Ja som si kupil ix35 predovsetkym preto, ze sa mi velmi paci dizajn. Tym padom sa v nej citim dobre a rad nou jazdim. Ze nema 4x4 a ze nesplna nejake niekym nezmyselne stanovene vlastnosti SUV a co ma ako byt? (Netreba zabudat, ze je tu este trieda Off Road). Bezpecna je, do tazkeho terenu nou jazdit nemienim, lebo nemam taku potrebu (do lahsieho terenu je urcite lepsia ako vozidla nizsej a strednej triedy) a okrem toho ma 4x4 vacsiu spotrebu. Chodime v zime do hor lyzovat - cesty su upravene tak, ze tam vylezu aj auta s prednym nahonom - jedenkrat sa mi stalo na Accente, ze sa nedalo vyliezt, a ked nas obehla Skoda 120, tak som sa chvilu zamyslel, otocil som auto a v pohode cuval do kopca. Na takuto prilezitost 1 X za 20 rokov sa mi neoplati kupovat 4x4.vlado1979 píše:Dnes sú v móde SUV, ale kúpiť 4x2 s 1,6 benzínom eliminuje túto triedu a jej prednosti. Vyzerá to dobre, je to veľké, susedia závidia, ale do terénu sa ísť nedá. Že to má vyšší posed a lepšie sa doň nastupuje ? Niekomu to stačí, každý máme iné priority ...
Je teraz reklama na Megane, kde sa predavac pyta, ci kupujuci potrebuje to auto.
Odpoveda : Nie, ale chcem ho.
A presne o tom to podla mna ma byt.