výmena zadného ložiska
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: výmena zadného ložiska
Děkuju ti moc za radu zkusím to stejně jako ty .... zvednu to a zkusim rukou a uvidim, který to dělá
Hyundai Coupe 2.0 FX (2G), facelift
- Reklama
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to bohužel to, co jsem čekal a nechtěl .... mam v háji pravý zadní ložisko.
Noooo a teď sehnat nějaký co nejlevnější, protože když jsem koukal na internet a ptal se v servisu, tak jsou to neskutečný pálky .... nemáte někdo tip na to, kde sehnat levně zadní pravý ložisko na Hyundai Coupe GK, 2.0, 102 kW, r.v.2004?
Díkkky moc
Noooo a teď sehnat nějaký co nejlevnější, protože když jsem koukal na internet a ptal se v servisu, tak jsou to neskutečný pálky .... nemáte někdo tip na to, kde sehnat levně zadní pravý ložisko na Hyundai Coupe GK, 2.0, 102 kW, r.v.2004?
Díkkky moc
- mysticdrago
- **
mne sa podarilo za 80 euro ale ten chlapik už mi moc nechce zhanat diely lebo z toho nič nemá. Ale tak možno ťa poteší aspon info že výmena nieje taka zložitá a zvládol by si to mozno aj doma btw po kolko si našiel na nete?
na ebay ho maj kolem 1tis ale nevim jak je to stim pos... Clem
Prodej levných autodílů.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pri vacsom odbere by som vam vedel vybavit tie loziska borci (aj predne, popripade aj ine diely po dohovore), ale musite sa dohodnut aspon na 6 kusoch, lebo inak to nema zmysel zohanat. Cena za jedno s nabojom by bola 90 eur za zadne + postovne. Ostatne po dohovore cez SZ. Po jednom kuse nebudem zhanat, dohodnite sa medzi sebou, dajte mi zoznam s menami a pozadovanou suciastkou a ja by som vam to potom rozoslal kazdemu zvlast.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
tak chlapy ozvite sa aj ja potrebujem ešte stále ten zadný a tá cena je velmi dobrá
Hyundai Tiburon 2.0 2002 silver
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadla jedna věc .... nejde náhodou do náboje nalisovat samostatný ložisko? Já jen, že se všude prodává ložisko i s nábojem, a proto je to tak drahý. Tak mě napadlo, jestli by se nedalo sehnat jen ložisko a nalisovat ho do náboje. Nemáte někdo s tím zkušenosti?
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo rozměry ložiska? A nevíte, jestli se dá ložisko vlisovat do náboje? Díky
kdyby se dalo nejak rozumě přelisovat tak by se nejspis prodavalo samostatně jak na předek ne?
Prodej levných autodílů.
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za odpověď Nejspíš na tom něco bude Jen scháním zkušenosti lidí, zda to vůbec jde nebo né
Takže teď musím zjistit, kde to ložisko seženu co nejlevněji a nejrychleji, než mi upadne kolo )
Takže teď musím zjistit, kde to ložisko seženu co nejlevněji a nejrychleji, než mi upadne kolo )
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hore mas moju ponuku, ak si myslis ze zozenies lacnejsie tak si borec Dody mi uz pisal SZ ze by ho zobral, ale potrebuje este dalsich ludi ktory by do toho isli s nim, lebo ako som pisal jedno lozisko sa neoplati zohanat
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
jj to jsem četl ... 90,-EUR za zadní ložisko i s nábojem89majlo96 píše:hore mas moju ponuku, ak si myslis ze zozenies lacnejsie tak si borec Dody mi uz pisal SZ ze by ho zobral, ale potrebuje este dalsich ludi ktory by do toho isli s nim, lebo ako som pisal jedno lozisko sa neoplati zohanat
To mě při součastném kurzu vyjde na nějakých cca 2170,-Kč a za 2340,-Kč si ho můžu koupit u nás ve městě v autodílech, což bude rychlejší a žádné poštovné.
Mě šlo spíš o to, že bych chtěl tak nějak ještě 50% ušetřit a to mam dvě možnosti:
1) Buď si koupit ložisko i s nábojem za cca 1200,-Kč z Polska, ale bohužel bych na to zas musel čekat
2) Zjistit jestli jde vylisovat ložisko a nalisovat tam nový a to by mě vyšlo na 400-600 Kč a měl bych to hotový během příštího týdne
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ako ti tu uz niekto pisal nepredavalo by sa to s nabojom keby to islo prelisovat. Polska vyroba, good kvalita A nechapem potom preco tu vsetci nariekate ze to lozisko sa neda zohnat ked ho dokazu objednat kazde autodiely
tak čo som ja bol v servisoch všade maju za 170 a 195 eur.... asi preto nariekam ale ked tak asi budem musieť objednať z česka tam som našiel aj s poštovným za 120 eur.... kto vie lepšie ceny nech dá link tu...
Hyundai Tiburon 2.0 2002 silver
Pre vozidla BEZ ABS (SNR R184.65) - 58,69 bez DPH
Pre vozidla s ABS (SNR R184.66)- 72,91 bez DPH
Orakor, s.r.o.
Staničná 2
040 01 Košice
E-mail: kosice@orakor.sk
Pre vozidla s ABS (SNR R184.66)- 72,91 bez DPH
Orakor, s.r.o.
Staničná 2
040 01 Košice