No já mám taky t-mobile ( už 9let) a měl jsem u nich paušál. Myslel jsem si, že jak mi skončí smlouva ( za rok) tak smlouva končí . No prd, oni ti ji prodlouží pokud si nepožádáš o zrušení (měsíc dopředu). Naštěstí už to mám zrušené a paušálu se vyhýbám (naštěstí mám služeb. telefon, takže paušál na svůj soukromý tel nepotřebuji)Hardcam píše:Pred dvema lety Terka prechazela od T-Mobile k O2. V T-mobile jim rekli, ze jediny duvod k ukonceni smlouvy s nimi je jeji smrt...jinak tu smlouvu s nima kdysi taky podepsala na ulici. Nakonec to slo i bez smrti .)
Nervy s Vodafonem!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Nervy s Vodafonem!
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Reklama
Oni prave tu smlouvu taky jen tak prodlouzili, to y O2 za vic jak 10 let nikdy neudelalo.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Piskotkiller
- Moderátor
Mám teda napsat nějakou písemnou žádost,nebo stačí jen email,nebo mám furt valit do operátora...nechápu....
Hyundai Scoupe GT
určitě volej operátorovi , on ti řekne, jak napsat reklamační dopis, ten pošli doporučeně a doklad od toho si nech. je na tobě, jestli fakturu uhradíš (pro jistotu) nebo budeš doufat, že exekuce bude pomalejší než vodafone.
Email je posledni zpusob komunikaci, jaky bych v teto situaci preferoval. Nechapu, proc jim zadarmo nezavolas nebo nevyhledas jiny zpusob, kde mas urcitou zaruku zpetny vazby.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Piskotkiller
- Moderátor
Harde ja tam volal ale zvedl to nějakej blb,kterej tvrdil že zrušit to nejde,jedině až to zaplatím,jinak teda písemná žádost a do 30ti dnů prý dostanu odpověď.Jen mě zajímá jestli není nějaká rychlejší situace.Třeba tam dojít osobně a rozkopat jim tam při té příležitosti ty jejich nevymachaný držky.
Hyundai Scoupe GT
Tak bud pobocka - at to tam s tebou sepisou a nebo postou, ne email.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Hele normálně jdi Piškote na pobočku a tam se s nima vůbec ne**r. Buď to tam s tebou vyřeší, nebo chtěj vedoucího a když ani ten tak trvej na vyššim vedoucim. A klidně i pohrož televizí a dalšíma mediema. Na to oni slyšej - neboj sám to znám platí to na každou firmu.
Co se týče toho prodlužování smluv bez dovolení s tím má moje přítelkyně uplně tu samou zkušenost. A ještě jsou tak vychcaný že to ani neni možný. Taky T-mobile. Jí se pomstili docela zajímavě a doteď nevim jak to vyřešit a asi ani O2 ne. Co byla u T-mobilu tak mě slyšela v telefonu velmi dobře. Od té doby co přešla (a to měnili i simku) mě slyší v jakym koliv telefonu má trhavě jako kdyby měla sotva signál. Nakonec se to rozšířilo na uplně všechny. Děs. Nevíme co s tim a operátor taky ne.
U O2 je to tak, že smlouva je postavena na dva roky a pak se sice prodlouží, ale už ji můžete kdykoliv vypovědět, takže se neprodlužuje automaticky na další dva roky. Prostě dokud neřeknu stop tak pak po dvou letech tiše dál inkasujou peníze a neptaj se radši
Co se týče toho prodlužování smluv bez dovolení s tím má moje přítelkyně uplně tu samou zkušenost. A ještě jsou tak vychcaný že to ani neni možný. Taky T-mobile. Jí se pomstili docela zajímavě a doteď nevim jak to vyřešit a asi ani O2 ne. Co byla u T-mobilu tak mě slyšela v telefonu velmi dobře. Od té doby co přešla (a to měnili i simku) mě slyší v jakym koliv telefonu má trhavě jako kdyby měla sotva signál. Nakonec se to rozšířilo na uplně všechny. Děs. Nevíme co s tim a operátor taky ne.
U O2 je to tak, že smlouva je postavena na dva roky a pak se sice prodlouží, ale už ji můžete kdykoliv vypovědět, takže se neprodlužuje automaticky na další dva roky. Prostě dokud neřeknu stop tak pak po dvou letech tiše dál inkasujou peníze a neptaj se radši
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
ale už máš tu možnost hned tu smlouvu vypovědět což u tmobilu asi nejde. jinak s tím trhaným hovorem ti poradím. Skočte si všichni na ušní ne to je žert, technicky je to blbost aby jenom vás takhle "potrestali"
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Jj technicky to asi bude blbost, ale co s tim viď, když si s tim ani z toho O2 nevěděj rady Napadl mě teda leda afekt na číslo.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red