![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nejsou tajný, jsou korejský
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
synturo gold je v poho, "klasický" olej s TBN nad 10... právě těm s etra nízkou hodnotou TBN nějak nevěřím, ještě když je čím dál více biosložek v benálu...Hardcam píše:S topu 0W40 by me to taky zajimalo, v minulosti melo nekolik modeluod novoty 0W40. Na technicky list Crystalu jsem nekoukal, ale v Getzovi jezdim na 5W40 Sunoco Synturo Gold, najeto mam 120tkm a slape jako hodinky. Oleje si nechavam doporucovat jednim clenem
clubu, zkusenym olejarem, tak snad vse pujde dal jako po masle...
Ahoj, mě čeká 1.garančka s i30CW benzín 1.4 asi za měsíc a nejblíž to mám taky do Auto Kout v Brandýse. Kolik myslíš, že bys platil, kdybys neměl vlastní materiál? Kdo tě obsluhoval?freehold píše:Byl jsem ted na 1. garance v Brandyse nad Labem - auto Kout.
Bohuzel nevim kam jsem zahodil/schoval fakturu, platil jsem 2600 Kc.
Vlastni olej Shell Helix Ultra 4x1l 5w-40 + olej. filtr Hyundai + pyl. filtr Valeo (naklady na porizeni 1150 Kc) - zapsano do servisni knizky.
Delali geometrii, nauctovali si doliti 0,5l chladici kapaliny, vymenu pyl. filtru, prohlidku karoserie a naky drobnosti, ted si nevzpomenu.
Prohlidka karoserie - auto je umyte i vevnitr vyluxovane, i palubka byla utrena od prachu.
Cele tedy vcetne mych nakladu na porizeni 3750 Kc.
Celkem spokojenost, ale zalezi, na jakeho technika tam narazite.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |