYGLÍKA
Až tě Kyrglíku uvidím,tak ti prokousnu blatník,ať vidíš kvalitu mého 40-ti letého chrupu.
Doufám Meredith,že ti manžel nebude bránit v účasti na srazech a přivezeš ho ukázat. Přeji pěknou svatbu,úžasnou svatební noc a pohodu a klídek v manželství.
Rade vrať mi Tyglíka nebo zveřejním ve všech novinách inzerát: Poradím s výběrem svíček a olejů pro vaše auta.Volejte,pište-NONSTOP.Rade 622,telefon,adresa....
Až tě Kyrglíku uvidím,tak ti prokousnu blatník,ať vidíš kvalitu mého 40-ti letého chrupu.
Doufám Meredith,že ti manžel nebude bránit v účasti na srazech a přivezeš ho ukázat. Přeji pěknou svatbu,úžasnou svatební noc a pohodu a klídek v manželství.
Rade vrať mi Tyglíka nebo zveřejním ve všech novinách inzerát: Poradím s výběrem svíček a olejů pro vaše auta.Volejte,pište-NONSTOP.Rade 622,telefon,adresa....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Sraz
Vydrž Borku, vyřešíme to na srazu.
Včera jsem byl vydzvednout na poště samolepky pro účastníky srazu,
musím poděkovat nejmenovanému členovi fóra, který chce zůstat nepoznán. Takže díky Josefe.
Rade622
Včera jsem byl vydzvednout na poště samolepky pro účastníky srazu,
musím poděkovat nejmenovanému členovi fóra, který chce zůstat nepoznán. Takže díky Josefe.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Borku,Borku...Ty se všeho vždycky tak chytneš .....Chudák Rade....Víš jak se musí cejtit když je od tebe vydíranej???Jo a blatník mi neprokousneš.hihihi.Já auto nemám ještě rezavý.kyš.Zkus to někde jinde.
Jinak co mi přivezeš z dovolený????Co něco tamního???
Jinak co mi přivezeš z dovolený????Co něco tamního???
Hyundai Coupé 2.0 16v