Nervy s Vodafonem!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Piskotkiller
- Moderátor
Nervy s Vodafonem!
Zdravím členy
Na úvod bych se chtěl zeptat jestli někdo nedělá u téhle podvodnické,looserské a nejvíc kokot*ké firmy???
Musím se s vámi podělit o jejich nekorektní jednádní vůči zákazníkům.Minulý rok v září sem přešel z předplacené karty na "paušál" Tarif na míru,kde sem si nechal udělat volání na jedno číslo zdarma.Tento tarif sem používal až do dubna letošního roku.Každý měsíc mi chodily faktury 10.den v měsíci.Hned první měsíc po aktivaci mi přišla faktura na zhruba 1500kč a sám sem si vědom že tolik bych nikdy neprovolal a tak sem zavolal a podal stížnost vůči jim.Chybu uznali,protože ti kokoti zapomněli aktivovat ten tarif a já si volal na to číslo jedna báseň.Další měsíc přisla opět chybná faktura na nějakých 800kč,opět znovu volám kde se stala chyba a oni prý že připočetli i tu minulou fakturu za měsíc září.To už se mi jejich chování nelíbilo tak sem byl i dost nervní.Oni nakonec vše stornovali a platil sem tak jak sem platit měl a jako dárek za svoji chybu mi poslali nějaké reklamní předměty.Pak do toho dubna se to stalo ještě jednou a to už byl vrchol co sem si myslel že mohl být,tak sem je požádal o zrušení toho tarifu na míru.Vše sem zaplatil pač už sem chtěl mít od nich pokoj a chtěl sem deaktivovat tarif.Emailem mi bylo řečeno že jim je líto že chci ZRUŠIT ČÍSLO,ale já žádal o zrušení pouze Tarifu lamy jedny.Tak prý ať se obrátím na operátora,to jsem učinil a vše dobrý a že se Tarif deaktivuje následujíci den.Samozřejmě nic nepřišlo a já žil v domnění že je tedy vše v pořádku.Pak se stala situace,kdy sem simku nepoužíval pač mám ještě jedno číslo.Faktury mi nechodily na moji adresu a tak sem se ani nezajímal o to číslo ani ho nepoužíval.A v pátek tento týden mi přišla faktura na 825Kč z toho 300kč na obnovení tarifu a 525 kč za tři měsíce neplacení Tarifu,pač stál 175kč na měsíc.Dál v dopise uvádějí že pokud to nezaplatím do 26.6.2011 připočítají za správní poplatek 3240kč...Tak mi poradťe jestli je tohle normální.Jsem u nich 8let a tohle je konec,to je tak na trestní oznámení...Faktury nechodí,na email neupozorní a že to spletla nějáká s prominutím pi*a já za to nemůžu.Navíc ani jednou za ty tři měsíce sem tu simku nepoužíval ani jednou z ní nevolal a tak je logický že jsem ten tarif chtěl zrušit.Omg tam sou takový lamy rozkopat jim držky.Ale ani korunu jim nedám!!!!!!
Na úvod bych se chtěl zeptat jestli někdo nedělá u téhle podvodnické,looserské a nejvíc kokot*ké firmy???
