POKA už mě předběhl, ale možná bych upřesnil ten paket Komfort, který je za příplatek až u té nejvyšší výbavy, která je v ČR Inclusive Plus.
Tak to jsi koukal špatně Hade21. Minimálně ve vlákně Kola,disky,pneu i dle TP jsou fotky Pokyho i20 a mé, na kterých je to krásně vidět. Mám takový dojem že někdy v lednu nebo v únoru Hyundai ČR, přejmenoval výbavy, jinak do té doby byly stejné jako u vás.
Moje Family Plus
Pokyho Family Plus
kupit i20 1.2 spring edition?+
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: kupit i20 1.2 spring edition?+
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
- Reklama
Momentálně vybírám nové auto této kategorie a zatím je moje č. 1 Hyundai i20. Přečetl jsem skoro celé tohle forum o i20.
Teď mě překvapilo, že na Slovensku mají teď lepší nabídku i20 Spring Edition než je nabídka u nás.
Za 8499€ x cca 24,70Kč vychází na cca 210 000Kč.
Když srovnáme výbavu Spring Edition tak podle položek ve výbavě musím srovnávat s INCLUSIVE PLUS -výbava je naprosto stejná, ale cena je 223 990Kč.
Moje otázka: Myslíte, že i v ČR bude nějaká taková nabídka a má cenu počkat?? Nebo máte pro mě nějakou jinou radu??
Předem díky
Teď mě překvapilo, že na Slovensku mají teď lepší nabídku i20 Spring Edition než je nabídka u nás.
Za 8499€ x cca 24,70Kč vychází na cca 210 000Kč.
Když srovnáme výbavu Spring Edition tak podle položek ve výbavě musím srovnávat s INCLUSIVE PLUS -výbava je naprosto stejná, ale cena je 223 990Kč.
Moje otázka: Myslíte, že i v ČR bude nějaká taková nabídka a má cenu počkat?? Nebo máte pro mě nějakou jinou radu??
Předem díky
Spis bych veril, ze "akcni" nabidka nebude. Nedavno se vytvorila nova verze vybav (Comfort, Style vs. inclusive, Inclusive Plus) a ted nove pribyl ten paketovy balicek. Kazdopadne nez usetrit 15tKc na Slovensku, coz stejne neusetris v cistem, protoze tam musis dojet a jsou to obstrukce navic, koupil bych tady u nas se slevou. Jestli bys mel zajem, tak mi napis soukromou zpravu a ja se budu snazit...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Prostřední výbava Inclusive je do do konce června brána jako limitovaná Edice = dostaneš klimu viz. stránka s ceníkem. Oproti slovenské Spring Edition máš ještě méně reproduktorů, kliky a zrcátka nejsou v barvě, nemáš rádio, nemáš dálku, palubní PC atd.
Takže opravdu ber Inclusive Plus.
Takže opravdu ber Inclusive Plus.
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
Omlouvám se píšu tak pozdě, ale musel jsem řešit jiné věci a taky jsem byl mimo ČR.
to Hardcam: Díky, auto budu kupovat cca za měsíc (musím ještě trošku došetřit) a taky uvidím co se stane v červenci s výbavou Inclusive (jestli neskončí, když je to "akční nabídka" jak psal isquash) a jestli nepřijde do ČR Spring Edition. Jde o to, že autem bude jezdit máma do práce (denně cca 20km) a o víkendu na chalupu cca 200km. V první řadě mi jde o cenu, pak hlavně také o cena/výkon a kvalitu. Kdyby vybírala pouze máti, tak č.1 by byla Fiesta (hezká, ale drahá a tragický motor 1.2) nebo Citroen C3 (ta by docela šla, ale ten zákl. motor 1.4 horší snad ani neexistuje).
Takže to vyhrává i20 cenou (pokud by byla v ČR Spring Edition za aspoň stejnou cenu nebo lepší jako v SR), výbavou a hlavně zárukou. Motor 1.2 bude na její ježdění úplně stačit a mě fakt překvapil "svojí snaživostí". Tvrdší podvozek mi nevadí, já jezdím starší Fiestou, která je pěkně tvrdá a má fakt tuhý posilovač řízení, ale jsem rád, že vím co se mi pod rukama a prdelí s autem děje. Jediné co bylo fakt nepříjemné bylo, když jsme s i20 přejízděli přes tramvajové koleje-to fakt nebylo ono.
to isquash: Máš naprostou pravdu, přesně takhle přemýšlím i já. Kdybych vzal Inclusive a k tomu el. přední okna, dálk. centrál a radio tak jsem daleko za cenou Inclusive Plus a budou mi chybět ty věci co jsi napsal. Takže zůstává vzít Inclusive Plus/Spring Edition.
to Hardcam: Díky, auto budu kupovat cca za měsíc (musím ještě trošku došetřit) a taky uvidím co se stane v červenci s výbavou Inclusive (jestli neskončí, když je to "akční nabídka" jak psal isquash) a jestli nepřijde do ČR Spring Edition. Jde o to, že autem bude jezdit máma do práce (denně cca 20km) a o víkendu na chalupu cca 200km. V první řadě mi jde o cenu, pak hlavně také o cena/výkon a kvalitu. Kdyby vybírala pouze máti, tak č.1 by byla Fiesta (hezká, ale drahá a tragický motor 1.2) nebo Citroen C3 (ta by docela šla, ale ten zákl. motor 1.4 horší snad ani neexistuje).
Takže to vyhrává i20 cenou (pokud by byla v ČR Spring Edition za aspoň stejnou cenu nebo lepší jako v SR), výbavou a hlavně zárukou. Motor 1.2 bude na její ježdění úplně stačit a mě fakt překvapil "svojí snaživostí". Tvrdší podvozek mi nevadí, já jezdím starší Fiestou, která je pěkně tvrdá a má fakt tuhý posilovač řízení, ale jsem rád, že vím co se mi pod rukama a prdelí s autem děje. Jediné co bylo fakt nepříjemné bylo, když jsme s i20 přejízděli přes tramvajové koleje-to fakt nebylo ono.
to isquash: Máš naprostou pravdu, přesně takhle přemýšlím i já. Kdybych vzal Inclusive a k tomu el. přední okna, dálk. centrál a radio tak jsem daleko za cenou Inclusive Plus a budou mi chybět ty věci co jsi napsal. Takže zůstává vzít Inclusive Plus/Spring Edition.
Jak jsem psal, pokud bys teda chtel neco vymyslet, tak me kontaktuj do SZ. Dostanes instrukce .)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
OK, díky. Tvou nabídku určitě využiju.
Pak se ozvu.
Pak se ozvu.