Autorádio změní nastavení po vypnutí zapalování.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autorádio změní nastavení po vypnutí zapalování.
TA by malo najst spravy iba na tej stanici ktoru si pocuval naposledy
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
S tím 6CD měničem, o víkendu jsme mluvil s Davidem Plevou a zrovna se mi o tom zmínil, že prý to rádio s měničem mívají jenom v koreji vyrobené I30 a že české mají jenom "jednoplacku"
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam korejsku, ale autoradio som mal menene na zaruku, cize mam radio vyrobene v anglicku a ked som tam skusil teraz pichnut druhe cd tak tomu zavadzal disk co sa v nutri krutil
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
De&d píše:Jo to dobře znám.dipol100 píše:Tak se mi v pátek poprvé a dnes podruhé stalo, že po otočení klíčku bylo rádio vypnuté (při vypínání zapalování bylo zapnuté) a veškerá nastavení byla vymazána včetně stanic, jen hodiny šly správně, jen se přepnuly na 12ti hodinový režim. Nestalo se to už někomu? Už mám za 1,5 roku třetí rádio a opět toto! V servise jsem byl s různými věcmi asi 30x, Takovej šmejd si už nikdy nekoupím.
Co neznám je řešení a co je ještě horší neznají ho ani v servise.
Vlastně já řešení (do budoucna) mám.
Nezná už někdo z vás řešení tohoto problému, nebo jsme jen dva, komu se tato závada projevila? Mě naposledy dnes ráno
i30cw, 1.6i CVVT COMFORT, ESP, SHINE RED, CZ 2009
Tak tohle mi dělalala Octavia také: naladěny stanice a uloženy do paměti,
po vytažená klíčku vše vždy vyresetováno..
Po čase jme zjistili, že dle VAGU - čísla chyby - to dělá nestejnoměrné - kolísavé - napětí z baterie po
ukončení jízdy - vytažení klíčku ze zapalování.
Tehdy jsme vyměnili baterii, nepomohlo, proměřovali alternátor, vedení, vše se zdálo v pořádku..
Závadu jsme ale nakonec neodstranili, nový majitel Octavie s tím jezdí doposud..
po vytažená klíčku vše vždy vyresetováno..
Po čase jme zjistili, že dle VAGU - čísla chyby - to dělá nestejnoměrné - kolísavé - napětí z baterie po
ukončení jízdy - vytažení klíčku ze zapalování.
Tehdy jsme vyměnili baterii, nepomohlo, proměřovali alternátor, vedení, vše se zdálo v pořádku..
Závadu jsme ale nakonec neodstranili, nový majitel Octavie s tím jezdí doposud..
I30, 1.6 CRDI (66kW), BLACK DEVIL, paket tRiKoLoR, 6°
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
dipol100: V obou případech nebude trvalé napětí pro paměť rádia (4.PIN v A konektoru u starých autorádií). Na I30 bude tento ISO konektor těžko, takže holt hledat. Dal bych tam pak pro jistotu do série diodu s kondíkem pro udržení. Mimochodem: dvojče pojistek pod přístrojovkou I30 máš zastrčené?
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
ISO konektor na I30 najdes http://imageshack.us/g/545/sfdbe9003n.gif/
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
To dipol100: řešení pořád není (u mně), za to se závada pořád opakujedipol100 píše:De&d píše:Jo to dobře znám.dipol100 píše:Tak se mi v pátek poprvé a dnes podruhé stalo, že po otočení klíčku bylo rádio vypnuté (při vypínání zapalování bylo zapnuté) a veškerá nastavení byla vymazána včetně stanic, jen hodiny šly správně, jen se přepnuly na 12ti hodinový režim. Nestalo se to už někomu? Už mám za 1,5 roku třetí rádio a opět toto! V servise jsem byl s různými věcmi asi 30x, Takovej šmejd si už nikdy nekoupím.
Co neznám je řešení a co je ještě horší neznají ho ani v servise.
Vlastně já řešení (do budoucna) mám.
Nezná už někdo z vás řešení tohoto problému, nebo jsme jen dva, komu se tato závada projevila? Mě naposledy dnes ráno
i30 1.4 Cmf KimShit
- miskinsr50
- **
ahojte.
Taaak ja mam tento isty problem. Pisal som uz aj do niekolkych servisov v BA. A bolo mi povedane, ze ide o poruchu radia. o ziadnom prehrati software rec nebola. Ak je auto v zaruke, meni sa radio a ak nie je v zaruke - nové stoji cca 450€. Este som pisal do spolocnosti CLARION ktora tieto radia vyraba. Odporucil ma na nich priamo servis.
Uvidim co napisu.
Taaak ja mam tento isty problem. Pisal som uz aj do niekolkych servisov v BA. A bolo mi povedane, ze ide o poruchu radia. o ziadnom prehrati software rec nebola. Ak je auto v zaruke, meni sa radio a ak nie je v zaruke - nové stoji cca 450€. Este som pisal do spolocnosti CLARION ktora tieto radia vyraba. Odporucil ma na nich priamo servis.
Uvidim co napisu.
Hyundai i40CW 1.7 CRDi VGT 100kw STYLE