Musím se s vámi podělit o jejich nekorektní jednádní vůči zákazníkům.Minulý rok v září sem přešel z předplacené karty na "paušál" Tarif na míru,kde sem si nechal udělat volání na jedno číslo zdarma.Tento tarif sem používal až do dubna letošního roku.Každý měsíc mi chodily faktury 10.den v měsíci.Hned první měsíc po aktivaci mi přišla faktura na zhruba 1500kč a sám sem si vědom že tolik bych nikdy neprovolal a tak sem zavolal a podal stížnost vůči jim.Chybu uznali,protože ti kokoti zapomněli aktivovat ten tarif a já si volal na to číslo jedna báseň.Další měsíc přisla opět chybná faktura na nějakých 800kč,opět znovu volám kde se stala chyba a oni prý že připočetli i tu minulou fakturu za měsíc září.To už se mi jejich chování nelíbilo tak sem byl i dost nervní.Oni nakonec vše stornovali a platil sem tak jak sem platit měl a jako dárek za svoji chybu mi poslali nějaké reklamní předměty.Pak do toho dubna se to stalo ještě jednou a to už byl vrchol co sem si myslel že mohl být,tak sem je požádal o zrušení toho tarifu na míru.Vše sem zaplatil pač už sem chtěl mít od nich pokoj a chtěl sem deaktivovat tarif.Emailem mi bylo řečeno že jim je líto že chci ZRUŠIT ČÍSLO,ale já žádal o zrušení pouze Tarifu lamy jedny.Tak prý ať se obrátím na operátora,to jsem učinil a vše dobrý a že se Tarif deaktivuje následujíci den.Samozřejmě nic nepřišlo a já žil v domnění že je tedy vše v pořádku.Pak se stala situace,kdy sem simku nepoužíval pač mám ještě jedno číslo.Faktury mi nechodily na moji adresu a tak sem se ani nezajímal o to číslo ani ho nepoužíval.A v pátek tento týden mi přišla faktura na 825Kč z toho 300kč na obnovení tarifu a 525 kč za tři měsíce neplacení Tarifu,pač stál 175kč na měsíc.Dál v dopise uvádějí že pokud to nezaplatím do 26.6.2011 připočítají za správní poplatek 3240kč...Tak mi poradťe jestli je tohle normální.Jsem u nich 8let a tohle je konec,to je tak na trestní oznámení...Faktury nechodí,na email neupozorní a že to spletla nějáká s prominutím pi*a já za to nemůžu.Navíc ani jednou za ty tři měsíce sem tu simku nepoužíval ani jednou z ní nevolal a tak je logický že jsem ten tarif chtěl zrušit.Omg tam sou takový lamy rozkopat jim držky.Ale ani korunu jim nedám!!!!!!
Hyundai Scoupe GT
- Reklama
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nervy s Vodafonem!
My od Vodafonu utekli koncem února a ještě dneska na to s radostí vzpomínám. Táta byl v první tisícovce lidí, co se tehdá u Oscara registrovali, takže měl značný bonusy, ročně telefony asi za 10tis kč. Máme jako rodina 5 SIMkaret, měsíční účet býval 4-5tis kč, všichni paušál. S placením nikdy problém nebyl, jednou fakturu táta omylem zaplatil dvakrát, takže další měsíc to spočítali a přišla faktura asi na 8kč Ale finanční situace nám nedovolovala dál platit takovou pálku za telefonování, takže jsem začal hledat jiný řešení. Naše vesnice má smlouvu s T-mobile, takže máme firemní tarif na míru a nemůžu si ho vynachválit. Přenesli jsme všech 5čísel a měsíční účet bývá 1300-1700kč a že provoláme tak o 10h měsíčně víc v rámci moje firma volání zdarma, tmobile asi 90h/min, ostatní sítě včetně pevné linky cca 1,2kč/min a sms okolo 80h. Měsíční paušál celých 35kč
No zpět k Vodafonu, přišly nám SMS že se s náma srdečně loučí a doufají, že se brzo vrátíme (no to zrovna) ale začátkem května přišel dopis z exekuce za neuhrazenou fakturu a že máme pár dní na uhrazení, táta nechtěl řešit problémy takže částku uhradil a řikali jsme si bude klid. Za 2 týdny znova dopis z exekuce že žádají o zaplacení, na email nebo sms neodpověděli, telefon nikdo nezvedal. Takže dopis letěl do koše. A za týden další dopis, nějaký pičus exekutor z Jeseníku - kdyby se mi dostal na mušku tak mu pracky zpřerážu. Že jsme ignorovali tři výzvy k uhrazení bla bla bla, táta mu dal do telefonu takový pojeb, že zatím nic nepřišlo, tak jsem zvědav Vodafone FU*K
No zpět k Vodafonu, přišly nám SMS že se s náma srdečně loučí a doufají, že se brzo vrátíme (no to zrovna) ale začátkem května přišel dopis z exekuce za neuhrazenou fakturu a že máme pár dní na uhrazení, táta nechtěl řešit problémy takže částku uhradil a řikali jsme si bude klid. Za 2 týdny znova dopis z exekuce že žádají o zaplacení, na email nebo sms neodpověděli, telefon nikdo nezvedal. Takže dopis letěl do koše. A za týden další dopis, nějaký pičus exekutor z Jeseníku - kdyby se mi dostal na mušku tak mu pracky zpřerážu. Že jsme ignorovali tři výzvy k uhrazení bla bla bla, táta mu dal do telefonu takový pojeb, že zatím nic nepřišlo, tak jsem zvědav Vodafone FU*K
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
On jeste nekdo pouziva Vodafone? Ja myslel, ze uz na nej jen chodi reklama
Ja mam pausal za tech 10Kc uz asi 7 let...5 let ho nepouzivam, jen cas od casu zaplatim fakturu. Ale pouzivat asi uz nikdy nebudu. Jsem u O2, mam nejaky mensi vyhody - nic extra, par korun slevu z pausalu, ale nemam zadny problemy.
Ja mam pausal za tech 10Kc uz asi 7 let...5 let ho nepouzivam, jen cas od casu zaplatim fakturu. Ale pouzivat asi uz nikdy nebudu. Jsem u O2, mam nejaky mensi vyhody - nic extra, par korun slevu z pausalu, ale nemam zadny problemy.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nexus> Taketo nieco sa mi stalo s o2 na slovensku... Vsetko som korektne ukoncil a o par mesiacov mi prisla vyzva na sud...
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
uhradit abys byl krytej a poslat je do řitě, pak se můžou stavět na hlavou jak chcou
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Jednou jsem o tom něco četl-podej na ně trestní oznámení a uvidíš jak jim zklapne,oni to zkoušejí a vždy se najde někdo kdo to zaplatí aby měl klid
- Piskotkiller
- Moderátor
Ani korunu neuvidí a může někdo zazvonit u baráku,tak letí !!!!!!
Hyundai Scoupe GT
Kamarád zažil něco podobného s t-mobilem. Chytl ho někdo na ulici a nabídl mu tarif i s telefonem a on to vzal. Poštou mu přišla simka ,ale v tu dobu už si to rozmyslel. K aktivaci simky byla nutný zaslání smsky. To kamoš neudělal a poslal simkku zpět na operátora. Asi po roce mu přišla faktura na 5000kč a za 14 dní exekuce. Ta ženská z exekucí se s ním vůbec nebavila. Pro ně je to kšeft a nic je nezajímá. Tak on kontaktoval tmobile a trvalo asi 14 dní, než se rozhopali a tu exekuci zastavily. Chudák 14 dní nespal a byl z toho fakt špatnej. Kdyby tmobile neposlal ten telefon, který měl k tomu dostat na jinou adresu , mohlo to dopadnout úplně jinak. Jsou to prostě ku*vy a to všichni. A nejvíc exekutoři....
tím jsem chtěl říct, že je lepší zaplatit a pak se s nima hádat, než přijít do bytu , kterej ti vybere exekutor , když tam nejseš. Za to by mi ty nervy nestály. Exekutor je takovej zloděj chráněnej státem....
tím jsem chtěl říct, že je lepší zaplatit a pak se s nima hádat, než přijít do bytu , kterej ti vybere exekutor , když tam nejseš. Za to by mi ty nervy nestály. Exekutor je takovej zloděj chráněnej státem....
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Piskotkiller
- Moderátor
By si mohl zkusit přijít nějakej ex,by dostal prknem po palici.
Hyundai Scoupe GT
no a to máš útok na veřejného činitele....
- Piskotkiller
- Moderátor
většinou mají sebou kameru, a chodí minimálně dva
- Piskotkiller
- Moderátor
Hele Bolo to nemá cenu,zažil sem tohohle vola jednou u kamaráda a žádnou kameru neměl i kdyby jo,nestačil by ju zapnout jak by ji chytl.
Hyundai Scoupe GT
Pred dvema lety Terka prechazela od T-Mobile k O2. V T-mobile jim rekli, ze jediny duvod k ukonceni smlouvy s nimi je jeji smrt...jinak tu smlouvu s nima kdysi taky podepsala na ulici. Nakonec to slo i bez smrti .)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
No já jenom ať si ještě nezavaříš. Tihle exekutoři jsou většinou bývalý policajti na rentě a maj nemalé peníze z toho, že tě oškubou. Já jsem na tyhle lidi alergickej a jak slyším slovo exekutor tak se mi vaří krev. Má sestra to zažila (a to nic nedlužila) a exekutor kradl co bylo její a ani policajti nepomůžou. Stačí mít napsaného někoho v baráku co dluží a berou ti majetek a nic je nezajímá jestli to je nebo není toho dlužníka. No škoda mluvit....